99PowerVrouwen

 

 

Weet jij eigenlijk wel hoe geweldig je bent? Hoe jij een inspiratie voor anderen kunt zijn? Ik ontmoet zeer regelmatig vrouwen waar ik van denk: ‘Wow, anderen zouden moeten weten hoe inspirerend jij en jouw verhaal zijn. Jij kunt een voorbeeld zijn want anderen kunnen kracht uit jou putten.’ Om al die talenten en energie niet verloren te laten gaan maar juist te delen, heb ik een opzet bedacht.

99PowerVrouwen met Lucinda Douglas

 

 

 

Uniglobe Smart Business Travel, marktleider in het reizende middenbedrijf met kantoren in meer dan 60 landen, sponsort de verkiezingen 99PowerVrouwen met de bekers.

 

 

Het idee 99PowerVrouwen

Onlangs werd ik geïnterviewd en gefotografeerd door Centraal Beheer (voor hun ondernemerstak) over mijn levensinstelling. Opnieuw stond ik in 2016 in de spotlights. Daar ontstond het idee om aandacht terug te geven. Om ondernemende vrouwen de kans te geven zich te laten zien en gehoord te worden. Om HUN levensmissie handen en voeten te geven. 99PowerVrouwen was geboren.

 

Alle aandacht naar JOU

99PowerVrouwen draait dan ook om jou. Ik ken (te) veel onderneemsters die van binnen zo mooi zijn en daar schitteren maar nu is het de hoogste tijd om dat ook de buitenwereld te tonen. Door mijn zichtbaarheid en netwerken met je te delen, word ook jij met jouw verhaal zichtbaar.

 

Vloginterview 99PowerVrouwen

Met 99PowerVrouwen wil ik jou ook die kans geven jouw podium te vergroten. In vlogvorm interview ik 99 vrouwen en geef daarbij tips voor zichtbaarheid. Raimke verwoordde het mooi: ‘Als deelnemer voel ik me als een Charlie’s Angel.’ Ha, zo voelt het ook voor mij! We gaan het zeker groots vieren – net zoals we aan het begin 2017 deden – met een gezamenlijk feest.

 

99PowerVrouwen

 

Stel je eens voor!

Ik vlog met regelmaat en ik vind dit een aangename vorm om mijn ideeën op zowel frisse als onderhoudende manier over te brengen. Met een persoonlijke vlog – een per vrouw – wil ik in totaal 99 powervrouwen of ondernemende vrouwen interviewen en in de spotlights zetten. Op een geselecteerde locatie sta jij naast mij en stel ik jou ongedwongen maar enthousiast een aantal vragen. Zo leren anderen jou – de vrouw achter de naam, het bedrijf en het product – op een heel oprechte manier kennen. Ongedwongen, eerlijk en met een positief gevoel en geheel in ‘one take vlog style’.

 

De mensen met wie jij omgaat, met wie jij zaken doet of wilt doen, willen graag weten wie jij bent (dat wil jij toch ook van hen?). 99PowerVrouwen is daarom ook een eenmalig uniek initiatief. Het vlog duurt zeven tot tien minuten waarin ik jou pittige en openhartige vragen stel. Een Skype-gesprek gaat hieraan vooraf – uiteraard na het aanmelden en betalen – zodat ik je leer kennen en jij weet welke kant we opgaan. Een prachtige kans om jouw prachtige zelf nu (wanneer anders?) op de kaart te zetten.

 

Jouw 2017 wordt geweldig; vol met plezier en aandacht wanneer jij jezelf nomineert voor de 99PowerVrouwen Award of de Publieksprijs!

 

Voor maximaal bereik van jouw verhaal-in-vlog schakel ik voor het initiatief 99powervrouwen de pers in en ik deel jouw persoonlijke vlog via de sociale media. Uiteraard deel jij ook zelf jouw eigen verhaal, van het plaatsen op jouw site tot het inschakelen van jouw sociale media.

 

Welke zichtbaarheid levert 99PowerVrouwen jou op?

  • Jouw persoon en jouw verhaal staan midden in de aandacht.
  • De mensen om jou heen en jouw doelgroep leren je kennen als vrouw van vlees en bloed.
  • Media-aandacht voor jou: jouw vlog op de sociale media.
  • Fantastische en verfrissende kennismaking voor de bezoekers van jouw homepage.
  • Ik geef je tips hoe jij met jouw vlog de meeste zichtbaarheid haalt uit jouw sociale media.
  • Persbericht waarin jij jouw persoonlijke stap en bedrijf vermeldt.
  • Meedoen is jezelf nomineren voor de 99PowerVrouwen Award of de Publieksprijs! Nog meer aandacht!
  • Jouw persoonlijke vlog en daarmee de deelname aan het initiatief 99PowerVrouwen vormt een krachtig vertrekpunt voor verdere stappen.

 

 

Waarom een vlog met Lucinda Douglas?

Ik maak er geen geheim van: ik geniet van publiciteit. Het is heerlijk om in de spotlights te staan maar het is ook net zo leuk om andere vrouwen die mogelijkheid te geven want ik zie jou graag groeien. En wat let jou?!

 

De spotlights van 2016

In 2016 ontving ik twee nominaties; de nominatie voor Etnisch Zakenvrouw van het jaar 2016 Aanmoedigingsprijs en voor de VIVA400 in de categorie wereldverbeteraars. Voor die laatste heb ik mezelf genomineerd en ja… ik werd een VIVA400-dame.

De eerste nominatie leidde tot een interview door Prem Radhakishun/PowNed. AD, Vrouw (Telegraaf) en diverse andere (on- en offline) magazines dienden zich in 2016 aan tot zelfs een video voor ABNAMRO. Hoogtepunten waren uiteraard ook mijn eigen TV talkshow Yes You Can Woman op RTV7 en de offline talkshow SalesTalk.

En januari 2017 start met een groot artikel in magazine Margriet, waarin ik letterlijk sta afgebeeld als PowerVrouw!

 

Wat is jouw investering voor 99PowerVrouwen?

Schrijf je in en betaal € 247,- tijdelijk slechts € 173,- (ex btw) voor jouw vlog met landelijke exposure en de daarbij behorende aandacht. (Bij afmelden na inschrijven is geen restitutie mogelijk). Nomineer jezelf voor de 99PowerVrouwen Beker 2018 of de Publieksprijs 2018! Na jouw aanmelding en betaling maken we een Skype-afspraak.

 

 

Geniet van mijn vloginterview met 99PowerVrouw Susan Jansen. Na een bezoek aan Amerika en de aanmoediging van haar man, begon Susan te importeren. Na 4,5 jaar heeft zij een bedrijf staan. Zij is succesvol en haar product ligt in meer dan 500 winkels. Wil je horen hoe zij dit deed en wat haar product is? Luister mee…

 

 

Waar nemen we 99PowerVrouwen op?

Ik interview jou voor de camera voor 99PowerVrouwen op een nog nader te noemen locatie in Apeldoorn.

 

99PowerVrouwen als persoonlijk cadeau

Uiteraard mag je ook een vrouw (ondernemer) verrassen met het vloginterview als cadeau. Geef dit aan mij door (dat kan op het bestelformulier) en ik neem contact met haar op.

 

99PowerVrouwen Partnerschap voor bedrijven: uniek cadeau voor zakelijke relaties

Wil jij jouw zakelijke relaties ook eens in het zonnetje zetten met een persoonlijk cadeau waarin zij overtuigend hun verhaal neerzetten? Dat kan nu. Als partner van 99PowerVrouwen kun je enkele vlogsessies aanschaffen om jouw vrouwelijke zakelijke relaties met dit unieke cadeau te verrassen. Een mooie gelegenheid om oprechte betrokkenheid te tonen en een goede start van 2017! Neem contact met me op over de invulling.

 

 

99PowerVrouwen met Lucinda Douglas

99PowerVrouwen met Lucinda Douglas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Yes You Can Woman!

Lucinda Douglas is de Yes You Can Woman! Uitgeroepen tot top 10 SalesLeader van Nederland door SalesMagazine en dit jaar genomineerd voor Etnische Zakenvrouw 2016 Aanmoedigingsprijs voor de VIVA400 als wereldverbeteraar.

Haar motto als zakenvrouw: Eerst persoonlijk succes en dan de rest. Lucinda is geboren en getogen in Zuid-Afrika (Kaapstad). Haar leven daar gaf haar een visie op mensen en zaken doen die ze volledig benut. Zij is een van de meest inspirerende vrouwen van Nederland. Bekend van haar eigen TV talkshow Yes You Can Woman op RTV7 en offline talkshow SalesTalk en bekend als inspiratiespreekster en auteur en regelmatig te zien in kranten (o.a. AD, Telegraaf en FD), TV (Powned), bladen en commercials (Achmea, ABNAMRO). Haar leven is een voorbeeld van Yes You Can!