LEFWIJF Talkshow

Lefwijven vertellen. Dit keer niet in verhalen in boekvorm maar in gesprekken tijdens de LEFWIJF Talkshow. Ja, op vrijdag 24 februari is het weer zover… dan ontmoeten wij elkaar voor de LEFWIJF talkshow, een heerlijk moment om elkaar te spreken. Ons thema is Keuzes Maken. Een echte Lefwijfavond.

Onze bankgasten

Tamara Willemse is auteur van Lefwijf 3 en coach, trainer en adviseur voor juristen. Mandy van Schaik is net benoemd tot voorzitter van NVD, de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaresses. Leontine Westerbroek is HR directeur Benelux bij MEDIQ.en haar quote staat op de achterkant van het boek. Leontine weet wat het is om de opmerking te horen: ’Mevrouw, zou u niet minder gaan werken?’ Zij maakte keuzes en nu plukt zij de vruchten hiervan. Precies waar de Lefwijfboeken over gaan; duidelijke keuzes maken.

Nu heb ik ook zaalgasten nodig. Wellicht vraag ik jou want ik maak een selectie uit de aanmeldingen. Wie weet ben je straks mijn zaalgast en reken maar dat is fantastisch. Als bezoeker ga je sowieso geladen met inspiratie en energie naar huis.

Lucinda Douglas talkshow SalesTalk LEFWIJF

Lucinda Douglas talkshow Salestalk LEFWIJF

Wij gaan het hebben over zichtbaarheid en keuzes maken en ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar de faalmomenten van mijn bankgasten omdat inspiratie altijd gaat om wat niet goed ging. Kan jij nog vragen voor ze bedenken voor deze avond? Dan hoor ik het graag van je! 

Als je al eerder bent geweest bij een van mijn talkshows dan weet je hoe het gaat. Nog niet geweest, dan nodig ik je graag uit om jezelf te laten verrassen. Na ieder interview is er tijd om je vraag te stellen en als je toe bent aan een bubbeltje dan kan het natuurijk ook 

LEFWIJF Talkshow is en intieme fijne avond om elkaar te ontmoeten en om een glaasje bubbels met elkaar te heffen. En met uiteraard voldoende ruimte om te netwerken.


Een kaartje kost € 25,- (ex btw) en je bent welkom op vrijdag 24 februari vanaf 19.00 uur in gebouw tot2021 (ruimte Hanging Around) in Apeldoorn. Ik zie je!

Een video-impressie van de sfeer van de talkshow vind je hieronder:

Lucinda Douglas talkshow Lefwijf en SalesTalk