Inspirerende Spreker

Inspiratiespreekster Empowerment

 

Lucinda Douglas Inspiratiespreekster

 

 

Lucinda Douglas is inspirerend spreker over empowerment

 

PWC Woman NL 2017 met empowerment spreker Lucinda Douglas

 


 

 

Als inspirerende spreker beweeg ik mensen naar het volgende niveau. Omdat ik anderen graag tevreden en succesvol zie. En omdat spreken en inspireren één van mijn talenten is (opdrachtgevers en recente optredens vind je onderaan de pagina).

Geboren in Zuid-Afrika (Kaapstad) en opgegroeid ten tijde van Apartheid; een periode waarin het op alle vlakken leek mis te gaan. Toch wist ik elke situatie zo te draaien dat positiviteit en succes de boventoon voerden.

Nu inspireer ik ondernemers en mensen binnen organisaties en netwerken ondernemers om precies die mindset te ontwikkelen die gericht is op succes. Persoonlijk en zakelijk. Mijn overtuiging is dat iedere vrouw en man haar en zijn talenten kan inzetten om succesvol te zijn. Mijn persoonlijke verhaal en mijn energieke optreden dienen als springplank zodat jij zonder schroom, angst en belemmeringen het diepe induikt om te ondernemen en jouw droom te leven. Want niets houdt jou tegen. Yes You Can!

Mijn verhaal en mijn aanpak spreken aan. Inmiddels ben ik een van de meest gevraagde sprekers over empowerment.

 

Lucinda Douglas is inspirerend spreker

 

Waar kan je Lucinda voor boeken?

  • Yes You Can! Inspiratiesessie
  • Succesvol ondernemerschap
  • Succes, dat ben jezelf!
  • Leef je droom!

 

De rijpe vruchten plukken van eigen acties. Vol zelfvertrouwen nieuwe wegen inslaan. Lucinda Douglas is een inspirerende spreker die spreekt over de Yes You Can mentality. Zij is ervan overtuigd dat je alles kan bereiken wat je wilt. Daar is zij ook zelf het bewijs van. Die kennis en ervaringen, wil zij graag delen als inspiratiespreker. Lucinda’s drive kort samengevat: ‘Empowering people to maximize their potential and make significant improvements to their lives.’ Lucinda gelooft er heilig in dat zelfs het ‘kleinste’ persoonlijke succes een groot verschil kan maken voor anderen.

 

Leontine Westerbroek

Leontine Westerbroek

International Human Resources Manager / Coolcat

Lucinda Douglas is een toonaangevende expert op het gebied inspireren, motiveren en verbinden. Zij geeft je meteen een welkom en aangenaam gevoel. Een echte inspirator. Lucinda kan mensen in verbinding brengen en een spiegel voorhouden, altijd vanuit positiviteit en optimisme. Haar warme persoonlijkheid brengt het beste in mensen naar boven.

Mark van Lieshout

Mark van Lieshout

Human Resource Manager / UPS Supply Chain Solutions

Ik reed naar huis met enorm veel energie vanwege je enthousiaste presentatie die niet alleen mij maar ook de overige aanwezigen aan het denken heeft gezet. De interactiviteit zorgde voor betrokkenheid en hield iedereen bij de les. Bedankt voor jouw inspiratie!

Straight from the heart

Een optreden van Lucinda is altijd ‘straight from the heart’, vol passie, high-energy, frisse ideeën en eigenzinnige gezichtspunten. Als transformational speaker inspireert en motiveert zij haar toehoorders – doelgroep – te denken in mogelijkheden en kansen in plaats van beperkingen. Zij reikt een mindset aan waarmee mensen in staat zijn om hun belemmeringen, twijfel en angsten te overwinnen, buiten hun comfortzone te stappen en te genieten van hun grootheid. Yes You Can!

 

Durf te leven

Met haar boodschap Yes You Can! spreekt Lucinda op verschillende events en voor uiteenlopende groepen, bedrijven en netwerken. Waarbij persoonlijke ontwikkeling en succesvol ondernemerschap in elkaar overlopen want ‘persoonlijk succes gaat aan zakelijk succes vooraf’. Aan de hand van haar persoonlijke levensverhalen, haar kennis van NLP en positieve psychologie, overtuigt Lucinda op haar enthousiaste wijze hoe je het heft in eigen handen kan nemen.

Dat bewijst zij met haar optredens, haar talkshow SalesTalk, haar tv talkshow Yes You Can Woman en haar docentschap aan de Wittenborg University waar zij internationale studenten marketing doceert (Engels is haar moedertaal). Durf te leven en je dromen te verwerkelijken.

 

Mario Defauwes

Mario Defauwes

Marketing Manager Europe, Middle East & Africa / Alterna Haircare

De energie en positieve houding droegen zeker bij aan het succes van ons sales symposium! Wij zijn ervan overtuigd dat deze training onze verkoopmensen heeft geïnspireerd en dat ze inderdaad met duidelijk ‘huiswerk’ naar huis zijn gegaan om al het materiaal dan ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Geloof in je zelf en verkoop vanuit je zelf als motivatie!

Sylvia Haensel

Sylvia Haensel

Country Manager Germany / Stellar Data Recovery

She infects with her fantastic positive charisma. Learning by her means, learning easy with fun, without losing the importance or professionalism of the subject. Her ability to understand where someone may needs improvement and the knowledge transfer of it, is without comparison.

Mindset & Winning Mood

Empowering people to maximize their potential

Boek hier Lucinda als inspiratiespreekster

 

Winning mood voor bedrijven

Als inspirerende spreker weet Lucinda ook het beste te halen uit medewerkers. Met haar ruime ervaring bij MKB-bedrijven en multinationals én haar voorliefde voor dat intrigerende punt waar sales en marketing in elkaar overlopen, reikt zij medewerkers, managers en directies de mindset aan die uitmondt in de winning mood. Waarbij ook voorop staat dat elk zakelijk succes begint bij elk persoonlijk succes.
Lucinda is uitgeroepen tot Top 10 Salesleader van Nederland door Sales Magazine.

 

Elbreg Scheele

Elbreg Scheele

Directiesecretaresse SSC MOD Gelre Ziekenhuizen

Op zoek naar inspiratie voor jezelf of voor medewerkers van jouw bedrijf, nodig Lucinda uit voor een inspiratieshow of volg haar masterclass, succes verzekerd. Het enthousiasme van de Yes You Can Woman is aanstekelijk en zeker inspirerend! Aanrader!

Empowerment en Inspiratie-spreker

 

Theo Vrolijk

Theo Vrolijk

Adviseur Ondernemersondersteuning / Kamer van Koophandel Rotterdam

Voor de Startersdag wilde ik graag dat mijn Kamer van Koophandel-collega’s en de standhouders zich beter voorbereid voelden om in gesprek te gaan met de klant (de (pré-)starter). Lucinda verzorgde hiervoor een inspiratiesessie voor de KVK in Rotterdam. Zij toonde ons hoe je concreet met de klant kunt omgaan en hoe leuk het is om met de klanten contact te maken. Dat deed zij door een positieve sfeer met veel humor-momenten te creëren. De reacties waren dan ook zeer positief. Om een positieve boost te geven aan je event kun je Lucinda voor je personeel zeker inschakelen.

TV-presentatrice en talkhow host

Elke ondernemer heeft een verhaal. SalesTalk is de inspirerende talkshow van Lucinda voor vrouwen en mannen die ondernemen. Haar gasten op de bank zijn aanpakkers die vertellen over hun succes (en falen) aan de hand van hun persoonlijke – opmerkelijke – drijfveren. Een aansprekende vorm van live communicatie die klanten, prospects en medewerkers inspireert en verbindt op een klantevent.

Daarnaast presenteert Lucinda Yes You Can Woman, een tv-show op RTV-7 met afleveringen van 15 minuten die de heftige levensverhalen van (ondernemende) vrouwen centraal stelt met de positieve focus op herkennen, verbinden en inspireren.

 

Hermina de Vries

Hermina de Vries

Initiatiefneemster Wondervol | online journalist @Omroep Gelderland

Op persoonlijke wijze nam Lucinda Douglas de deelnemers mee in alle overtuigingen en obstakels die vrouwen verhinderen om hun dromen waar te maken. Een verhaal over onzekerheid, uiterlijk en eigenwaarde. De deelnemers waren lovend over haar verhaal; geïnspireerd vol positieve gevoelens.

Viviyanti Keijmis

Viviyanti Keijmis

Franchise Owner / StartMeUp Rotterdam

Jouw inspiratiesessie was echt een enorme toevoeging… voor morgen, maar ook voor mij persoonlijk. Je geeft zo veel energie door, dat kan alleen maar door dicht bij je zelf te blijven.

Mindset & Winning Mood

Empowering people to maximize their potential

Boek hier Lucinda als inspiratiespreekster

***

 Events

 

 

Empowerment Session MECC / TEFAF Maastricht

Datum: 16 maart 2018

Locatie: MECC in Maastricht

 

 

Inspiratiesessie UWV Internationale Vrouwendag

Datum: 8 maart 2018

Locatie: Louis Hartlooper Complex in Utrecht

 

 

Hoofdgast interview Paperback Radio van Amsterdam FM

Datum: 23 februari 2018

Locatie: Tropenmuseum Amsterdam

Meer info: Paperback Radio, Amsterdam FM

 

 

Vernieuwingskracht!

 

Datum: 21 februari 2018

Locatie: Hilton Royal Parc Soestduinen in Soest

Info: Entre Femmes

 

 

Spotlight Sessie De Broekriem

Datum:6 februari 2018

Locatie: WTC Regardz Arnhem

Info: De Broekriem

 

 

How To Be the Best Version of Yourself – London Empowerment

inspirational speaker Lucinda Douglas

 

Datum: 29 januari 2018

Locatie: Londen (UK)

Info: David Game College

 

 

Kickstart Your Social Impact: Ondernemer Challenge

Datum: 23 januari 2018

Locatie: Amsterdam

Organisatie: Kickstart Your Social Impact

 

 

Speech & the City / Leadership Talks in Gent (België)

Datum: 25 november 2017

Locatie: Gent (Belgié)

 

 

Inspiratieoptreden Ladies Business Event

 

Datum: 15 november 2017

Locatie: Grolsch Veste, Enschede

Info & bezoeken

 

 

Empowerment-optreden E-day van Stichting Zijweg

Datum: 11 november 2017

Locatie: Groene Huis aan de Rotte, Rotterdam

Info: Stichting Zijweg

 

 

Master of Ceremonies at 30th anniversary of Wittenborg University

 

Datum: 10 november 2017

Locatie: Gemeentehuis Apeldoorn

 

 

Inspiratieoptreden Ladies Event MKB Montferland

Datum: 15 juni 2017

Locatie: MKB Montferland, Didam

 

 

Optreden Boeklancering De Geluksmachine van Erwin Wijman

Datum: 13 juni 2017

Locatie: Uitgeverij Haystack, Zaltbommel

 

 

Optreden PwC Women NL Empowerment Experience Event

Datum: 12 juni 2017

Locatie: PriceWaterhouseCoopers, Amsterdam

 

Inspiration Session: The Netherlands, Land of Opportunities. Yes You Can!

Wittenborg University

Datum: 8 juni 2017

Locatie: Wittenborg University

 

 

Panelgast Club Cele VPRO Tegenlicht ‘Drieluik Vrouw Solidariteit – Femmes Fatales’

Datum: 23 mei 2017

Locatie: Café Foyé (Schouwbrug Odeon), Zwolle

Meer info en opgeven: Club Cele | VPRO Tegenlicht | Drieluik Vrouw: Solidariteit – Femmes Fatales

 

 

Empowerment Performance Yes You Can Woman!

Datum: 19 april 2017

Locatie: Amsterdam

Meer info en aanmelden

 

 

Empowerment Performance ‘IVA Women Only’

Datum: 12 april 2017

Locatie: DIVA – IVA Driebergen

 

 

Vakbeurs Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde

Vakbeurs Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskund

Datum: 5, 6 & 7 april 2017

Locatie: Kurhaus in Scheveningen

Meer info: NVKC

 

Inspiratieoptreden Yes You Can Woman

Inspiratieoptreden Lucinda Douglas bij Sparkwomen

Datum: 28 maart 2017

Locatie: De Balie in Amsterdam

Meer info en bezoeken: Sparkwomen

 

Inspiratieshow Yes You Can Woman!

aab

Datum: 27 maart 2017

Meer info en opgeven: ikwileenjurk.nl

 

Inspiratieshow Yes You Can bij DressCoach

Glancy van Elst is de DressCoach

Datum: 18 maart 2017

Locatie: De Glazen Ruime in Maarssen

Meer info en opgeven Glancy.nl

 

International Women’s Day

Empowerment Performance Yes You Can Woman!

 

Datum: 8 maart 2017

Locatie: Amsterdam

 

International Women’s Day

Empowerment optreden ‘Power to de Vrouw’

 Datum: 8 maart 2017

Locatie: Hoofddorp

Meer info: Stichtingen Meerwaarde en Maatvast, P-Team Haarlemmermeer