Als Spreker het Podium op

 

Als Spreker het Podium op - online crash course by Lucinda Douglas

Nationale en internationale podia lachen mij toe. En dat stemt mij blij en dat gevoel wil ik graag met je delen. Daarom heb ik voor jou een 3-daagse ontwikkeld: ‘Als Spreker het Podium op’. Omdat ik jou ook jóuw podium gun.

 

In de 3-daagse deel ik mijn ‘sprekersgeheimen’ met jou. Onlangs sprak ik Petra, de auteur van 50 Verdienmodellen en zij vertrouwde mij toe dat de meest effectieve manier om je boodschap te delen uiteindelijk toch spreken is… en met spreken mocht ik haar helpen.

 

 

“Na dit programma weet ik hoe ik kan spreken waar ik over schrijf en hoe ik mijn sociaal media-uitingen vormgeef (hoeft niet perfect te zijn!). Het gaat om mijn uniekheid en lef en een plannetje. Hiermee kan je je echt uitleven!” – Corinne Doornekamp

 

“De eerste video al gezien… TOP! Op zoek naar de ultraniche…. :-)” – Petry Huisman

 

“Complimenten hoe je in compacte vlogs zoveel positieve flow en advies overdraagt! Het is van echte waarde. Jouw enthousiasme wekt op om over te gaan tot actie om méér eruit te willen halen.” – Franca Gribnau

 

 

Als Spreker het Podium op

Als jij wilt spreken als een professioneel spreker vol overtuiging en overredingskracht, zijn er enkele beginvoorwaarden. In mijn 3-daagse vertel ik je hoe jij jouw ruimte op het podium kan innemen, van jouw verhaal tot jouw promotie. En je kunt gelijk aan de slag.

Zet je jezelf op het podium als een stralende spreker die regelmatig gevraagd gaat worden. Leer hoe je dat doet. Ik wens je veel plezier met spreken. Yes You Can!

 

Pak jouw voordeel ook in prijs want mijn ‘MooiWeer-korting’ van maar liefst 80% op de normale prijs van € 97,- kan maar zo omslaan… € 19,40 (ex btw) zolang de zon schijnt! Laat ook jouw licht schijnen en stap zelfbewust jouw podium op.  ‘Dames en heren…’

Omdat jouw verhaal het óók waard is.

Ik wil als spreker het podium op!

 

Als Spreker het Podium op - Lucinda Douglas vertelt over spreken

 

Als Spreker het Podium op - Lucinda Douglas vertelt over spreken

 

Omdat jouw verhaal het óók waard is.

Ik wil als spreker het podium op!