Yes You Can Woman! Biografie van Lucinda Douglas

Yes You Can Woman! Biografie van Lucinda Douglas

 

Wat spannend! Eind februari verschijnt mijn boek Yes You Can Woman! Het is mijn biografie waarin ik vertel hoe ik me vanaf mijn geboorte tijdens de apartheid in Zuid-Afrika ondanks – en dankzij – mishandeling en verkrachting, ontwikkel tot empowerment spreekster.

 

Yes You Can Woman! Mijn Verhaal is Empowerment

Ik neem je mee op een reis door mijn leven. Aan de hand van mijn belevenissen en aan de hand van korte portretten van mijn zussen, mijn broer en mijn vader en moeder bouw ik mezelf op. Centraal staat een aantal netvliesmomenten; zaadjes die uitgroeiden tot een krachtige mindset vol empowerment. Want hoe jij jezelf ziet, spiegel je aan anderen.

Zo word ik de persoon die ik nu ben. Duidelijk zal zijn waarom ik een hart voor meisjes en vrouwen heb en waarom ik kansen creëren en verzilveren zo belangrijk zijn voor mij. En natuurlijk waarom ik mezelf The Yes You Can Woman noem.

 

 

 

Van de achterflap:

 

Geboren tijdens de apartheid in Zuid-Afrika als dochter nummer zes. Ongewenst want haar moeder wilde geen kinderen meer. Wat haar redt is de gave van helderziendheid omdat zij ter wereld komt met de helm. Op haar zesde verkracht door een huisvriend die haar beloont met één cent, dagelijks mishandeld door haar vader, een buurman die zich regelmatig aan haar vergrijpt en op de vlucht voor de rellen in de straten; Lucinda leert snel hoe zij voor zichzelf moet zorgen.

 

Op haar 21e vertrekt zij naar Europa om haar vrijheid te vinden. Zij trouwt maar de relatie blijkt destructief. Na de zelfmoord van de man neemt haar leven een wonderbaarlijke wending en zij ontwikkelt zich tot een internationale empowerment spreekster en coacht vrouwen naar de beste versie van zichzelf.

 

Het verhaal van Lucinda is een meeslepend verhaal waarin zij aantoont dat er altijd kansen zijn en dat het leven gevierd mag worden. Een must-read voor iedere vrouw die haar droom wil leven ongeacht haar verleden.

 

Voorverkoop & boekpresentatie

Bestel jij het boek Yes You Can Woman! vóór 15 februari 2018, dan heb ik een leuke aanbieding voor je: jij mag kosteloos mijn Boekpresentatie bijwonen op 24 februari in tot2021 in Apeldoorn, van 13.00 tot 16.00 uur. Je krijgt sowieso een persoonlijk gesigneerd exemplaar en een feestelijk glas champagne!

Geef op het bestelformulier aan dat je naar mijn boekpresentatie komt… overigens ook weer een geweldig netwerkmoment voor je. En ja… wil je ‘gewoon’ de boekpresentatie bijwonen… be my guest! Maar ben er wel om 13.00 uur!

 

Je kunt natuurlijk ook het boek bestellen zonder dat je naar de boekenpresentatie gaat. Dan stuur ik het op Dat kun je ook aangeven op het bestelformulier).

 

 

 

 

Je treft tot2021 aan de Molenstraat-Centrum 1. Parkeren kun je in de straten rondom het gebouw en in parkeergarage Koningshaven. Je bereikt de parkeergarage via de inrit net vóór de ingang van gebouw tot2021 (je ziet het woord Ingang op het gebouw).