Succes, daar kies je voor!

 

Succes is a result of what you believe

 

Wat zeg je over jezelf en over anderen? Wat vind je ervan als iemand succesvol is? Ben je dan blij of haat jij jezelf dan juist meer? Komt het fenomeen jaloezie naar voren? Of weet je dat als je intens gelukkig bent voor een ander het beter is voor je eigen gezondheid? Wat bepaalt jouw succes?

 

Ongeacht waar je in gelooft, het bepaalt je leven! Ik geloof in Yes You Can en het bepaalt mijn leven zeker! Als ik iets geweldig vind, leuk vind of wil doen, dan kan ik het. Dat is wat mijn persoonlijke geloof zegt. Voor iedereen is het verschillend maar hoe jij dat leeft en beleeft, bepaalt je succes.

 

“Waar je in gelooft, bepaalt jouw leven!

Stel je wordt dagelijks wakker en vindt van jezelf dat wat je wilt ondernemen je niet gaat lukken. Stel dat je altijd afhankelijk bent van wat anderen – ‘waarzeggers’- zeggen over je leven. Man, dan heb je eigenlijk geen leven meer. Je zoekt het voortdurend buiten jezelf en waar je zelf geen verantwoordelijkheid voor hebt. Je geeft je leven uit handen.

 

Kies voor het geloof in succes

Sta eens ’s morgens op en wees dankbaar voor alles. Spreek het uit, geniet ervan en je zult zien wat het met je doet. Zakelijk en privé maar altijd eerst persoonlijk! Jij zult al bij het begin van de dag stuiteren omdat je zo veel hebt om dankbaar voor te zijn. Ik kan je alles vertellen over marketing, sales, zichtbaarheid en succesvol zijn, maar het begint hier. Waar jij voor kiest, bepaalt jouw succes. Jouw mindset is jouw ticket naar succes. Mensen die opgetogen, enthousiast en blij zijn, hebben meer succes! Ze hebben dan nog niets ondernomen maar begrijpen dat juist die eigenschappen het vertrekpunt zijn.

 

Nu beginnen met jouw droom

Natuurlijk heb je niet altijd zin om opgetogen te zijn, maar lekker ‘oefenen’ kan geen kwaad. Sterker nog, je wint er gelijk al mee. Jouw droom leven begint als een ‘inside Job’ en pas kan je het ook daadwerkelijk ontvangen, beleven en ervaren.

 

Ervaar hoe jij je droom in de praktijk onbevangen kan leven met het event Live Your Dream in 7 Steps DEEP. Jouw droom is binnen handbereik…