Jouw eigen talkshow starten

Jouw eigen talkshow een droom? Welnee, jouw eigen talkshow neerzetten is veel gemakkelijker dan je denkt. En heel cool. Welkom bekendheid.

In mijn masterclass Jouw Eigen Talkshow leer ik je vrijdag 2 juli alles dat nodig is om je eigen talkshow op te richten en in te richten in mijn masterclass. Je bent van 10.00 tot 16.00 uur harte welkom in gebouw De Ambacht in Apeldoorn.

Die gave gasten in jouw talkshow

Van locatie, tot inrichting en ticketverkoop… bij het opzetten van jouw talkshow ontmoeten theorie en praktijk elkaar.  
In 2016 had ik een talkshow Yes You Can Woman geproduceerd voor televisiestation RTV7. Het was een enorm succes voor de doelgroep en toen besloot ik het offline te doen. 

Mijn eigen talkshow SalesTalk was een nog groter succes en onder die naam heb ik jarenlang talkshows gegeven. Ik heb een tour ermee gedaan op bijzondere locaties en uiteraard met de gaafste gasten. Mijn laatste talkshow was net voor corona. Ik deed soms zes shows per jaar maar het kan ook minder vaak zijn.

Start jouw bekendheid, start jouw talkshow

Mijn netwerk, kennis, skills en gunfactor zijn enorm gestegen door mijn talkshows en ik werd ook vaak uitgenodigd om gast te zijn bij andere talkshows. En dat kan natuurlijk ook voor jouw bekendheid werken.

Hoe zou jij jouw talkshow willen vormgeven? Ooit al nagedacht over een hippe strakke naam? Met logo? Of jouw gasten? Denk je ook aan de belichting, foto’s, film en de sfeer want de vibe maakt of breekt het. Ik leer je ook organisch vragen stellen en bij je onderwerp blijven en ik leer je zakelijk flirten wat onmisbaar is in dit veld. 

Hoe pak je de marketing rond jouw show aan? Ik doceer al jaren marketing en geef hier sessies over. Marketing is zo belangrijk omdat het het voorportaal is naar jouw sales. En alles wat je doet of communiceert is sales. 

Investering & locatie Jouw Eigen Talkshow

Jouw investering in de masterclass Jouw Eigen Talkshow bedraagt € 397,- * (ex btw en incl lunch) voor vrijdag 2 juli 2021 van 10.00 tot 16.00 uur. Voor leden van Lefwijfnet Offline is de masterclass kosteloos.

* Kom je uit België of een ander land dan NL, laat het me even weten, dan ontvang je een aangepaste (btw)factuur buiten de webshop om.

Je vindt gebouw De Ambacht (voorheen tot2021) aan de Molenstraat-Centrum 1 in Apeldoorn op steenworp afstand van het station. Je kunt (betaald) parkeren in de nabije parkeergarage en de straten rond De Ambacht. Je ontmoet ons in ruimte Hanging Around. Uiteraard nemen we allen de geldende maatregelen rondom corona in acht.

SalesTalk, de talkshow van Lucinda Douglas

 

Beleef Yes You Can met

Lucinda voor Life & Business.

Dank je voor jouw inschrijving.

Oeps, foutje... probeer nog eens.

Jij ontvangt mijn tips en aanbiedingen via mijn nieuwsbrief. Jouw gegevens worden niet met anderen gedeeld.