LEFWIJF Galafeest AFAS

Hoogste tijd voor een galafeest! Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik ben toe aan een moment om elkaar te ontmoeten. Een moment om aangesproken te worden als LEFWIJF! En te lachen met elkaar en nieuwe ontmoetingen en herinneringen te creëren.

En dat kan zeker! Tijd voor een boekenfeestje! Op 14 oktober 2021 is het mogelijk om elkaar als auteur van LEFWIJF 1 en LEFWIJF 2 én (de toekomstige van) LEFWIJF 3 te ontmoeten bij AFAS in Leusden. En je mag één gast meenemen.

Hoe ziet deze prachtige dag eruit? Wij hebben de kans om te lunchen bij AFAS vanaf 12:30 uur en dan hebben wij een heerlijk netwerkmoment met elkaar.

Daarna duiken wij de zaal in voor het officiële gedeelte en rond 17:00 uur is het tijd om weer te borrelen. En vergeet niet, jij komt in gala! Dat is wel de voorwaarde.

Ons Galafeest-programma bij AFAS

  • 12:30 Inloop bij AFAS Theater
  • 12:30 – 12:45 Welkom door Lucinda Douglas.
  • 13:00 Aan tafel voor de lunch.
  • 15:00 Rembrandt van Rijn-zaal voor panel, verhalen, sprekers en interviews.
  • 17:00 – 17:30 Borrel & netwerkmoment.
  • Dankwoord door Lucinda Douglas.
  • 18:00 Richting huis na een onvergetelijke galadag!

Geldige vaccinatie of negatieve test

AFAS Theater stelt een geldig coronatoegangsbewijs verplicht. Dat betekent dat je via de CoronaCheck-app (of de gelijke geldige geprinte versie) kunt aantonen dat je of gevaccineerd bent of een geldig herstelbewijs hebt of dat je een recente negatieve test kunt tonen van minder dan 24 uur voor jouw bezoek en ook upgeload via deze app (of geprint).

AFAS & AFAS Experience Center

Boekenfeest LEFWIJF met Lucinda Douglas bij AFAS Experience Center
foto’s AFAS Experience Center & Theater

AFAS Software is een familiebedrijf uit Nederland. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. AFAS ontwikkelt innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en neemt daarbij graag zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het gloednieuwe AFAS Experience Centre met theater en (onze) Rembrandt van Rijn-zaal is daar een prachtig voorbeeld van.

 

Beleef Yes You Can met

Lucinda voor Life & Business.

Dank je voor jouw inschrijving.

Oeps, foutje... probeer nog eens.

Jij ontvangt mijn tips en aanbiedingen via mijn nieuwsbrief. Jouw gegevens worden niet met anderen gedeeld.