1-op-1 Yes You Can Coaching met Lucinda

 

Wellicht kom je ze ook weleens tegen, wellicht herken jij jezelf erin. Ik ontmoet regelmatig mensen – vaak ondernemers – die het net even niet meer weten. Als ondernemer weet ik zelf maar al te goed dat je op jouw route rotondes en afslagen tegenkomt waar je een beslissing moet maken: gaan we rechtdoor of rechts- of linksaf? Of moeten we zelfs omdraaien?

 

Kick Ass Coaching

Deze mensen twijfelen over de te nemen richting, hun business en nog erger, ze twijfelen aan zichzelf. Ze hebben het zicht verloren op hoe zij de volgende stap naar hun eigen zichtbaarheid kunnen – en vaak moeten – maken.

Kern van hun gemoedstoestand is in vrijwel alle gevallen een tekort aan inspiratie. Een tekort aan frisse wind die de zaken kort maar krachtig opschudt en inspireert.

Een klankbord, een sparringpartner en vooral iemand met een verfrissende visie op de zaken, kan al wonderen verrichten. Vaak heb je geen traject of een programma nodig maar gewoon een lekker snelle, kennisvolle, kick ass sessie zodat je weer verder kan. Zodat je weer vol frisse moed kunt ondernemen op de manier die bij jou en jouw doelen past.

 

Athilde Whyte

Athilde Whyte

Eigenaar Flow Denken

Mijn 1-op-1 Yes You Can Coaching bij Lucinda was een Life Changing ervaring! Door haar professionele en mega positieve houding was ik in staat om boven mezelf uit te stijgen. Ze heeft mij andere perspectieven laten zien die ik zelf niet voor mogelijk had gehouden. Ze heeft mij volledig ge-empowered, waardoor ik het beste in mezelf naar boven kan halen! Met een waslijst aan concrete to do's ging ik de deur uit. Lucinda heeft ook heel veel voor me gedaan door vele contacten uit haar netwerk met me te delen. Ik zit volledig in de Flow en heb nog steeds dat geweldige gevoel van al mijn potentie nog steeds te pakken. Dankbaar ben ik voor deze prachtige dag!

Met oog voor jou en jouw business

In de 1-op-1 Yes You Can Coaching met Lucinda kan ik jou motiveren en inspireren dat levenslustige gevoel weer op te pakken. Om privé en zakelijk te groeien. Bovendien kun je jouw hervonden energie direct op jouw business loslaten want mijn sessies zijn bijzonder ‘down to earth’, nuchter en doelgericht. Jouw persoonlijke verhaal staat centraal.

 

Mijn 1-op-1 coaching put ik uit mijn eigen ervaringen als mens en ondernemer. Daarbij neem ik geen blad voor de mond en lever ik je praktische adviezen en ideeën; van zelfvertrouwen en aanpak tot verdienmodel.

Vele ondernemers keken na hun 1-op-1 Yes You Can Coaching met Lucinda met nieuwe ogen naar zichzelf met als resultaat dat ze hun business met hernieuwde energie aanpakten en zelfs wereldwijd op podia staan.

 

Glancy van Elst

Glancy van Elst

DressCoach / DressCoach.nl

Lucinda is een enorme inspiratiebron voor mij. Met haar, lijkt wel, onuitputtelijke enthousiasme en energie weet ze iedereen aan te steken. Ze zet mensen in beweging met haar verhaal. Lucinda is een van de krachtigste positieve vrouwen die ik ken en wat ik o.a. van haar heb geleerd is: ‘Ik kan het!’ Ze is ook nog eens een hele goede verbinder, ze verbindt vanuit haar hart en dat is prachtig om te zien en daar komen de meest mooie connecties uit.

Wanneer boek je de 1-op-1 Yes You Can Coaching met Lucinda?

 • Ik loop vast.
 • Mijn creativiteit lijkt op.
 • Mijn mindset is niet sterk genoeg voor ‘the next level’.
 • Ik voel dat ik veel meer kan maar ik weet niet waar te beginnen.
 • Het lukt me niet meer een onderscheidende impact te maken. Hoe zet ik mijn eigenheid in?
 • Ik wil gezien worden maar wat is mijn eerste stap naar zichtbaarheid?
 • Ik heb een online programma maar waar en hoe kan ik het verkopen?
 • Ik wil mezelf anders positioneren maar wat is de eerste stap?

 

Als jij je herkent in één of meerdere punten, is een 1-op-1 coaching met mij het startpunt voor een verfrissend herbegin van jou als persoon en van jouw business. Een tipje van de sluier van mijn aanpak licht ik alvast op: jouw voorspoed begint bij persoonlijk succes, dan volgt de rest.

 

Wanneer en waar 1-op-1 Yes You Can Coaching met Lucinda

 

De ochtendstond heeft goud in de mond. Daarom houd ik de 1-op-1 coaching in de ochtend van 09.00 tot 14.00 uur op mijn kantoor in Apeldoorn. Uiteraard sluiten de sessie in stijl af met ‘Bread & Bubbels’. Jouw investering in jouw vooruitgang bedraagt € 747,-. Bestel de 1-op-1 Yes You Can Coaching en ik neem contact met je op voor een telefonische kennismaking en het plannen van de sessie.

 

 

 

Resultaten 1-op-1 Yes You Can Coaching met Lucinda

 • Een stevige boost voor jouw energie, lef en daadkracht. Mindset!
 • Zichtbaarder zijn voor jouw ideale klant en traditionele acquisitie achter je laten!
 • Heldere positionering, doelstellingen en koers; jouw doelgroep beloont jouw duidelijkheid.
 • Inzetten van jouw eigenheid, jouw verhaal verhoogt jouw likeability.
 • Jouw klanten bewonderen jouw communicatieve en creatieve aanpak: meerwaarde!
 • Optreden vol zelfvertrouwen en durf: jij bent aanwezig.
 • Jouw expertstatus neerzetten en uitbouwen.

Extra’s:

 • We stallen een praktisch stappenplan op voor concrete vooruitgang.
 • Skypesessie na twee weken om jouw vorderingen te checken.

 

Marieke Hendrix

Marieke Hendrix

Corporate Storyteller / Sencillo

Lucinda laat je zien dat je zelf je grootste hindernis bent, zij houdt je een spiegel voor, maar durft ook te laten zien dat ook zij soms worstelt. In een 1-op-1 sessie gaf ze met dit inzicht: ‘Jij houdt jezelf klein Marieke. Je ziet dat wat jij doet als vanzelfsprekend. Dat is het voor jou, maar niet voor een ander. Jij kunt mensen letterlijk laten zien wie ze kunnen zijn, dat is je gave en het is zonde voor de wereld als je dat niet volledig gaat geven!’ Lucinda wil oprecht dat je jezelf niet tekort blijft doen, dat je je eigen beren omarmt en lekker met je mee laat wandelen.

 

Toine Joosten

Toine Joosten

Directeur / JLS – Jouw Logistiek Simpel

Lucinda is met haar energie in staat een klimaat aan tafel te creëren waarin je al brainstormend over je zelf tot inzichten komt. Haar rijke levenservaring helpt om die inzichten eruit te peuteren en bespreekbaar te krijgen zodat het ook concreet wordt. Lucinda is confronterend met een lach en in staat je een trap onder je kont te geven die je pas voelt als je in de auto naar huis zit. Als dat dan nog geen “power” is, dan weet ik het ook niet meer. Thxs voor de inspiratie en energie Lucinda, to be continued…

 

Kies voor de 1-op-1 Yes You Can Coaching met Lucinda en kies voor een bemoedigende en inspirerende dosis die jou weer in de juiste mindset zet. Als positief psycholoog boost ik jouw Yes You Can-mentaliteit: energie, durf en enthousiasme groeien, nieuwe perspectieven wenken. Zet nu die stap in jouw leven.

 

 

 

 

Mijn coachee Johanna Dijkstra springt vooruit na mijn persoonlijke coaching. Johanna: ‘Ik kan je Lucinda met heel mij hart aanbevelen als coach. Ik zeg DOEN!’