De macht van de vrouw

Vrijdagmiddag 16.00 uur; ik vind het genoeg voor deze week, bedenk ik mij. Het was een mooie week. De telefoon gaat. ‘Lucinda, ben jij beschikbaar op 4 juni?’ ‘Oh hallo, jazeker!’ ‘Mooi, want wij hebben een sprekersaanvraag voor je ontvangen.’ ‘Maar… waar gaat het over?’ ‘Eh… een ladies night. Meer info hebben wij ook niet. Ze vroegen naar je, ze wilden niemand anders. Ik stuur de aanvraag nu naar je door. Bel maar.’

Die week had ik al meer sprekersaanvragen ontvangen. Ik belde het bedrijf uit de aanvraag. Een jonge vrouw; zij had mij al eerder zien optreden en dus… Wij moesten een thema bedenken en ik zei aan de hand van wat jij vertelt, creëer ik beeld en thema. ‘Ik zie het al helemaal voor me, De Macht van de Vrouw.’ Heerlijk om op die manier te werken. En natuurlijk heb ik als inspirerend professioneel spreekster een performance in mijn hoofd zitten waar je u tegen zegt. En auto’s staan hierin centraal.  

De macht van de vrouw

Als het gaat om auto’s, hebben vrouwen een behoorlijke vinger in de pap.  Die mannen in de showroom zien zich al helemaal zitten maar die vrouw… In mijn optreden kom ik natuurlijk met feiten en cijfers en leef mij uit in mijn performance. Prachtig. Soms denk ik dat vrouwen zelf niet weten hoe powerful en machtig ze zijn, dat ze het niet zien. Van nature ‘managet’ een vrouw het huis, vakanties en de kinderen. Het lijkt alsof mannen veel beslissen maar het zijn de vrouwen die vaak het voorwerk hebben gedaan.

Wij zijn prachtig!

Mijn advies… kijk eens goed naar jouw leven en kijk hoe en waar jij invloed kan uitoefenen. Als je dat beseft kan je wellicht meer impact maken. Kijk, ik schrijf hierover, praat hierover, geef mijn advies en mening hierover. En natuurlijk ben ik een kenner op het gebied van de vrouw en geef als ervaren spreekster de vrouw graag de welverdiende pluim. De macht van de vrouw blijft toch een prachtig onderwerp. Wij zijn prachtig!