ELLE Mastermind, Raad van Advies met Lucinda Douglas

Er is maar één mastermind zoals ELLE.  Mijn klant uit de Verenigde Staten vroeg mij of zij daar ook ‘een ELLE’ mocht opstarten en ik riep meteen ‘Ja!’. Volmondig. Deze opzet bleek nog nergens te bestaan. Om de juiste redenen. En één van die redenen is een noodzakelijk netwerk van bedrijven met mensen die ‘het’ jou gunnen. Dat zijn mensen die het heel normaal vinden dat vrouwen – hun – complexe problemen oplossen.

  

Lees hier het artikel in magazine De Ondernemer over diversiteit, Raad van Advies, management en…ELLE Mastermind

ELLE is mijn paradepaardje. En niet alleen van mij, de dames die deelnemen ervaren ELLE ook als hun paradepaardje. Zij zijn er trots op. Elke keer wanneer wij een bedrijf adviseren bij een acuut vraagstuk maken wij een statement: ‘Wij zijn de beste in ons vak en wij spannen ons volledig in voor een oplossing van jouw probleem. Daar draaien wij onze hand niet voor om.’ Een fantastische combinatie van lef, durf, kennis, ervaring en versterkend zelfvertrouwen.

Hoe werkt ELLE?

Tien keer per jaar zijn wij te gast bij een bedrijf dat nationaal of internationaal zakendoet. Aan het begin van de ochtend introduceren wij ons en luisteren naar de presentatie en vraagstelling van het bedrijf. Directie en management van het bedrijf zijn ook aanwezig. Als externe Raad van Advies gaan we met de casus aan de slag. Van tevoren hebben we het vraagstuk ontvangen dus we komen niet onbeslagen ten ijs en onze input verwerken we in een presentatie.

      

     
    

Na het behandelen van de case mogen drie dames een presentatie geven over zichzelf en/of hun business en wij geven ‘feed forward’ aan elkaar. Na een heerlijke lunch en een rondleiding of wandeling is de middag gepland voor onze eigen cases en vraagstukken. Dus ook die van jou. Wij denken met elkaar mee, bedenken oplossingen en helpen elkaar. Had je nog geen coach… nu heb je er zes. Kortom, een dag ELLE staat volledig in het teken van groei en zelfvertrouwen, persoonlijk en zakelijk.

    

Red Carpets

Naast deze tien ‘formele’ dagen hebben we ook nog de Red Carpets. Red Carpets zijn uiteenlopende netwerkevents waar wij voor uitgenodigd worden; van Women in Sales Awards, de business tour van EZVN, een presentatie van couturier Mart Visser tot de masterclass Matthäus Passion van Bach op uitnodiging van de directie van Afas Software, boekenpresentaties zoals van Elja Daae’s Super Social en de talkshow van Eva Jinek in de studio.

      
     
        

Jouw waarde

Wat ik belangrijk vind, is dat het ontvangende bedrijf ons beschouwt als een serieuze partner. Dat bevestigt het bedrijf door ons uit te nodigen. Een herhalingsbezoek voor een nieuwe case zit er dan ook vaak in. Maar bovenal leer jij jouw eigen input, bijdrage en niveau te waarderen. Je kunt echt veel meer. En je hebt altijd een sparring partner voor jouw eigen vraagstukken want we willen allen een lekker lopend bedrijf. Ik ervaar de bijeenkomsten als heerlijke dagen!

      

     
ELLE Mastermind met Lucinda Douglas
     

ELLE en jouw next level

Jij bent niet alleen en kunt bij ons terecht met jouw vragen.

Past jouw business bij het gastbedrijf dan ben je welkom om exclusief jouw business ter plekke te pitchen.

Uitgeverij Haystack is een partner van ELLE en daarom ontvangen wij de nieuwste managementboeken als eerste. Onze taak: lezen en resenceren op de toonaangevende sites.

Jouw bezoeken aan ELLE en de Red Carpets worden gedeeld via de sociale media. Jij wordt gezien.

Samen halen wij jou naar jouw next level: jouw verhaal wordt helder en jij straalt met een business die lekker loopt.

Na een jaar een officieel ELLE-diploma dat je lid was van de Raad van Advies van ELLE.

Via mij ga je groeien en bouw je een powernetwerk op.

Eén sprekersevent per jaar of een talkshow waar jij aan deelneemt.

Een besloten, vertrouwelijk en vooral opbouwende Facebook-groep waar wij (naast de business) veel delen.

     

Wil jij ook samenwerken met fantastische vrouwen én persoonlijk en zakelijk excelleren? ELLE is er ook voor jou. Neem gerust contact met mij op over kosten en kennismaking.

    

     
ELLE Mastermind met Lucinda Douglas