In mijn Academy tref je online videoreeksen die jou op verschillende gebieden bemoedigen stappen te nemen. Aanmoedigen, empowerment en inspireren lopen als rode draad door de video’s met als doel dat jij op dat vlak bereikt wat jij wil. Bijvoorbeeld dat je ziet hoe jij het podium opstapt of dat je dat steuntje in de rug voelt om nu eindelijk jouw eigen boek te schrijven.

Wist je overigens dat het woord academie komt van de naam van de Atheense voorstad Akademeia waar Plato rond 385 v. Chr. een school oprichtte? Leren is dan ook van alle tijden. De compacte videoreeksen stimuleren jou actie te ondernemen om op een aangename manier in de spotlights te staan. In jouw eigen tijd en tempo.

En bedenk, je kunt altijd veel meer dan je denkt en vaak is dóen belangrijker dan het zogenaamde perfecte plaatje samen te stellen. Dat laatste lukt bijna nooit en kost je alleen maar veel energie. En zo moeilijk hoeft het echt niet te zijn. Ik zeg dan altijd: Done is better than perfect.

Online videoreeksen

Boek Schrijven Zonder Budget

Unlimited Happiness (in voorbereiding)

Nu is het jouw beurt… waar ga jij jezelf op de kaart zetten? En heb je vragen of opmerkingen, laat het me weten. Succes!

Lucinda Douglas presenteert videoreeksen in de Academy