Als Spreker Het Podium Op

Als spreker het podium op met Lucinda Dougasl
Bekijk mijn welkomstvideo.

Ik hoor het zo vaak. ‘Ik heb een verhaal maar waar kan ik het vertellen? Waar begin ik? Hoe kom jij eigenlijk aan jouw optredens? of ‘Hoe houd ik de aandacht van mijn publiek? Wat kan ik wel en beter niet doen?’

Een verhaal afsteken en een uur vol praten is niet hetzelfde als spreken op een podium. Bij spreken komt wel wat meer kijken want ook al is jouw verhaal wellicht interessant en vol inhoud… jouw manier van spreken en presenteren, kan jouw hele optreden de das omdoen. Inhoud alleen is absoluut niet heiligmakend. Sterker nog, een zielloos lang verhaal vol details zal de luisteraars zeker vervelen. Daar zit niemand op te wachten. Maar hoe kom je daarachter en hoe pak je het dan aan?

Spreekster Lucinda Douglas

Als Spreker Het Podium Op

Het online programma Als Spreker Het Podium Op en de masterclass Als Spreker Het Podium Op helpen jou op weg. Beide geven antwoord op de meest voorkomende vragen en leggen daarmee de vinger op de zere plek om te voorkomen dat jij met jouw optreden de plank misslaat.

Het online programma richt zich in negen video’s op de essentiële vaardigheden en mindset om je dat zetje in de goede richting te geven. In de masterclass gaan we dieper in op de totale beleving van jouw optreden, van de inhoud van jouw verhaal tot presentatie waaronder jouw stem en non-verbale lichaamstaal. Kortom, echt praktijkgericht. Want jij gaat hier spreken en je zult er versteld van zijn wat jij kunt leren van de gezamenlijke (opbouwende!) feedback. Zodat jij met zelfvertrouwen, authenticiteit, overredingskracht en enthousiasme jouw verhaal kunt overbrengen.

Lucinda Douglas als spreekster

Jouw investering voor het online programma Als Spreker Het Podium Op bedraagt € 17,50 (ex btw) en voor de masterclass € 250,- (ex btw en incl lunch). Voor de masterclass kun je kiezen uit 25 juni of 16 juli (even aangeven op het bestelformulier). Let wel, voor beide masterclasses zijn nog twee plekken vrij! Ik geef de masterclasses in gebouw De Ambacht/tot2021 in Apeldoorn van 10:00 tot 16:00 uur.

Masterclass Als Spreker Het Podium Op focust op:

Hoe je met zelfvertrouwen jouw boodschap kunt verspreiden.

Hoe je jouw verhaal sterk kunt neerzetten.

Hoe je anderen enthousiast maakt voor jouw verhaal.

Hoe je met jouw authenticiteit – in verhaal en presentatie – deuren kunt openen.

Hoe spreken jouw zichtbaarheid vergroot.

Hoe spreken een acquisitietool kan zijn om jouw klantenkring uit te breiden.

Hoe jij jezelf neerzet als expert met het thema van jouw verhaal.

Hoe jouw doelgroep jou beter weet te vinden.

Hoe mensen jou leren kennen door je verhaal en meer willen weten.

Hoe jij je business een boost kunt geven met spreken!

Spreker Lucinda Douglas

Boek je nu het online programma, dan ontvang je een bonus met de visies van drie experts over spreken. Annemie Crebolder: danser, choreograaf, creatief consultant en door de wol geverfde specialist op het gebied van lichaamstaal, personal impact en zelfvertrouwen. Saskia Paulissen: spreker, talkshow host, dagvoorzitter en zakelijk flirtcoach. Verbindt mensen graag op speelse manier met elkaar; humor, en enthousiasme en interactie. En Nienke van Bezooijen: TEDx Speakercoach & Presentation-Master. Schreef over haar presentiebenadering het boek ‘The Speaker Succes Solution’.

Eerst online… en dan in het diepe? Met het online programma kom je niet helemaal onbeslagen ten ijs in de masterclass want daar beleef je pas écht de toets van de praktijk… hoe presenteer jij voor een publiek? Nu jij.

Lucinda Douglas, spreker over lef
Inspiratie Spreker Lucinda Douglas
Inspiratie Spreker Lucinda Douglas

Kom je uit België of een ander land dan NL, laat het me even weten, dan ontvang je een aangepaste (btw)factuur buiten de webshop om.