Inspirational Action met Sharon & Lucinda

Ben jij eindelijk weer eens toe aan een fijne en inspirerende offline ontmoeting? Dan is Inspirational Action een mooie gelegenheid. Sharon Plet en ik geven 18 maart 2021 in Rotterdam de offline middagsessie Inspirational Action van 13.00 tot 16.30 uur. Je kunt ook online meedoen via ZOOM

Inspirational Action en jij

Sharon en ik houden van beweging en actie; een aanstekelijke combinatie waar vele vrouwen weer aan toe zijn. Zeker nu! Hoe ziet Inspirational Action eruit? Allereerst delen Sharon en ik onze ervaringen op businessgebied; van de toppen van de successen tot de dalen van het falen. Aan de hand hiervan geven we jou adviezen en handvatten waarmee jij valkuilen kan herkennen en omzeilen om krachtig het pad van succes op te gaan. Vragen stellen staat vrij!

Wat wij beiden hebben, is de drive om vrouwen te inspireren en ons verhaal te delen. Om ondernemende vrouwen een hart onder de riem te steken en jou in vertrouwen verder te kunnen laten bouwen aan jouw bedrijf, initiatief en bestemming.

Doe je mee?

Jouw investering bedraagt € 45,- (ex btw). Wel op het formulier aangeven of je live aanwezig bent in Rotterdam of dat je via ZOOM meedoet. We hebben fysiek plek voor zeven dames en er zijn vijf plaatsen over. Uiteraard respecteren we alle coronamaatregelen en –adviezen. Na aanmelding ontvang je de adresgegevens indien deze niet op deze pagina staan vermeld.

Wie zijn wij?

Sharon Plet

Sharon Plet is expert in ouderschap en ondernemer in hart en nieren. Zij heeft verscheidene specialistische studies gevolgd over ouderschap, trauma, ontwikkelingsproblematiek en daarnaast bedrijfskundig leiderschap aan de Academie voor Leiderschap Avicenna. Met haar jeugdzorgorganisatie GezinVoorop werkt zij met een expertteam binnen gezinnen met zeer complexe problematiek. Haar tweede bedrijf Expert in Ouderschap biedt training, advies en oudercoaching waarbij de focus ligt op het bedrijfsleven, organisaties en overheden.

Sharon is lid van de externe Raad van Advies van ELLE waarbij zij zowel nationaal als internationaal gevestigde bedrijven adviseert. Sharon is een geboren onderneemster, pakt graag groots uit en vooral haar mindset is goud. Moeder van vier thuiswonende kinderen. Reken maar zij weet van succesvol zijn en ballen hoog houden. gezinvoorop.nl

Lucinda Douglas

Lucinda Douglas spreekt, schrijft en onderneemt. Lef, optimisme, kansen zien en haar vernieuwende en commerciële blik karakteriseren haar. Inspireren en aanmoedigen vormen haar levensvisie. Lucinda is geboren in Kaapstad tijdens het apartheidsregime. Die periode dwong haar voortdurend zichzelf te vernieuwen. Ze beschrijft dat leven in haar autobiografie Yes You Can Woman! met als ondertitel Hoe je omgaat met tegenslag, bepaalt jouw succes.

Lucinda traint vrouwen en mannen in organisaties hoe zij hun social skills met resultaat in de verkoop kunnen inzetten want verkopen… ‘dat ben je zelf.’ Ook is zij oprichtster van ELLE Mastermind (vrouwelijke Raad van Advies) en Buro Grow, een marketing- en adviesbureau (i.o.), eredocent Entrepreneurship aan een privé-universiteit en initiatiefneemster van LEFWIJF.

Lucinda Douglas

 

Beleef Yes You Can met

Lucinda voor Life & Business.

Dank je voor jouw inschrijving.

Oeps, foutje... probeer nog eens.

Jij ontvangt mijn tips en aanbiedingen via mijn nieuwsbrief. Jouw gegevens worden niet met anderen gedeeld.