LEFWIJF 3 met Lucinda Douglas

Vrouwen een podium geven en hen aan de wereld tonen is waar ik voor warmloop. Daar getuigen mijn optredens, mijn boeken, ELLE Mastermind, mijn goede doel We’ve got your back woman en mijn mentorschap van. Ik geef om vrouwen.

Ik ben een geboren cheerleader en dat is wat ik doe, daar hoef ik ook niet moeilijk over te doen. Vrouwen die met mij samenwerken, ontdekken hoe ze impact kunnen maken en dat gun ik alle vrouwen.

Veel vrouwen willen gezien worden; ze willen dat hun verhaal verteld wordt en ze willen hun business op een aantrekkelijke manier tonen. En terecht want jij en jouw business mogen gezien worden. Ik help je bij jouw verhaal, tenslotte met mij als cheerleader heb je altijd een verhaal te vertellen : )

Bedenk dat vrouwen zichzelf bijzonder vaak onderschatten…ja, ik betrap me er ook wel eens op. Het beslissende moment moet je pakken en verzilveren. Het moment om dat ene verhaal te delen. Het moment waarin jouw leven samenkomt. Pak die kans, sta er voor open en pak de ervaring.

Jouw verhaal

Samen met 50 vrouwen wil ik een boek schrijven. Ja, ons boek heet LEFWIJF. Waarom? Omdat we meer vrouwen nodig hebben die lef tonen. Zeker nu. Die vrouw kan jij zijn. Met jouw lef-verhaal vervul jij een voorbeeldrol voor andere vrouwen en inspireer jij hen ook om met lef op te treden. Want zeg nu eerlijk, lef tonen voelt behoorlijk goed. De vrouwen van LEFWIJF 1 en 2 kunnen dat getuigen. Dat blijkt ook wel want de aanmeldingen voor LEFWIJF 3 stromen binnen. En er is zeker nog een plek voor jou…

LEFWIJF 3 met Lucinda Douglas
LEFWIJF 3 met Lucinda Douglas
LEFWIJF 3 met Lucinda Douglas

Deel jouw lef-moment

Lef tonen is geen lichtzinnig tijdverdrijf, lef is serious business. Lef tonen op het juiste moment is zelfs noodzakelijk wil je gezien en serieus genomen worden.

Lef komt in vele vormen. In LEFWIJF mag jij een verhaal schrijven waarin je in 500 woorden vertelt over jouw lef-moment, lef-situatie of lef-gevoel. Een persoonlijk verhaal dus.

Gun jezelf de deelname als cadeau (of geef het cadeau). Het is ongewoon en heeft waarde. Jij bent een lefwijf en je mag jezelf nu ook zo zien en uiteraard ernaar leven. Het geeft je nog meer lef en vleugels.

Interview

Als medeauteur ontvang je ook een interview door mij. Face to face, offline op mijn kantoor en vastgelegd op video. Bovendien nemen we ook een podcast op. Zo licht jij jouw lef-verhaal toe! En dat verhaal reist uiteraard online verder want ik deel alle interviews op mijn sociale media zodat jouw persoonlijkheid goed in de spotlights staat. Omdat ik jouw cheerleader ben. Maar dat lef heb je natuurlijk.

Boeklancering LEFWIJF

Uiteraard houden we ook nog een Book Launch Party waar jij zou kunnen spreken en geïnterviewd worden. Lef en fun dus. En ook nog eens goed voor jouw kwalitatieve netwerk. Datum en locatie laat ik – helaas – nog even in het midden omdat niet duidelijk is wanneer we de regels weer mogen laten vieren.

Is LEFWIJF fysiek te koop?

Jazeker, LEFWIJF is online als fysiek boek te koop. Als auteur kun je ook fysieke exemplaren inkopen tegen auteurskorting om te verkopen of cadeau doen want je wilt de wereld toch tonen wie jij bent!

Als medeauteur ontvang je het complete boek in PDF waarmee je zelf mag doen wat je wilt (zolang het niet duurder is dan de gepubliceerde paperback).

LEFWIJF 3 met Lucinda Douglas
LEFWIJF 3 met Lucinda Douglas
LEFWIJF 3 met Lucinda Douglas

Voor wie?

Voor de vrouw met lef die bereid is om nu echt een keer zichzelf te laten zien en dit wil delen. De vrouw die wil genieten van de aandacht en van het moment. En wie weet dat schrijven en aandacht zo goed bevallen dat deze ‘oefening’ een mooie opstap is naar jouw eigen boek of naar succes als spreekster.  

Als je verder wilt komen op welk vlak van je leven dan ook, zal je buiten jouw comfortzone treden. Buiten wat zo lekker en gewoon voelt. Laat jezelf toe om vleugels te krijgen en vlieg met mij mee.

Woorden & investering LEFWIJF 3

Maximaal 500 woorden geredigeerd met een heldere profielfoto (kleur) van jou om maximaal gezien te worden en ingeleverd voor 15 augustus 2022. 500 woorden is geen opgave maar juist een uitdaging en een genot en plezier om daarin te vlammen. Ik nodig je uit over the top te gaan. Leef je vooral uit!

Jouw investering in zichtbaarheid en groei bedraagt € 425,-* (ex btw). Wat krijg je? je verschijnt in het boek LEFWIJF 3, ontvangt de pdf-versie van het boek, een interview dat op video verschijnt en een uitnodiging voor de gala-book launch.

En ik kan je verzekeren dat alleen al het schrijven van jouw verhaal in vele opzichten een persoonlijke ontdekkingsreis zal zijn! Als je meedoet ontvang je de spelregels (met o.a. de deadline), schrijftips en voorbeelden.

Update. Wist je dat je per 31.01.2022 jouw verhaal kunt schrijven met 1.000 woorden? Ja, na aandringen heb ik nu eens toegegeven… we maken er een feest van! Je betaalt dan een meerprijs van € 275,- (ex btw). Ik heb ruimte voor vijf vrouwen die hun 1.000 woorden verhaal in het midden van het boek willen zien verschijnen. Iets voor jou? Ook al heb je jouw verhaal al ingeleverd en denk je… Nu is het jouw kans. Geef het me even door.

Ondertussen zitten we vol, zijn de verhalen geschreven en ligt het boek bij de drukker… dus binnenkort leverbaar!

* Kom je uit België of een ander land dan NL, laat het me even weten, dan ontvang je een aangepaste (btw)factuur buiten de webshop om.

LEFWIJF 3 met Lucinda Douglas
LEFWIJF 3 met Lucinda Douglas

Jouw marketing

Uiteraard is het de bedoeling is dat jij je verhaal via jouw website gaat verkopen. Je ontvangt ook een 3D-afbeelding van het boek om zo je impact te vergroten. Weet dat tijdens het interview wij het hebben over jouw verhaal, jouw business en/of jouw persoon, afhankelijk van jouw verhaal. Zo kan je mensen informeren dat je er bent én over wat je doet. Natuurlijk deel ik je verhaal op mijn sociale media via YouTube. Ik zorg ervoor dat jij 2022 naar een succesjaar kan tillen.

LEFWIJF 3 met Lucinda Douglas
LEFWIJF 3 met Lucinda Douglas
LEFWIJF 3 met Lucinda Douglas
LEFWIJF 3 met Lucinda Douglas

Na opgave en betaling is geen restitutie mogelijk als je om wat voor reden niet meer wilt deelnemen, dit i.v.m. inplannen en afspreken.