99PowerVrouwen award 2018

 99PowerVrouwen Award 2018 - met Lucinda Douglas

 

Ga jij de award winnen… de award Publieksprijs 99Powervrouwen 2018? Het zou maar zo kunnen want jouw stem is beslissend!

 

Op 7 maart 2018 vieren we ’s avonds Internationale Vrouwendag (nét voor de officiële datum) in het sfeerrijke Restaurant De Boschvijver in Park Berg & Bos in Apeldoorn. Je mag natuurlijk ook gewoon komen voor een onderhoudende en verbindende avond omdat je graag met deze gelijkgestemde vrouwen wilt zijn. Ik en de andere powervrouwen zien jou daarom graag op ons feestje verschijnen.. koop gerust een toegangskaartje.

Wat doen we? We kiezen gezamenlijk de vrouw die de Publieksprijs 99PowerVrouwen 2018 verdient en we zijn getuige van de uitreiking award 99PowerVrouwen 2018. Uiteraard gaan de winnaressen met een fraaie beker naar huis.

 

Verkiezing 99PowerVrouwen 2018: maak er een feest van!

Vind jij het gezellig om andere vrouwen mee te nemen, dan kan dat. En ben jij genomineerd, dan stemmen ze uiteraard op jou! Verras eens vriendinnen of ondernemende kennissen met een toegangskaartje voor een feestje vol enthousiaste en gedreven vrouwen! Je weet maar nooit hoe het netwerkballetje rolt… want ons feest is dé plek waar jij jezelf mág en kán zijn. Een netwerk waar jouw verhalen, gevoelens en emoties een serieuze plek vinden.

Bovendien gaan jouw fans en ambassadeurs op jou stemmen! (En stem je zelf natuurlijk ook op jezelf.)

 

99PowerVrouwen Award 2018 - met Lucinda Douglas

 

Jouw stem, jouw verhaal willen we horen!

Wil je jouw stem nog meer laten horen? Ik heb tijd gereserveerd voor jouw verhaal. Wil jij vertellen wat jij voor andere vrouwen kan betekenen of wil je iets anders kwijt? Dan is ons feest dé gelegenheid. Jij mag jouw boodschap kort en krachtig – echt een paar minuten –  aan de aanwezige gasten overbrengen. Voorwaarde voor jou power talk is wel dat je lid bent van Genootschap van PowerVrouwen. Tenslotte is het toch een feest van, voor en door vrouwen. Ons feest.

 

Programma en investering Verkiezing 99PowerVrouwen 2018

Jouw investering in de Verkiezing 99PowerVrouwen 2018 bedraagt € 27,50 per persoon (ex btw), dat geldt voor iedere bezoeker, genomineerde of gast. Hiervoor ontvang je een inspirerende avond vol nieuwe verhalen, ideeën en contacten. En uiteraard entertainment, plezier en een culinair diner in Restaurant De Boschvijver, J.C. Wilslaan 25 in Apeldoorn. Ons programma:

17.00 uur             Ontvangst in Restaurant De Boschvijver

17.30 uur             Aanvang diner in restaurant

18.30 uur             Aanvang Verkiezingen 99PowerVrouwen en de persoonlijke verhalen in de Vijverzaal

22.00 uur             Afsluiting

 

99PowerVrouwen Award 2018 - met Lucinda Douglas - Restaurant De Boschvijver

 

99PowerVrouwen Award 2018 - met Lucinda Douglas - Restaurant De Boschvijver

 

99PowerVrouwen Award 2018 - met Lucinda Douglas - Restaurant De Boschvijver

 

99PowerVrouwen Award 2017

Weet je nog? In 2017 won Susan Jansen uit Kerkdriel de Award 99PowerVrouwen met haar bedrijf Greensweet Stevia en Lissa Agema uit Emst de Publieksprijs 99PowerVrouwen met haar gelijknamige virtual assistent-bedrijf. Voortraject en verkiezingen leverden hen veel mediapubliciteit én… nieuwe klanten op.

Een fantastisch resultaat dus. Dat is precies waar 99PowerVrouwen over gaat: gewaardeerd worden als vrouw voor de dingen die jij graag doet! Jouw talenten succesvol inzetten. Wie weet ben jij de winnaar in één van de categorieën voor 2018. Gewoon doen dus!

 

99PowerVrouwen Award 2018 - met Lucinda Douglas - Restaurant De Boschvijver