50 Dagen van Geluk

‘Ik heb expres mijn gilet aangetrokken omdat ik je intimiderend vind op je foto.’ Met deze woorden stapte de hoofdredacteur van NPO1 mijn kantoor binnen. ‘Welke foto?’ ‘Je weet het wel… die met je zwarte leren jasje aan.’ ‘Okay…’ Ik wist niet wat er van moest vinden maar hij ervoer mijn uitstraling als behoorlijk imponerend. Een gilet droeg hij dus altijd als hij het gevoel had dat zijn gesprekspartner dominant was. Ik moest lachen. ‘Het is gewoon een gave foto. Wellicht een perfecte foto!’ En reken maar, na deze ontmoeting was alles anders. Toen werd ik voor een paar maanden bij het programma Nieuws&Co de vrouw van Nederland waar het ging om de vrouw in de actualiteit. En ook al was het (kijk)radio, ik ging wel lekker elke keer op mijn Feraggio’s want uitstraling…

Inmiddels ben ik een van de meest gevraagde spreeksters in Nederland als het gaat om empowerment van vrouwen. Daardoor vragen bedrijven mij voor panels en later dit jaar sta ik op het podium met intrigerende gastsprekers en panelleden. Spreken? Mijn optredens hebben steeds meer weg van een performance. De combinatie uitstraling en impact maken bevalt mij prima. En anderen ook.

50 Dagen van Geluk met Lucinda Douglas

Mijn geheim

Mijn grote geheim is dat ik altijd mezelf ben. Ja, altijd én dat ik mensen de ruimte geef – om ook zichzelf te zijn – en dat ik ze liefheb. Dat talent, die (over)gave, dat wil ik jou ook ‘leren’, juist zo noodzakelijk in bepaalde tijden waarin jij, waarin wij allen, dit absoluut kunnen gebruiken.

Verlang jij naar…?

Verlang jij naar een ingrijpende en daadwerkelijke verandering in jouw leven? Doe en leef dan de komende 50 dagen met mij mee in 50 Dagen van Geluk. 50 Dagen van Geluk is een online programma waarmee je aanvoelt en inziet hoe je veel meer jezelf kunt zijn. En als je mij kent, weet je dat ik daar niets zweverigs mee bedoel. Jezelf zijn is behoorlijk aanpakken en realistisch denken. En met veel liefde en compassie voor anderen. Als je meedoet me 50 Dagen van Geluk zal je voelen hoe jij zelf jouw daadkracht vergroot. Hoe dan? Iedere dag deel ik mijn leven met je want iedere ochtend ontvang je van mij direct toepasbare inspiratie en bemoediging voor de dag die voor je ligt. Ik vertel wat jouw mogelijkheden en kansen zijn.

50 Dagen van Geluk met Lucinda Douglas

Hoe ziet 50 Dagen van Geluk eruit?

Iedere werkdag ontvang jij een video en een opdracht. Doel: jou te inspireren naar een mindset die je een mooier, leuker, geliefder en aantrekkelijker mens maakt. En reken maar, na 50 dagen ziet je leven er heel anders uit!

Investering en startdatum 50 Dagen van Geluk

Jouw investering in 50 Dagen Geluk Bedraagt € 395,- (ex btw) en we starten iedere maandag (vanaf april). Je kunt je hier inschrijven voor 50 Dagen van Geluk!

50 Dagen van Geluk met Lucinda Douglas

Voor wie is 50 Dagen van Geluk bestemd?

Vind jij het moeilijk om jouw inspiratie vast te houden? Voel jij je overrompeld door wat er om je heen gebeurt? Voel jij je onzeker, ongehoord, ongezien en wil je steun om dit veranderen? Wil jij je doelen alsnog behalen ongeacht hoe het leven er nu uitziet? Met mijn verhalen in 50 Dagen van Geluk geef ik je positieve steun en een vernieuwde mindset.

Welke thema’s komen aan bod bij 50 Dagen van Geluk?

Geluk verhogen en inspiratie vasthouden.

Maak jezelf bekend.

Verruim je wereld!

Verhoog je likeability – Gunfactor!

Deel jezelf met jouw wereld.

Vergroot je zichtbaarheid.

Communiceer zodat mensen aan je lippen hangen.

Spreek met impact.

Netwerken op niveau.

Wees helder.

Altijd geliefd zijn.

Laat iedereen om je heen shinen!

Laat je uniekheid nu zien.

Ben jij toe aan een stevige mindset die bergen verzet? Schrijf je hier in voor 50 Dagen van Geluk.

50 Dagen van Geluk met Lucinda Douglas
50 Dagen van Geluk met Lucinda Douglas

Na begin van de training is geen restitutie mogelijk.

50 Dagen van Geluk @ 2020 copyright Lucinda Douglas

 

Beleef Yes You Can met

Lucinda voor Life & Business.

Dank je voor jouw inschrijving.

Oeps, foutje... probeer nog eens.

Jij ontvangt mijn tips en aanbiedingen via mijn nieuwsbrief. Jouw gegevens worden niet met anderen gedeeld.