Intense Power Coaching by Lucinda

 

 

 

 

Ik heb 5 zussen maar zie ze nooit. Daarom heb ik besloten om een beperkt aantal vrouwen 6 maanden lang met me mee te nemen. Met Intens Power Coaching in 10 sessies van 2 tot 4 uur. Omdat ik jouw persoon – met al jouw talenten, belemmeringen, wilskracht en warmte – zeer serieus neem en van jou de beste versie van jezelf wil maken. Omdat ik jou dat succes oprecht gun. Zo komen we vooruit en leveren we een positieve bijdrage aan onze omgeving en verder.

 

 

Intens Power Coaching by Lucinda Douglas

 

 

Dat ik ben uitgeroepen tot de Top 25 beste Business Coaches voor Coaches in Nederland, betekent dat ik weet wat jij meemaakt en ervaart. Maar dat is nog maar een uitgangspunt. Alle aandacht gaat naar jou! Een greep uit de onderwerpen:

 

 

Glancy van Elst

Glancy van Elst

DressCoach / DressCoach.nl

Lucinda is een enorme inspiratiebron voor mij. Met haar, lijkt wel, onuitputtelijke enthousiasme en energie weet ze iedereen aan te steken. Ze zet mensen in beweging met haar verhaal. Lucinda is een van de krachtigste positieve vrouwen die ik ken en wat ik o.a. van haar heb geleerd is: ‘Ik kan het!’ Ze is ook nog eens een hele goede verbinder, ze verbindt vanuit haar hart en dat is prachtig om te zien en daar komen de meest mooie connecties uit.

Intense Power Coaching

Dé investering voor jouw leven!

Ja, ik wil nu vooruit en kies voor Intens Power Coaching!

 

Wil jij weten wat jouw investering is in Intens Power Coaching? Neem dan contact met me op om een exclusief en persoonlijk programma samen te stellen dat jou op het lijf is geschreven en dat zich richt op meerdere facetten in jouw leven en waarvan je privé en zakelijk plezier van zult hebben. En uiteraard gaan we ook veel plezier maken. Ja, jij bent gewild! Doe je mee?

 

Emmy Stelling

Emmy Stelling

Eigenaar / Vrouw & Essentie

Lucinda, dank je voor de geweldige inspiratie. Een cadeau om met zoveel mooie vrouwen hierbij te zijn! Wat ik meeneem: met volle angst vooruit, zijn in plaats van doen, geweldig ik en sexy vrouw. Wees je zelf en deel je verhaal: je bent uniek.

Johanna Dijkstra

Johanna Dijkstra

Eigenaar / Johanna Dijkstra

Jij bent echt geweldig en dank je voor het delen dat jij ook van directheid houdt want dat heeft mij wel eens tegen gehouden. En dan paste ik me aan maar steeds meer denk ik DIT BEN IK. Heb het daarom ook maar op mijn kaartjes gezet (LOL). Super, super bedankt dat ik aanwezig mocht zijn. Lucinda Douglas je bent geweldig! Tot snel.

Intense Power Coaching

Dé investering voor jouw leven!

Ja, ik wil nu vooruit en kies voor Intens Power Coaching!

 

Intens Power Coaching by Lucinda