Famous in 100 days

Famous in 100 Days met Lucinda Douglas #beroemd
     

Famous In 100 Days

Haar vraag kwam als een verrassing: ‘Moet je beroemd zijn om een boek te schrijven of moet je een boek schrijven om beroemd te worden?’ Ik glimlachte en in mijn hoofd begon het te werken!

Mijn klanten willen impact maken, succesvol zijn met hun online trainingen en lekker zichtbaar zijn. En lekker bezig zijn. Ik wil uiteraard mijn boek stevig positioneren, meer spreken en nog meer zichtbaarheid hebben. en lekker bezig zijn. Famous In 100 Days was geboren.

    
        
Famous in 100 Days by Lucinda Douglas
    

Famous In 100 Days is een format dat ook jou op het lijf – letterlijk en figuurlijk – is geschreven. Ik ben jouw cheerleader, coach en stok achter de deur. We starten elke maandag en dan mag jij 100 dagen lang met mij meedoen. En bedenk, je kunt veel meer in 100 dagen dan je denkt. #fin100days

Waarom Famous In 100 Days?

Om zichtbaar te worden, successen te behalen en om dus – een beetje – beroemd te zijn. En om echt jouw doelen en dromen aan te pakken. En beetje discipline tonen hoort daarbij : )

Wat kan ik verwachten?

Empowerment. Iedere dag ontvang je van mij e-briefjes of vlogs met tips, aansporingen, ervaringen en vooral motivatie en inspiratie want ik trek je er doorheen. Zeker met live events tussendoor. En ik vertel je hoe ik werk aan zichtbaar zijn en beroemd worden met een sterke mindset om door te zetten en doelen te bereiken. The Winning Mindset. Uitsluitend die mindset brengt jou verder. #fin100days #YesYouCanWoman

        
     
Famous in 100 Days met Lucinda Douglas
   

Waar en wanneer pas ik mijn nieuwe kennis toe?

Direct, dat kan. Jij kiest zelf het moment op de dag dat jij wilt om aan jouw doelen te werken. Dat kan thuis zijn maar ook in een sportschool, de bibliotheek, op jouw werk of tijdens een wandeling. Zet die stap.

Wat kost Famous In 100 Days?

De investering in succes bedraagt € 575,-. En daar krijg je heel veel voor… 100 dagen lang… en je kent me, ik geef je alles : ) Wow! Een cadeau voor jezelf waar je 100 dagen lang plezier van hebt.

      
   
Famous in 100 Days met Lucinda Douglas
     
    
Famous in 100 Days met Lucinda Douglas
     
   
Famous in 100 Days by Lucinda Douglas