Lefwijf.net met Lucinda Douglas

Hoe is het met jouw lef gesteld? Kun je wel wat gebruiken om jouw doelen te realiseren? Ik help je er graag bij. Een beetje lef verricht soms wonderen kan ik je uit ervaring vertellen. Die ervaring wil ik graag met je delen want lef stelt je in staat om te groeien; privé én zakelijk!

Lefwijf.net

Vrouwen empoweren en naar hun next level halen, is al jaren wat ik doe. Medio 2020 schreven 50 vrouwen mee aan een initiatief dat leidde naar een de meest indrukwekkende en inspirerende boeken: LEFWIJF; 50 vrouwen, 50 verhalen.

Nu is het tijd om met een aantal vrouwen van LEFWIJF meer impact te maken door onze netwerken uit te breiden met creatieve en inspirerende mensen uit verschillende (top)functies. Ik houd van kennis en inspiratie delen; het is een heerlijke manier om juist nu ‘engaged’ te blijven. Mijn initiatief Lefwijf.net voorziet in deze behoefte en daarom nodig ik jou uit om lid te worden van deze exclusieve club vrouwen.

Wat gaan we doen?

Eén keer per maand ben jij panellid, samen met een aantal andere vrouwen van Lefwijf. Er is een host – een inspirerende ondernemer of een vooraanstaand directielid geselecteerd door mij – en een thema. Anderhalf uur spreken wij elkaar online. Een geweldige manier om de maand te starten. Het panel komt tien keer per jaar samen.

Daarnaast kan je vier online masterclasses per jaar én vier offline masterclasses bijwonen.

De panelsessies kunnen zelfs adviessessies worden als directies ons daarvoor willen inzetten. Zo kan je nog meer van jouw talent aan de ander laten zien. Dat maakt het ook gemakkelijker voor ons om connectie te maken en dat leidt weer tot vervolgstappen.

Bovendien heb je gratis toegang tot mijn online programma’s Famous in 100 Days, 50 Dagen van Geluk en (de nieuwe workshop) Zo hoor je altijd JA!

Online masterclasses:

– Ontdek je verhaal & talent!

– Hoe noem ik mezelf om de meeste impact te maken?

– Jezelf en jouw product met humor verkopen.

– Je attitude bepaalt je altitude.

Offline masterclasses:

– Jouw eigen talkshow opzetten.

– Leren spreken! (Wie zit op mij te wachten? Wat kan ik vragen voor mijn optreden en hoe maak ik hier een business van?)

– Vergroot je invloed en maak impact.

– Zichtbaar zijn op de social media en in de media. (Hoe? en toon)

– Hoe schrijf ik mijn eigen boek en geef ik het uit? (Marketing en sales)

Voor wie is Lefwijf.net?

Je wilt zeker…

Jouw netwerk op niveau uitbreiden.

Jouw content op de sociale media strak en aantrekkelijk tonen.

Nu toch echt impact maken in 2021 en vandaag al beginnen.

Veel leren van mij en ervaren wat ik leerde binnen bedrijven, in de media en als adviseur en spreekster.

Privé & zakelijk excelleren.

Jouw verdienmodel als Video Business BONUS

Lefwijf.net biedt jou kennis waar je daadwerkelijk iets mee kan… als je dat tenminste ook zelf wilt. Als bonus van jouw deelname aan Lefwijf.net krijg je van mij en een ervaren ondernemer advies hoe jij jouw verdienmodel kan inrichten; de Video Business BONUS.

Hoe werkt de Video Business BONUS?

Heel eenvoudig. Jij stuurt mij een video waarin jij jezelf en jouw business kort & krachtig voorstelt en vooral ook waar je tegenaan loopt of welke richting jij heen wilt. De duur van jouw video is niet langer dan vier minuten.

Samen met de ondernemer (ik schakel er verschillende in) bespreek ik jouw business en nemen wij een video op met ons business-advies voor jou. Up, close & personal dus. Wil jij vooruit… dit is jouw kans om je te ontwikkelen en te groeien!

Wanneer en hoe doe je mee?

Ik wil met 15 vrouwen werken… zo kan ik je tijd en aandacht geven.

Jouw investering in Lefwijf.net bedraagt € 1.750,- (ex btw) voor een jaar. Kies je ervoor uitsluitend actief te zijn in de online paneldiscussies/adviessessies, dan is jouw investering € 1.150, – (ex btw). Neem dan even contact met mij op, kan ik je gelijk het programmaoverzicht sturen.

Wie is Lucinda Douglas?

Weet je wat, aan de hand van foto’s stel ik mezelf aan je voor.

Lucinda Douglas

Lucinda Douglas. Aanpakker met een hart voor vrouwen. Uitgerust met een aanstekelijke dosis lef, geloof en vertrouwen.

En houdt van werken op inspirerende plekken…

Wanneer ik spreek, geef ik je een optreden vol belevenis. Je wilt toch geraakt worden?

Als auteur breng ik mijn boeken met plezier onder de aandacht.

Randy ‘Say Yes to the Dress’ Fenoli ontving ’21 Stories’ in Manhattan.

En hij is niet de enige…

Ik studeer sinds dit jaar theologie en verwacht daar nog veertien jaar mee bezig te zijn. Ik coach via mijn programma ELLE Mastermind en ben sparring partner voor vrouwen in directiefuncties.

Ook schrijf ik boeken, spreek ik en ben erg geliefd door de media, daarom kom je me tegen in bladen als Linda, Libelle, Margriet, Opzij en kranten als Volkskrant, Telegraaf, NRC en AD.

Bovendien werd ik in 2016 genomineerd voor Etnisch Zakenvrouw van het jaar. In 2018 stond ik op het podium van de Afrikaanse top samen met Leymah Gbowee, Nobelprijswinnares voor de Vrede.

Omdat ik van optreden houd, gaf ik in 2019 mijn theatershow de Cheerleader, dat jaar schreef ik het boek Smart & Savvy Leadership. In 2020 bracht ik twee boeken uit; LEFWIJF en Zo hoor je altijd JA!

Ik ben sterk op commercie en beïnvloeding en houd ervan om vrouwen tot inspiratie te zijn in life and business.

Ik wil je graag leren kennen… doe je mee met Lefwijf.net?

Want ik zie je graag groeien.

 

Beleef Yes You Can met

Lucinda voor Life & Business.

Dank je voor jouw inschrijving.

Oeps, foutje... probeer nog eens.

Jij ontvangt mijn tips en aanbiedingen via mijn nieuwsbrief. Jouw gegevens worden niet met anderen gedeeld.