100 Beste Coaches

Vergroot jouw zichtbaarheid met 100 Beste Coaches!

Wil jij behoren tot de 100 beste coaches van Nederland? En zo jouw potentiële opdrachtgevers onder ogen komen? Wij bieden je de mogelijkheid met 100 Beste Coaches, een unieke opzet die jouw zichtbaarheid en de kansen op opdrachten sterk vergroot. Al wat jij doet, is jouw specialisme tonen op 100 Beste Coaches. Wij doen de rest.

Over 100 Beste Coaches

In 2018 ontwikkelde ik een leiderschapstraject van negen maanden voor Harman Kardon (nu Samsung). Een aantal vrouwelijke directeuren vloog twee maal per maand in op Schiphol en ik ontving ze op het hoofdkantoor in Amsterdam. Iedere keer dat ik binnenwandelde, zeiden ze altijd: ‘There you have Lucinda, the only female coach in The Netherlands.’ Dan glimlachte ik en antwoordde: ‘You know that I am not a coach!’ Wat ik mij altijd afvroeg was… waar blijven de echte coaches nu? Buiten mijn opdrachten kwam ik altijd zoveel coaches tegen en dat heeft mij aan het denken gezet. 

Ik realiseerde mij dat als je niet zichtbaar bent, als je niet weet hoe je jezelf kunt vormgeven, hoe jezelf moet verkopen, dat je eigenlijk onzichtbaar bent. Populair gezegd; dan kun je het schudden, je komt niet aan de bak. Een situatie waarin vele coaches zich bevinden, is mij duidelijk geworden. Coaches die juist zo goed zijn in hun vakgebied! Wat een verspilling van talent. Dat moest en kon anders.

100 Beste Coaches

100 Beste Coaches is het antwoord op de onzichtbaarheid van vele coaches. De wens is immers de schijnwerpers. 100 Beste Coaches biedt jou als coach zichtbaarheid en kansen. Met 100 Beste Coaches kunnen bedrijven, instellingen en organisaties kiezen uit de beste coaches. Aangeboden op een digitaal presenteerblad en gecategoriseerd volgens disciplines. Wil jij je als coach aanbieden, dan valt jouw specialisme binnen een van deze disciplines. Stel, je bent een leiderschapscoach, dan sta je niet in de categorie burn-out of vitaliteit maar onder het kopje leiderschap. Daar waar jij het beste (de beste!) in bent. 

100 Beste Coaches richt zich op human skills. Denk aan categorieën als leiderschap, stress, burn-out, reïntegratie, executive, rouw en verlies, teamwerk, verzuim en vitaliteit, loopbaan, work/life balance, D & I, presenteren, social media en HSP. Om er een paar te noemen, wellicht valt jouw specialisme in een ander vakje.

Uiteraard hebben wij een intake-gesprek om je kennis en kunde, positionering, en categorie helder te krijgen. Ook hoe jij jezelf wil presenteren en kenbaar wil maken naar de buitenwereld. 

Hoe werkt 100 Beste Coaches precies?

Met 100 Beste Coaches promoot ik jouw specialisme. Op plekken waar ze je nog niet eerder gezien hebben. Beschouw mij als de account manager die op pad is voor jou. Die inspanningsverplichting heb ik.

Kiest een opdrachtgever jou met jouw specifieke coachingsaanbod, dan volgt een kennismakingsgesprek en – hopelijk! – gaan jullie met elkaar in zee. Vanaf dat moment regel jij zelf de opdracht in. In overleg met jouw opdrachtgever maak jij een plan én je factureert zelf. Jij betaalt hierover géén commissie aan 100 Beste Coaches.

100 Beste Coaches brengt jou onder de aandacht en stelt jou voor als de meest geschikte coach. Is er een opdracht, dan kun je voluit gaan. Dat kan al zijn op korte termijn. Vanaf dat moment neem jij de regie. De continuïteit van jouw relatie met deze opdrachtgever heb jij zelf in handen. 

Om aan jouw bekend- en zichtbaarheid te werken en deze te laten groeien, ga je met 100 Beste Coaches een relatie aan voor een jaar. Jouw investering bedraagt € 1.680,- (ex btw) voor een jaar.

Marketing & promotie

Aan de websites voor 100 Beste Coaches wordt gewerkt en de marketing en promotie via mijn contacten en de sociale media zijn al opgestart. Afspraken met bedrijven en organisaties uit mijn netwerk om de diensten en de noodzaak van de inzet van 100 Beste Coaches over te brengen, staan gepland en groeien. Mijn zichtbaarheid zet ik in voor jou, daar span in mij voor in. Tenslotte is jouw succes mijn succes en omgekeerd.

Wat ontvang je van 100 Beste Coaches?

Jouw naam en specialisme bij de 100 Beste Coaches.

Jouw presentatie met jouw specialisme bij bedrijven.

Maandelijkse online ontmoeting met tips over het vermarkten van jouw inzet, zichtbaarheid en specialisme.

Snelle bereikbaarheid van #TEAM100BesteCoaches.

Intakegesprek met focus op jouw business.

Zes lunchontmoetingen in jouw deelnamejaar.

Lunchen zes keer per jaar

Ook ontmoeten wij elkaar op jaarbasis zes keer in het midden in het land. Dan hebben wij een lunch gekoppeld aan een thema om onderling informatie, relatie, opdrachten, vragen en marktinfo uit te wisselen waarbij 100 Beste Coaches de eerste 15 euro van jouw rekening betaalt. Ontmoet de andere coaches want bedenk wel: je hebt geen concurrenten uitsluitend andere mensen die jou iets kunnen leren.

Kan ik mij nu al aanmelden?

Jazeker. Ik ga werken met uitsluitend 100 coaches. Vol is vol totdat iemand zich uitschrijft. Wil jij jouw bekendheid verhogen via 100 Beste Coaches? Neem dan contact met mij op. We plannen (al in januari) een intakegesprek bij mij op kantoor of via een online kanaal. Live gaan we zo snel mogelijk. Kies voor jouw zichtbaarheid, kies voor 100 Beste Coaches.

“De beste is degene die het meest zichtbaar is”

Lucinda Douglas 100 Beste Coaches