LEFWIJF TALKS

Lefwijf Talks met Lucinda Douglas

We willen zo graag het podium pakken. Om te spreken, om ons verhaal te vertellen of om op energieke en aansprekende wijze een talkshow te hosten. Met Lefwijf Talks bied ik je de mogelijkheid, ik bied je het podium. En ik zal je vertellen waarom.

LEFWIJF LIVE! op 8 april was een inspirerende en geanimeerde talkshow en bijeenkomst. Was je erbij, dan hoop ik dat je net genoten hebt als ik. Van onze bankgasten en van onze energieke vibe…

En toen bedacht ik: dit wil ik absoluut vaker doen. Ik selecteer graag de wijnen, bak met liefde mooie dingen en geef vrouwen een podium met de juiste vibe. Graag deel ik ook wat ik alle jaren heb geleerd en vooral met veel plezier en humor. En dan niet in de vorm van een talkshow maar ‘gewoon’… direct het podium opgaan bij een theater in Rotterdam. Lefwijf Talks dus. En onze optredens op 4 juni waren een enorm succes! Wat een drive, wat een overgave, talent en emoties. ‘Méér! We willen méér!’

Lefwijf Talks met Lucinda Douglas

Rotterdam

Na het Afas-theater en gebouw tot2021 bestormen we opnieuw Studio de Bakkerij in Rotterdam op vrijdag 9 september 2022 met Lefwijf Talks. Hier mag jij jouw verhaal vertellen, hier mag jij je helemaal op het podium uitleven… wellicht huist er een onontdekt podiumbeest in jou. Wellicht ontdek je dat die zogenaamde plankenkoorts jou niets doet. Wat weerhoudt jou? Ik heb al heel wat enthousiaste vrouwen en er zijn nu voor de avond van 9 september nog 9 plaatsen over. Ik host de avond en kondig jou in alle stijl en respect aan. In Rotterdam gaan we heel wat wow-momenten creëren, ook die van jou.

Lefwijf Talks

Lefwijf Talks is er omdat ik geloof dat beginnen de eerste stap is om het verschil te maken. Te veel vrouwen willen maar durven niet en nu heb je geen reden om het niet te doen. Ik bied jou een podium. Een aangenaam en vertrouwd theater waar ik in 2019 een van mijn shows gaf. Charmaine is er ook om een fraaie (actie)foto én een videomoment (30 seconden) van jouw optreden voor jouw sociale media en website. Zo zie ik het graag: Lefwijf biedt je veel meer dan alleen de mogelijkheid om in een boek te staan. Lefwijf is een way of life en daar mag je op alle momenten van de dag onderdeel van uitmaken. 

Lefwijf Talks inclusief masterclass

Jouw investering bedraagt 395 euro (ex btw)*. Daarin is een masterclass inbegrepen met mij om je verhaal (wat is dat eigenlijk?) strak te krijgen – de generale! – en echt impact te maken op 9 september in Rotterdam.

*Kom je uit België of een ander land dan NL, laat het me eerst even weten, dan ontvang je een aangepaste (btw)factuur buiten de webshop om. 

Als bezoeker ben je natuurlijk welkom: een kaartje kopen bij het theater kan hier (link volgt 🙂

De datum van de masterclass is 2 september van 13:00 tot 17:00 uur in Apeldoorn en aansluitend hebben we een borrel met netwerkmoment.

Op 9 september treden we op in Studio de Bakkerij van 19:00 (inloop 18:30) tot 22:30 uur. Pak jouw podium nu!

Wat ontvang je bij Lefwijf Talks?

  • Optreden in een theater waar het publiek naar JOUW verhaal luistert.
  • Masterclass die zich focust op jouw verhaal en jouw optreden met professionele tips & tricks.
  • Vertrouwde omgeving om jouw verhaal te vertellen.
  • Persoonlijk affiche waarin jij met jouw verhaal centraal staat om te delen die wordt gedeeld op sociale media.
  • Advies over inrichten sprekerspagina op jouw website.
  • Feedback over jouw optreden.
  • Actiefoto tijdens jouw optreden in Rotterdam voor jouw sociale media.
  • Videofragment van jouw spreken van 30 seconden voor jouw sociale media en website.

foto studio de bakkerij

foto zaal studio de bakkerij: shopping gids rotterdam

Lefwijf Talks met Lucinda Douglas
Lefwijf Talks met Lucinda Douglas
Lucinda Douglas