LEFWIJF, 25 vrouwen, 25 verhalen

LEFWIJF met Lucinda Douglas

50 schrijfsters hebben zich aangemeld… we zitten vol! Check later ons boek!

Vrouwen een podium geven en hen aan de wereld tonen is waar ik voor warmloop. Daar getuigen mijn optredens en mijn boeken van en dat ik ‘leader of the pack’ ben van ELLE Coco en ELLE Mastermind.

Ik ben een geboren cheerleader en dat is wat ik doe, daar hoef ik ook niet moeilijk over te doen. Vrouwen die met mij samenwerken, ontdekken hun mogelijkheden en die ervaring gun ik alle vrouwen.

Veel vrouwen willen gezien worden; ze willen dat hun verhaal verteld wordt en ze willen hun business op een aantrekkelijke manier tonen. En terecht want jij en jouw business mogen gezien worden. Ik help je bij jouw verhaal, tenslotte met mij als cheerleader heb je altijd een verhaal te vertellen : )

Bedenk dat vrouwen zichzelf bijzonder vaak onderschatten…ja, ik betrap me er ook wel eens op. Het beslissende moment moet je pakken en verzilveren. Het moment om dat ene verhaal te delen. Het moment waarin jouw leven samenkomt. Pak die kans, sta er voor open en pak de ervaring.

Jouw verhaal

Ik schrijf een boek met inmiddels 50 vrouwen over lef. Ja, ons boek heet LEFWIJF. Waarom? Omdat we vrouwen nodig hebben die lef tonen. Zeker nu. Die vrouw kan jij zijn. Met jouw lef-verhaal vervul jij een voorbeeldrol voor andere vrouwen en inspireer jij hen ook om met lef op te treden. Want zeg nu eerlijk, lef tonen voelt behoorlijk goed. Dat blijkt ook wel want inmiddels zijn we bezig met boek LEFWIJF 2! En er is nog een plek voor jou…

Deel jouw lef-moment

Lef tonen is geen lichtzinnig tijdverdrijf, lef is serious business. Lef tonen op het juiste moment is zelfs noodzakelijk wil je gezien en serieus genomen worden.

Lef komt in vele vormen. In LEFWIJF mag jij een verhaal schrijven waarin je in 500 woorden vertelt over jouw lef-moment, lef-situatie of lef-gevoel. Een persoonlijk verhaal dus.

Gun jezelf de deelname als cadeau. Het is ongewoon en heeft waarde. Jij bent een lefwijf en je mag jezelf nu ook zo zien en uiteraard ernaar leven. Het geeft je nog meer lef en vleugels.

Interview

Als medeauteur ontvang je ook een interview door mij. Face to face, offline op mijn kantoor. Zo licht jij jouw lef-verhaal toe! En dat verhaal reist uiteraard online verder want ik deel alle interviews op mijn sociale media zodat jouw persoonlijkheid goed in de spotlights staat. Omdat ik jouw cheerleader ben. Maar dat lef heb je natuurlijk.

Boeklancering LEFWIJF

Uiteraard houden we ook nog een Book Launch Party en wel in het nieuwe Experience Centre van bedrijfssoftware-ontwikkelaar AFAS (overigens wil ik ook de minister van OCW het boek aanbieden). De dames die zich als eerste aanmelden mogen ook spreken en ik zal enkele dames ter plekke interviewen. Lef & Fun. Ook nog eens goed voor jouw kwalitatieve netwerk.

Is LEFWIJF fysiek te koop?

Jazeker, LEFWIJF verschijnt op Amazon. Als auteur kun je fysieke auteursexemplaren kopen en verkopen of cadeau doen want je wilt de wereld toch tonen wie jij bent.

Als medeauteur ontvang je het complete boek in PDF waarmee je zelf mag doen wat je wilt (zolang het niet duurder is dan de gepubliceerde paperback).

Voor wie?

Voor de vrouw met lef die bereid is om nu echt een keer zichzelf te laten zien en dit wil delen. De vrouw die wil genieten van de aandacht en van het moment. En wie weet dat schrijven en aandacht zo goed bevallen dat deze ‘oefening’ een mooie opstap is naar jouw eigen boek of naar succes als spreekster.  

Als je verder wilt komen op welk vlak van je leven dan ook, zal je buiten jouw comfortzone treden. Buiten wat zo lekker en gewoon voelt. Laat jezelf toe om vleugels te krijgen en vlieg met mij mee.

Woorden & investering

Maximaal 500 woorden geredigeerd met een duidelijke en heldere profielfoto van jou om maximaal gezien te worden. 500 woorden is geen opgave maar juist een uitdaging en een genot en plezier om daarin te vlammen. Ik nodig je uit ‘over the top’ te gaan. Le(e)f je vooral uit!

Jouw investering in zichtbaarheid en groei bedraagt € 295,- (ex btw). En ik kan je verzekeren dat alleen al het schrijven van jouw verhaal in vele opzichten een persoonlijke ontdekkingsreis zal zijn! Als je meedoet ontvang je de spelregels (met o.a. jouw deadline), schrijftips en mijn verhaal Schaamhaar als voorbeeld.

Jouw marketing

Uiteraard is het de bedoeling is dat jij je verhaal via jouw website gaat verkopen. Je ontvangt ook een 3D-afbeelding van het boek om zo je impact te vergroten. Weet dat tijdens het interview wij het hebben over jouw verhaal, jouw business en/of jouw persoon, afhankelijk van jouw verhaal. Zo kan je mensen informeren dat je er bent én over wat je doet. Natuurlijk deel ik je verhaal op mijn sociale media via mijn YouTube. Jij ontvangt ook ons interview via WeTransfer. Ik zorg ervoor dat jij 2020 nog naar een succesjaar kan tillen.

Lucinda Douglas, lefwijf

In 2018 schreef ik een boek met 21 andere auteurs en overhandigde het in New York aan Randy Fenoli van tv-programma Say Yes To The Dress.

Lucinda Douglas, lefwijf

Promotie, jij gaat grenzen verkennen en groeien.

Lucinda Douglas, lefwijf

Remco was een van de auteurs van ’21 Stories…’ en te gek was zijn boekenpresentatie. Veel medeauteurs hadden een eigen event georganiseerd met een eigen optreden en gasten.

Lucinda Douglas, lefwijf

Dit is Mirella (links). Een van de auteurs van ’21 Stories…’Hierna schreef zij haar eigen boek en ik mocht op haar boekenpresentatie spreken samen met spreekster Rita Verdonk.

Lucinda Douglas, lefwijf

Medeauteur was ik onlangs van een # 1 Amazon bestseller.

LEFWIJF, 25 vrouwen, 25 verhalen. Bijeengebracht door Lucinda Douglas.

En uiteraard promoot ik onze boeken overal!

Na opgave en betaling is geen restitutie mogelijk als je om wat voor reden niet meer wilt deelnemen, dit i.v.m. inplannen en afspreken.

 

Beleef Yes You Can met

Lucinda voor Life & Business.

Dank je voor jouw inschrijving.

Oeps, foutje... probeer nog eens.

Jij ontvangt mijn tips en aanbiedingen via mijn nieuwsbrief. Jouw gegevens worden niet met anderen gedeeld.