Lieg jij wel eens? Misschien dat leugentje om bestwil? En kom je ermee weg of… val je al snel door de mand? 

Mijn bankgast op 23 juni bij de Lefwijf Talkshow weet alles over liegen en hoe je erachter komt door de juiste vragen te stellen. Peggy Hendriks is verhoorexpert bij de politie én heeft haar eigen coachingspraktijk.

Overigens, liegt iemand of ziet deze persoon de ‘waarheid’ anders? Horen, luisteren en vragen… Peggy legt het haarfijn uit. Ook hoe je met de juiste vraag verzuim en sollicitaties – positief – beïnvloedt en dat scheelt bedrijven moeite, energie en kosten!

Peggy Hendriks bij LEFWIJF Talkshow van Lucinda Douglas

Peggy Hendriks bij LEFWIJF Talkshow van Lucinda Douglas

Welkom Hannah Verhoeff, mijn tweede bankgast, voor wie geen zee te hoog gaat. Belemmeringen? Niet voor Hannah, zij pakt rustig de motor voor een tour door India of Zuid-Amerika.

Hannah schreef mee aan LEFWIJF 3 en een voorproef van haar optreden tref je in onderstaande video. Hannah inspireert om aan te pakken om met volle teugen het leven te genieten. 

Hannah Verhoeff bij LEFWIJF Talkshow van Lucinda Douglas

Mijn derde bankgast is directeur bij ProRail en alleenstaande moeder. Dorothé Wennekendonk raakt niet snel het spoor bijster want koers en ambitie kenmerken haar.

Hoe houdt zij alle ballen hoog en geniet nog van haar vrije tijd? Carrière en privéleven, Dorothé vertelt uit eigen ervaring en schenkt ook tips en adviezen over deze onderwerpen.  Het leven dus.

Dorothé Wennekendonk bij LEFWIJF Talkshow van Lucinda Douglas

Er zijn nu nog 8 kaartjes beschikbaar en jij moet… mag erbij zijn op 23 juni in Apeldoorn. Verras ook een vriendin met deze inspirerende avond als cadeau. Bovendien is het een schitterende netwerkgelegenheid waar je andere (ondernemende) vrouwen ontmoet. En met hapje en drankje.

Inloop vanaf 18.45 uur/start 19:15 uur in gebouw tot2021/De Ambacht (ruimte Hanging Around) aan de Molenstraat-Centrum 1 in Apeldoorn. De ingang tref je aan de Korte Molenstraat. 

Tot 23 juni!

Lefwijf Talkshow met Lucinda Douglas

Een video-impressie van de sfeer van vorige talkshows met Lucinda vind je hieronder:

LEFWIJF Talkshow met Lucinda Douglas

Heb je een ticket en ben je verhinderd? Er is helaas geen restitutie van betaalde gelden om plannings- en inkoopredenen.