Lefwijf Netwerk

foto’s & video: Charmaine Douglas

Sinds ik begon met Lefwijf heb ik de wens gehad om een netwerk eromheen te bouwen. Voor alle vrouwen die daadwerkelijk stappen willen en durven maken. Want ik merk dat veel vrouwen met dezelfde vragen zitten en tegen dezelfde belemmeringen aanlopen. Met Lefwijf Netwerk wil ik die vragen beantwoorden, geënt op de specifieke (uitgangs)situatie van iedere vrouw.

Het mooie van LefwijfNetwerk is dat het jou weinig tijd kost en je toch scherp houdt want ik neem je mee aan de hand in een aantal korte maar intense online sessies. Zo blijven jouw energie, drive en motivatie lekker hoog en zal je met die inzet meer succes – zakelijk én persoonlijk – boeken.

De duur van Lefwijf Netwerk is een jaar. In dit jaar hebben we twee keer per maand gedurende negen maanden een online sessie met de thema’s: spreken, business, imago, presentatie, impact, sociale media, invloed hebben en wat er mee te doen, overtuigen, geld, netwerken en ‘verkopen’ vanuit overvloed. Uiteraard geef ik je ook een opdracht want vanuit vrijblijvendheid komen we niet ver.

Lucinda Douglas

Een gastspreker zal (online) verhalen over haar of zijn aanpak, succes of nieuwe bedrijf en regelmatig zal ik inspiratieverhalen met je delen in onze Facebookgroep. Met maar één doel: samen doorgroeien. We beginnen onze groei met ingang van mei 2022.

Klinkt dit als muziek in je oren? Dan mag je meteen aansluiten. Voor € 1.250,- (ex btw) kan je geen nee zeggen! 

Lefwijf Netwerk schenkt jou:

18 x online persoonlijke sessies van 09.00 tot 10.00 uur

Gastsprekers met actuele thema’s

Max 3 premium events bijwonen zoals KPN, Accenture, AT Osborne, Sociaal Economische Raad

Doe je mee?

Ik zal je zeker uitdagen… want alleen daar ga jij van groeien! Doe je mee?!

Lefwijf Werkt met Lucinda Douglas

Lucinda Douglas Lefwijf Netwerk