Famous In 1 Day

Famous in 1 Day

 

Sommigen overkomt het, van de ene dag op de andere bekend en beroemd zijn. Vaak spelen de sociale media hierin een beslissende rol. Maar als je niet met die unieke oplossing, song of optreden komt (ga alsjeblieft gerust je gang!), blijft er één mogelijkheid over: je gaat zelf aan de slag met jouw beroemdheid. En wel direct. Mijn Masterclass Famous In 1 Day reikt jou die winning mindset en de do’s en dont’s.

 

Lucinda Douglas met Petra Grijzen en Lara Rense bij NPO1 Nieuws&Co

– Vanuit de Hilversemse studio met Petra Grijzen en Lara Rense, de presentatrices van NPO1 Nieuws&Co –

 

Mijn celebrity status groeit behoorlijk. Het merk Lucinda ligt lekker in de markt. In mijn masterclass Famous In 1 Day leg ik je uit hoe ik dat doe en hoe we die acties kunnen vertalen naar jouw situatie. Uitsluitend praktijkgericht en met direct resultaat – als jij jezelf ook helemaal geeft. En wanneer jouw bekendheid groeit, zal je zien dat jouw impact en invloed ook met sprongen omhoog gaan. Jouw ‘famousness’ stelt jou in staat veel meer te bereiken dan voorheen. Zo simpel werkt het.

Famous In 1 Day, sociale mediea en JIJ

Uiteraard moet je er wat voor doen. Mijn recente reportage in Libelle en mijn optreden op de Afrikaanse Top in Nigeria vielen niet uit de lucht. Celebrity verhogen betekent werk aan de winkel. En op een manier waar je echt van kunt genieten, van elk succes(je) tot de weg ernaar toe. De sociale media spelen hierin een belangrijke rol. Daar gaan we in deze masterclass zeker mee stoeien.

 

Famous In 1 Day met Lucinda Douglas

 

‘Uren doe ik over één berichtje maken voor Facebook of Twitter’, verzuchtte de vrouw, ‘en niemand reageert erop.’ Dit hoor ik vaker. Jouw nieuws met gevoel en humor in een paar lichtvoetige en treffende zinnen neerzetten – vergezeld van een ‘volwassen’ foto – vereist gevoel voor verhoudingen, timing en relativeringsvermogen. Want ook al wil je dat anderen jou serieus nemen, neem jezelf vooral niet te serieus. c’est le ton qui fait la musique.

 

Wil jij jouw bekendheid op aangename manier verhogen om meer impact en invloed te krijgen? Om letterlijk en figuurlijk méér gezien te worden? Famous In Day geeft jouw zelfvertrouwen en de motivatie. En de nodige tips and tricks ‘of the trade’…

 

Famous In 1 Day: wanneer en waar?

Jouw investering voor Famous In 1 Day bedraagt € 147,- (ex btw). Ben je deelnemer (huidig of oud) aan het online programma Famous In 100 Days, dan ontvang je een gepaste korting.

Datum: Vrijdag 2 november van 10.00 tot 16.00 uur, inclusief lunch.

Locatie: Midden in het land (exacte locatie volgt).

 

Famous In 1 Day met Lucinda Douglas

 

Famous In 1 Day met Lucinda Douglas

Famous In 1 Day met Lucinda Douglas