Business Boom Praag met Lucinda

Business Boom Praag met Lucinda Douglas

 

Ga je mee naar Praag? Onze driedaagse Business Boom Praag van 17 t/m april 2018 geeft het antwoord op vele van jouw vragen. De vragen die voor jou écht belangrijk zijn; van serieus jouw talenten verzilveren, hoe ook jij in overvloed kan leven, werken aan jouw droom tot jouw gedachten over geld. Want JIJ staat centraal. Ben jij toe aan een intense boost die jou weer stevig op het juiste spoor zet, dan spin je zeker garen met de Business Boom Praag.

 

Business Boom Praag: next step & verbinden

En je bent niet alleen. De Business Boom Praag is voor maximaal tien vrouwen. Tien gelijkgestemde vrouwen die net als jij écht verder willen met hun business. Die verbondenheid creëert ook veel herkenning, begrip, plezier en vriendschap. Vanuit hartje Praag werken we drie dagen aan jouw persoon en business. Dat doen we samen. Ik ben ervan overtuigd dat iedere persoon en business veel meer potentie heeft dan jij op dit moment eruit haalt! Ook jij.

 

Ik heb een hart voor vrouwen. Zeker voor vrouwen die om uiteenlopende redenen willen ondernemen en financieel sterk willen staan. Daarom organiseer ik de Business Boom Praag. Een buitenkans want vraag ik voor een dag coachen € 1.500,-, nu geef ik je de kans voor een aantrekkelijk bedrag drie dagen met mij en tien andere vrouwen op te trekken. Drie dagen vol inspiratie, bezieling, nieuwe en verrassende invalshoeken en verbinding. Omdat ik het jou gun. Omdat jij het écht waard bent.

 

Business Boom Praag met Lucinda Douglas

Ons hotel

 

Drie dagen, drie thema’s. De thema’s die wij aanpakken, zijn gebaseerd op de drie meest gestelde vragen die vrouwen mij altijd stellen.

Dag 1 Business Boom Praag – Leef je droom

‘Ik heb een droom en ik werk eraan maar toch loopt het nog niet zoals ik wil. Lucinda wat moet ik doen?’ Duidelijk. Wij gaan werken aan de verschillende stappen van jouw droom, kleine stappen, grote stappen en soms een sprong. Belangrijk is in hoeverre jij al jouw talenten en beschikbare middelen hiervoor inzet. Ik laat je zien en ervaren hoe jij veel meer succes kunt halen uit jouw droom en talenten om jouw eigen business lekker te laten floreren. Op een manier waarbij jij je zelf ook lekker voelt. Alleen zo ga je groeien, persoonlijk en zakelijk. Boom!

 

Dag 2 Business Boom Praag – Verdien jouw waarde

‘Lucinda, ik wil je inhuren maar wat jij vraagt, kan ik niet betalen. Hoe lossen we dat op?’ Welke waarde heeft geld voor jou? Omgaan met geld is ook een mindset. Een mindset die alles te maken heeft met hoe jij je zelf ziet. Wat ben jij waard? Ik laat je zien hoe je anders naar jezelf gaat kijken en de waarde kan vragen die jij waard bent. Low end, high end en het schildsysteem; ik leer je er alles over. En hoe je dat uiteraard in jouw geval effectief en zichtbaar kan inzetten. Geld verdienen is zeker niet vies en jij mag er zeker van genieten. Boom!

 

 

Business Boom Praag met Lucinda Douglas

Onze confertentieruimte

 

Dag 3 Business Boom Praag – Speak Your Way into Abundance

‘Ik wil spreken, Lucinda. Waar doe ik dat maar heb ik eigenlijk wel een sterk verhaal?’ Spreken en netwerken zijn de meest effectieve manieren om gezien te worden. En dus om aan meer opdrachten te komen. Ik ben de meest gevraagde spreekster in de Benelux op het gebied van Empowerment. Om die positie te bereiken, heb ik ook stappen moeten nemen. We kijken naar kern en boodschap van jouw verhaal, hoe jij het brengt en voor welke podia dat interessant is. Jouw verhaal moet een inspiratie zijn voor anderen. Het je jouw verhaal goed op de rails, dan pluk je zelf de vruchten en krijgen jij en jouw business een boost. Boom!

 

Business Boom Praag. Voor wie?

 • Je hebt behoefte aan een rustpunt om te kijken waar je staat en hoe je verdergaat.
 • Je wilt jouw talenten – welke heb je eigenlijk? – praktisch inzetten en verzilveren.
 • Je wilt impact maken met jouw verhaal en meer spreken.
 • Je wilt slimmer en doelgerichter werken aan jouw dingen.
 • Je wilt mijn energie – en die van de andere deelneemsters – ervaren om vol inspiratie jouw eigen weg te gaan.
 • Je hebt behoefte aan een opbouwende retreat met gelijkgestemde vrouwen.

 

Business Boom Praag met Lucinda Douglas

 

Business Boom Praag. Jij gaat naar huis met:

 • Rust in je hoofd omdat je duidelijk weet waar je staat en wat je wilt.
 • Vernieuwde scherpe focus op jouw business.
 • Een onvergetelijke reis en conferentie in een van de mooiste hoofdsteden ter wereld (Unesco werelderfgoed).
 • Ontmoetingen met gelijkgestemde vrouwen.
 • Vanaf nu ben je zichtbaarder voor jouw klanten en doelgroep.
 • Je gaat jezelf inschrijven bij een sprekersbureau.
 • Spreken heeft geen geheimen meer voor je.
 • Jij gaat nu geld verdienen met jouw (herontdekte) talenten.
 • Je kent jouw verhaal en weet dat over te brengen en te gebruiken.
 • Jij weet nu wat jouw next level is voor zowel je bedrijf als voor jezelf!
 • Jij gaat nu internationaal aan de slag!

 

Persoonlijk & Zakelijk groeien

Ja, ik doe mee aan de Business Boom Praag!

 

Business Boom Praag. Het pakket.

Jouw investering in Business Boom Praag bedraagt € 1.700,- (ex btw). Inbegrepen zijn:

 • Toegangsticket driedaagse Business Boom Praag 17 t/m 21 april 2018
 • Retourtickets vliegveld Eindhoven – Praag met Transavia, vluchten HV5235 & HV5234
 • Retourtransfer vliegveld Praag – Mosaic House
 • 4 overnachtingen in shared room voor 10 personen in Mosaic House in het centrum van de  Tsjechische hoofdstad Praag
 • Beddengoed en handdoeken
 • 4x ontbijtbuffet
 • 3 x lunch
 • Jouw Facebook Live uitzending vanuit Praag

 

Voor eigen rekening is het diner. Praag kent tal van karakteristieke bistro’s en restaurantjes, al direct om de hoek. Met voor elk wat wils al voor € 10,-. Bovendien is dit een prima en plezierige gelegenheid om Praag, de inwoners en hun gewoonten, te leren kennen. Voorwaarde is ook dat wij al hebben kennisgemaakt. Ik kijk uit naar jouw deelname!

Je kunt in 1 keer betalen via onderstaande link of in 2 termijnen (december en januari) van € 575, – of 3 termijnen (december, januari en februari) van € 400,- (ex btw) en dan bericht je mij dat hier. De termijnregeling geldt ook uitsluitend voor boekingen vóór 25 december.

Denk er wel aan dat ze in Praag in Tsjechische Kronen betalen en dat je een geldig Nederlands paspoort kunt tonen. Een eventuele (reis)verzekering is ook voor eigen rekening.

 

Persoonlijk & Zakelijk groeien

Ja, ik doe mee aan de Business Boom Praag!

 

Voor de continuïteit van onze driedaagse is het uiteraard van belang dat ook andere voorwaarden afdoende zijn geregeld. Wil je jouw boeking cancelen, dan zijn daar de volgende annuleringskosten van het totaalpakket aan verbonden:

 • Vanaf heden tot twee maanden voor vertrek: 50%.
 • Twee maanden tot één maand voor vertrek: 75%.
 • Binnen één maand voor vertrek (vanaf en inclusief 17 maart): 100%.

In bepaalde gevallen is het mogelijk bij verhindering iemand in jouw plaats te laten meegaan, echter wel iemand waar ik met heb kennisgemaakt voor vertrek.

 

Business Boom Praag met Lucinda Douglas

 

Persoonlijk & Zakelijk groeien

Ja, ik doe mee aan de Business Boom Praag!