Vrouw, zelfliefde is eigenwaarde en dat is succes!

Lucinda Douglas. Vrouw, zelfliefde + eigenwaarde = succes!

 

Gisteren deelde ik op Facebook fragmenten uit mijn boek dat ik aan het schrijven ben – YES YOU CAN WOMAN – en de reacties stroomden binnen. Zo schrijft Tonnie: ‘Nu valt het kwartje maar ik had altijd al moeite met je liefde voor jezelf Lucinda’.

Ik ben altijd erg dankbaar dat mensen dit tegen mij zeggen maar de zichtbare liefde voor mijzelf is het resultaat van een lange strijd; een levensgevecht. Op een dag

Read More

Empowerment is… bloot in de Linda

 

 

Vanochtend toen iedereen nog lekker op een oor lag, stapte ik in mijn A-Klasse Mercedes richting Amsterdam. Voor een fotoshoot in magazine Linda.

Jij mag wel weten dat ik er 4 weken over heb gedaan om deze fotoshoot door te laten gaan. Ik was altijd mooi, slank en grappig. Met de jaren ben ik aangekomen en daar heb ik moeite mee. Mooi dus dat toen ik vanochtend  in een studio stond in mijn bikini met de stylistes en fotograaf van Linda om mij heen, ik begon te houden van mijn lichaam.

Read More

De 9e etage: Vrouwelijk leiderschap is dood.

 

Leiderschap is dood, leve... leiderschap! Personal Branding by Lucinda The Yes You Can Woman #empowerment

 

De jaarlijkse Etnische ZakenVrouwen High Tea in het Vredespaleis in Den Haag woonde ik onlangs weer bij. Uiteraard altijd geweldig georganiseerd en dit jaar was het thema Vrouwelijk Leiderschap. En zoals jullie weten… dat vind ik behoorlijk boeiend.

 

Vrouwelijk leiderschap is dood

Er waren sprekers over dit onderwerp en een panel met mensen uit de praktijk. Eigenlijk kwam het erop neer dat vrouwelijk leiderschap niet bestaat.

Read More

Vrouw, reik naar de top van jouw kunnen!

 

Vrouwen moeten per se naar de top van bedrijven. Of ze zich willen melden bij het ‘30% loket’, dan regelen we die top wel even. Ik heb nog geen dag gehad dat ik hier een goed gevoel bij had. Het is alsof ongeacht wat je meemaakt in het leven en ongeacht wat je wilt, je koste wat het kost aan die top zal en moeten komen. Terwijl ik dit schrijf, voel ik al weer die vermoeidheid.

 

 

foto andrew neel

Read More

Mevrouw Ploumen, ik zeg NEE tegen She Decides

 

 

Goed bezig mannen en vrouwen in Afrika; leef je maar lekker uit. Wij in Nederland betalen wel voor jullie abortussen. Wij in het ‘alwetende’ westen moedigen jullie graag aan soa’s op te lopen en een paar kinderen te vermoorden… dat geeft allemaal niet. Maar als iemand een olifant dood, staan wij hier op ons achterste poten. Gelukkig hebben we nu She Decides, wij weten hier precies hoe het écht moet.

Read More