Empowerment is… bloot in de Linda

 

 

Vanochtend toen iedereen nog lekker op een oor lag, stapte ik in mijn A-Klasse Mercedes richting Amsterdam. Voor een fotoshoot in magazine Linda.

Jij mag wel weten dat ik er 4 weken over heb gedaan om deze fotoshoot door te laten gaan. Ik was altijd mooi, slank en grappig. Met de jaren ben ik aangekomen en daar heb ik moeite mee. Mooi dus dat toen ik vanochtend  in een studio stond in mijn bikini met de stylistes en fotograaf van Linda om mij heen, ik begon te houden van mijn lichaam.

 

Ik houd heel veel van mijzelf. Dat weet ik omdat ik enorm in staat ben om van anderen te houden. Ik heb wel eens gedacht dat zij – mijn lichaam – mij in de steek had gelaten. Dat wij niet meer één waren. Mentaal ben ik sterker dan menigeen, maar mijn lichaam bleek daar geen boodschap aan te hebben.

 

Vanuit intieme hoek. Waarom?

Ik leer op mijn manier. Om af te vallen moest ik eerst leren om ieder aspect van mijn lichaam te omhelzen. Ik moet doorhebben dat zij mij niet in de steek laat. Tenslotte zijn wij één. Zij is de zichtbare versie van mijn liefde voor mij. En nee, het is niet ‘the more, the merrier’.

Ik ben thuisgekomen in een euforische staat. Ik sta binnenkort gefotografeerd vanuit een intieme hoek in de Linda. Wat een overwinning voor mijzelf om echt te kunnen houden van alles van mij. En ja, ik ben slim, mooi, grappig, sexy en ook nog eens mijn beste vriendin. Weet dat ik kritisch ben als het gaat om vriendinnen : )

 

De beste versie van jezelf

Ieder striaespoor en iedere vetrol is van mij en ik heb het ondersteund. Nu moet ik ze een voor een strelen en liefhebben. Ik heb door dit lichaam zoveel geleerd dat het nu tijd is om het los te laten en juist vast te houden aan ‘the new me’. Empowerment.

Ja, geweldig om te zeggen hoe het moet en kan maar ik weet dat wij allen onze eigen gevechten strijden. Bij mij is het zichtbaar en bij anderen zie ik het ook maar nooit praten wij daarover.

 

Over mijn lichaam kan ik heerlijk grappen maar het is niet okay. Tussen mijn oren ben ik 23 jaar met een goddelijk lichaam maar in werkelijkheid ben ik 47 jaar. Hoogste tijd om weer de mooiste versie van mijzelf te worden. Te zijn. Tenslotte ben ik ook nog eens The Yes You Can Woman : ) Binnenkort zie je mij in de Linda. Waar zie ik jou?