Intens Power Coaching by Lucinda Douglas

Intens Power Coaching by Lucinda Douglas. Life & Business Coaching

 

Dat wil jij toch ook? De top van je kunnen bereiken? De top van je kunnen, dat is persoonlijke groei en zakelijke voorspoed. Eruit halen wat erin zit, geeft een diepe voldoening. Maar kan je dat zelf? Jezelf aan de eigen haren uit het moeras trekken, is maar zeer weinigen gegund. Te vaak stuit je op een bos vol obstakels, doodlopende paden en verdampt een duidelijke focus op jouw doel. Op die momenten voelt het goed en bevrijdend als iemand je bij de hand neemt en samen met je rustig je doel en route (her)bepaalt.

 

Jouw persoonlijke & zakelijke groei

Ik ken ze, de dalen en pieken verbonden door de onvermijdelijke afgronden en de welhaast verplichte wegomleggingen. Ik heb ook veel vrouwen gesproken en geholpen die het zicht op de top van hun kunnen waren kwijtgeraakt. Die kennis, ervaring en compassie als mens en ondernemer en mijn liefde voor de vrouw wil ik jou van harte schenken zodat ook jij de top van jouw kunnen kunt bereiken. Dat succes gun ik je. We zitten toch allemaal ergens ‘in hetzelfde bootje’ en we wenden de steven graag richting succes. Kortom, ik zie jou graag persoonlijk en zakelijk groeien. Uiteindelijk profiteren we daar allemaal van.

 

Om dat contact te verstevigen tussen jezelf en jouw doelen heb ik mijn kennis, ervaring en compassie gegoten in het programma Intens Power Coaching by Lucinda. Noem het Life & Business Coaching met de nadruk op empowerment, zelfredzaamheid, zichtbaarheid en succes. En met jouw groeiende zelfvertrouwen, zullen ook jouw business en inkomsten groeien. Dat wil jij toch ook?

 

 

Intens Power Coaching by Lucinda Douglas, Life & Business Coach

 

In een aantal dagen verspreid over weken of maanden – het programma wordt je op het lijf geschreven – laat ik je inzien hoe jij vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet kunt treden. Intens Power Coaching is een modulair programma dat we uitrollen over de tijd die jij nodig hebt om te groeien. De modules die jij nodig – en die raken aan diverse disciplines – hebt, kunnen we selecteren na de intake.

 

De top van jouw kunnen

Daarbij neem ik geen blad voor de mond en lever ik je praktische adviezen en ideeën; van zelfvertrouwen tot verdienmodel. Puur empowerment dus. Vele vrouwen keken na hun intense sessies met nieuwe ogen naar zichzelf met als resultaat dat ze hun business met hernieuwde energie aanpakten en zelfs wereldwijd op podia staan (ben zo trots op ze!).

 

 

Intens Power Coaching by Lucinda

 

 

Omdat ik jouw persoon – met al jouw talenten, belemmeringen, wilskracht en warmte – zeer serieus neem, wil ik van jou de beste versie van jezelf wil maken. Ik wil je naar de top van jouw kunnen brengen. Omdat ik jou dat succes oprecht gun. Zo komen we vooruit en leveren we een positieve bijdrage aan onze omgeving en zelfs verder. Yes You Can!

 

Wanneer kan Intens Power Coaching by Lucinda jou helpen?

 • Mijn mindset is niet sterk genoeg voor ‘the next level’.
 • Ik voel dat ik veel meer kan maar ik weet waar te beginnen.
 • Het lukt me niet een onderscheidende impact te maken. Hoe zet ik mijn eigenheid in?
 • Ik wil gezien worden maar wat is mijn eerste stap naar zichtbaarheid?
 • Ik wil mezelf sterker en doelgerichter positioneren maar wat is de eerste stap en dan?

 

Als jij je herkent in één of meerdere punten, is Intens Power Coaching by Lucinda het startpunt voor een verfrissend herbegin van jou als persoon en van jouw business. Een tipje van de sluier van mijn aanpak licht ik alvast op: jouw voorspoed begint bij persoonlijk succes, dan volgt de rest.

 

 

Intens Power Coaching by Lucinda Douglas

 

Resultaten Intens Power Coaching by Lucinda:

 • Een stevige boost voor jouw energie, lef en daadkracht. Mindset!
 • Zichtbaarder zijn voor jouw ideale klant en traditionele acquisitie achter je laten!
 • Heldere positionering, doelstellingen en koers; jouw doelgroep beloont jouw duidelijkheid.
 • Inzetten van jouw eigenheid, jouw verhaal verhoogt jouw likeability.
 • Jouw klanten bewonderen jouw communicatieve en creatieve aanpak: meerwaarde!
 • Optreden vol zelfvertrouwen en durf: jij bent aanwezig.
 • Jouw expertstatus neerzetten en uitbouwen.

 

 

Intens Power Coaching by Lucinda

 

 

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennisgesprek waarin we bekijken waar jij je nu bevindt en wat je privé en zakelijk nodig hebt. Vervolgens stellen we een persoonlijk groeiprogramma op. En uiteraard open ik mijn netwerk voor jou!

Je kunt als kennismaking natuurlijk ook van mijn live evenementen bezoeken : ) Ik verheug me er al op!

 

 

Intens Power Coaching by Lucinda Douglas

 

 

Intens Power Coaching by Lucinda Douglas

 

Beleef Yes You Can met

Lucinda voor Life & Business.

Dank je voor jouw inschrijving.

Oeps, foutje... probeer nog eens.

Jij ontvangt mijn tips en aanbiedingen via mijn nieuwsbrief. Jouw gegevens worden niet met anderen gedeeld.