LEFWIJF Gala bij AFAS viert de vrouw

LEFWIJF met Lucinda Douglas

Het was dé uitgelezen middag om de vrouw te vieren, ons LEFWIJF / AFAS Galafeest. En ja, ook ik moest de impact van die middag even een beetje laten landen want iedere vrouw en ieder verhaal maakte behoorlijke indruk.

En wat zette elke vrouw haar beste beentje voor. Soms voorbereid, soms improviserend; respect voor de sprekers en de geïnterviewden. In een aangename en professionele setting.

Lefwijf viert de vrouw
LEFWIJF met Lucinda Douglas

Podiumgesprekken

Door met Henriette te sparren op het podium leer ik weer wat haar visie is op leiderschap en als ik Joanna hoor praten, kruip ik in haar wereld en toen Pauline het verhaal vertelde van haar zoon, vond ik het heel fijn. Zij zei het zelf! ‘Ik had natuurlijk een gezond kind gewild.’  En zij noemt zichzelf ‘zeikwijf’. Humor aan de buitenkant met een diepe betekenis aan de binnenkant.

En Caro, zij was er met haar partner en jeetje… wat een prachtverhaal over overtuigd zijn van jouw kunnen en altijd weer de optie te hebben om iets anders te doen. Is er altijd wel maar wij realiseren ons dat niet vaak genoeg. Dus inspiratie!

Pippa sprak over de tijd in haar leven dat zij heel lang niets kon – helemaal niets – en nu is zij weer op en top aan het bewegen en je komt haar overal tegen.

Naar verhalen luisteren, geeft begrip, zorgt ervoor dat wij dichter tot elkaar komen en minder oordelen, minder betweterig zijn. En soms is het fijn om gewoon te luisteren en na afloop te evalueren wat het met je gedaan heeft. Tenminste, zo werkt het bij mij. 

LEFWIJF met Lucinda Douglas
LEFWIJF met Lucinda Douglas
LEFWIJF met Lucinda Douglas

LEFWIJF gaat over persoonlijk leiderschap

Afgelopen donderdag was het moment om de vrouw te vieren. Gewoon omdat zij er mag zijn en omdat haar superpower is dat zij gekomen is. Iedere vrouw die meeschrijft aan LEFWIJF heeft een verhaal. Heeft iets doorgemaakt en heeft ervaring. Zij is bijzonder niet vanwege wat zij doet maar vanwege het feit dat zij er is. 

En afgelopen donderdag heb jij een deel van de vrouwen kunnen ontmoeten… jeetje wat zou ik het super vinden als jij ze allemaal zou ontmoeten. 

LEFWIJF met Lucinda Douglas

Lefwijf Werkt

Ik werk momenteel aan het platform Lefwijf Werkt omdat ik wil dat vrouwen vaker een podium hebben, plezier beleven en dat wat erin zit mag vaker eruit komen. En niet zo’n klein beetje maar gewoon lekker heftig en over the top! Wordt dus vervolgd.

Wat ook vervolgd wordt… er staat al een volgende datum gepland voor ons nieuwe gala want die belevenis smaakt naar meer. En… meedoen aan LEFWIJF 3 kan ook nog : )

Ik wens je veel plezier en laat vooral merken dat jij er bent!

LEFWIJF met Lucinda Douglas
LEFWIJF met Lucinda Douglas