Lefwijf Werkt

Wat is de rode draad in jouw leven? Ben je er tevreden mee? Werkt het voor jou? Of heb je de draad nog niet gevonden? Wil je eraan werken? Dat kan namelijk. Werken aan jouw rode draad kan jou persoonlijk en zakelijk een enorme boost geven. Ik kan je er mee helpen, die rode draad voor jou te laten werken. Mijn programma Lefwijf Werkt zet je op het goede spoor… waar leidt jouw draad naar toe?

Oh… en mijn rode draad? Als auteur van Sales is Sexy, Zo hoor je altijd JA! en nog een aantal boeken inclusief een bestseller op Amazon, heb ik in de loop der jaren veel gesproken in opdracht van de Kamer van Koophandel, Miljonairs Corner, provincies, bekende banken en uiteenlopende organisaties en netwerken. Tv-programma’s, on- en offline talkshows, radio-optredens en een theatershow volgden.

Lefwijf Werkt met Lucinda Douglas

Toen NPO mij in 2018 uitriep tot ‘De vrouw in NL’ was het niet toevallig. Dat gebeurde op de laatste dag van mijn online training Famous in 100 days. Hoe sterk wil je het hebben? Aandacht voor de vrouw loopt als een rode draad door mijn leven.

Een van mijn meest intrigerende trajecten was het ontwerpen en presenteren van een leiderschapsprogramma van negen maanden voor vrouwelijke directeuren van Samsung /Harman Kardon. Die vrouw, die gun ik oprecht haar vooruitgang en voorspoed.

Niet voor niets schrijf ik drie boeken LEFWIJF met in totaal 150 vrouwen die ik ook nog interview op video en trakteer met een apart interview voor podcast. En niet voor niets is mijn mentortraject ELLE Mastermind door De Ondernemer uitgeroepen tot een van de beste coachingstrajecten voor vrouwelijke ondernemers. Omdat ik het beste wil voor de vrouw.

Lefwijf Werkt

Die rode draad trek ik ook door met Lefwijf Werkt. Met Lefwijf Werkt wil ik de vrouw naar haar volgende stap begeleiden waarbij het accent ligt op zichtbaarheid en persoonlijk optreden. Want je kunt écht veel meer dan je denkt en ik vind het jammer wanneer jij jouw talenten onbenut laat.

Hoe zichtbaar ben jij?

Ben je niet zichtbaar, dan besta je niet. Hoe goed je ook bent in wat je doet en welke fantastische opleidingen je achter de rug hebt; als je niet zichtbaar bent, schakelt niemand jou in. Je bestaat niet. Maar het goede nieuws is dat je dat kunt veranderen. Jij kunt zo zichtbaar worden als je zelf wilt, zo zichtbaar dat niemand om je heen kan. En dat op een manier die bij jou past dus je hoeft je niet in allerlei onoverzichtelijke bochten te wringen. Geen keurslijf, wel een optreden en attitude die jou op het lijf geschreven zijn en waarbij jij je lekker voelt.

Lefwijf Werkt met Lucinda Douglas

Wil jij zichtbaar zijn op een manier die bij je past, dan leer ik je stap voor stap hoe je dat kunt doen. Ik geef je veel maar jij bent wel zelf verantwoordelijk voor het toepassen van wat ik je vertel. Daarom heb je na een sessie drie weken de tijd om jouw vorderingen online te tonen. (Offline mag maar online is een stuk spannender en daar leren we van!) Een handig hulpmiddel is de contentkalender die we opstellen, tenslotte is Lefwijf Werkt een zeer praktisch en hands on programma.

Doelgericht commercieel communiceren

Ik kom met regelmaat ondernemers tegen die niet de taal van hun klant spreken. Anders gesteld, ze weten niet zo goed hoe ze hun boodschap moeten verpakken en hoe ze dat wat zo kostbaar is, kunnen overbrengen. Juist door klein groot te maken creëer je een niche. Juist door helder te zijn over dat wat je doet, willen mensen dan ook zaken met je doen. Soms past humor, soms past een heldere aanpak maar vaak is het van belang dat je echt het verschil maakt en dat het liefst met jouw persoon. Wij zoomen in op digitaal of juist het tonen van een brochure, boek of online programma. 

Maar dat jij altijd aan het verkopen bent is wel helder! En jij gaat op bezoek bij een organisatie om zo je propositie te pitchen. 

Spreken & jouw verhaal

Als professioneel spreker leer ik je vanuit de praktijk hoe jij je verhaal kan vertellen. Ik leer je ook wat jouw verhaal is – vaak heb je zonder het te beseffen jouw eigen verhaal niet strak op de rit – en hoe jij daar impact mee kunt maken. Natuurlijk heb je inmiddels een YouTube-kanaal en als je verhaal helemaal klaar is – en dat is het na een dag – gaat het natuurlijk live. Of ik interview je, net wat beter bij je past. Natuurlijk stel ik je ook voor aan mijn sprekersbureau en hebben wij gesprekken met ze om te kijken hoe jij nog meer in the picture kan komen met jouw verhaal. 

Ik leer je techniek en hoe je met jouw rode draad en emotie en feiten jouw verhaal kan vertellen. Dan ben je klaar voor het podium en kun je dat ook aansprekend communiceren.

Lefwijf Werkt met Lucinda Douglas

Video & podcast

Video en podcast zijn niet meer weg te denken. Jij gaat dus van beide gebruikmaken. Maar hoe zet jij jezelf neer op film zodat jij impact maakt? Wat doe je wel en niet, wat zeg je wel en niet en is elke achtergrond geschikt?

Met video en podcast kun jij jezelf op een inspirerende manier tonen en thema’s rond je business belichten. Kortom, jezelf positioneren, jezelf vermarkten, en ‘branden’ als expert of merk.

Lefwijf Werkt met Lucinda Douglas

En als je er klaar voor bent, leer ik je ook de do’s & dont’s van podcasting want met jouw eigen podcast kun jij jezelf ook neerzetten als de expert. Wat kun je wel en niet vragen en hoe stel je eigenlijk slimme vragen? Welke gasten wil jij voor jouw podcast uitnodigen die met hun komst jou op de kaart zetten? En welke rol spelen de sociale media hierin? Kom op, tijd voor jou om even wat meer op de voorgrond te treden en de rol te pakken die je toekomt.

Op stap met ELLE

Een dag met ELLE Mastermind op stap is een optie (als ELLE actief is). Een dag lang je kennis en expertise delen om zo een uitdaging op te lossen voor een bedrijf. ELLE-dagen zijn er om met andere vrouwen te sparren en jij mag jezelf voorstellen aan de directie van een bedrijf. ELLE is een raad van advies uitsluitend met vrouwen en na deze dag geef ik je veel terug. Van je non-verbale communicatie en sterke punten tot ook je minder sterke punten. En of je operationeel bent, strategisch, hands on… juist dit helpt je om te weten wat je binnen organisaties kan en moet doen. 

Lefwijf Werkt met Lucinda Douglas

Verkopen maar!

Als je verhaal helder is, je product in de winkel staat en jij inmiddels een netwerk hebt en afspraken hebt, dan… is het tijd om dat wat voor jou zo waardevol is te verkopen. Uiteraard kan dat online maar on en offline gaan samen. Beide mag je als ondernemer beheersen. Je mag ervoor kiezen om aan bedrijven te verkopen maar ook aan privépersonen. Hoe dan ook, het wordt tijd om te verkopen. Jij weet nu wat je sterke punten zijn en ook hoe je sexy en savvy kunt overkomen. 

Alles waar je nu mee bezig bent, ondersteunt je verkoopproces maar ook op het punt verkopen is het belangrijk om hier stil te staan. Vrouwen vinden verkopen heel lastig maar elk persoon heeft een sweet spot. Jij hebt iets dat iemand wil en nu mag jij dat kleur geven. 

Sociale media

De contentkalender hebben we in een van de eerste sessies al gemaakt. Sociale media is alle facetten en aspecten van jezelf laten zien. En natuurlijk moet het passen bij je imago, branding en wat je wilt uitstralen. Zin en onzin van de sociale media kijken we daarom ook naar want niet elk medium is geschikt voor jou of jouw doel.

Wij bepalen al vanaf het begin wat je sociale media zijn en hoe je daarmee juist impact kan maken. Wat deel je op zo’n platform, wat is je doel ermee, hoeveel tijd ben je bereid daarin te investeren en wat mag het kosten? Hoe zet je de sociale media in voor een verkoop?

Jouw invloed

Invloedrijk zijn is niets anders dan gezien worden als icoon. Ooit gemerkt hoe als je bekend bent, je gevraagd wordt voor alles en nog wat op tv of radio? In deze tijd van online, offline, magazines en kranten kan jij veel invloed uitoefenen. En dat is precies wat wij gaan doen. 

Wij richten ons op een aantal aspecten: je boek, een online programma en je radio- of tv-optredens. Lokaal, nationaal of zelfs internationaal. 

Event

Ter afsluiting van jouw programma en als je hebt laten zien dat je echt vooruitgang hebt geboekt, is het tijd voor een jaarlijks event. Uiteraard mag jij het zelf regisseren en mij uitnodigen of je mag spreken op een event dat ik jaarlijks geef en waar jij een van de deelnemers bent. Hier laat jij een mooie – professionele! – foto van jezelf maken met microfoon. En dat komt natuurlijk op je sociale media te staan. En zo gaat de bal van jou als spreker rollen. 

Galafeest met Lucinda Douglas

Lefwijf Werkt voor jou

Lefwijf Werkt is een 9-maanden-traject met 7 live thema-masterclasses (in Apeldoorn) waaraan maximaal 10 dames deelnemen. Jouw investering bedraagt € 2.750,- (ex btw), incl. lunch op locatie.  

Voorafgaand spreken wij jouw persoonlijke doelen af en ook de tussenstappen. Daar plannen we persoonlijke 1-op-1 online sessies voor in.

Bovendien krijg je toegang tot al mijn online programma’s.

In de masterclasses en persoonlijke sessies deel ik met jou mijn kennis en ervaring waarbij we verkopen en persoonlijk excelleren verbinden met aspecten uit de moderne psychologie zoals  beïnvloeding, positieve manipulatie en de impact van framing en nudging. Het kan zo zijn dat wij experts n het ook zo zijn dat wij professionele gasten invliegen voor bepaalde onderdelen.

Dit programma is niet uitsluitend voor lefwijven maar voor alle vrouwelijke ondernemers die graag en eindelijk eens die hobbel willen nemen die hen tegenhoudt. Kortom, tijd voor jou om jouw talenten ten volle te benutten en te verzilveren. Tijd om het leven te leven.

Pippa Pinuppins volgde Lefwijf Werkt 2020/2021:

Ik ben mijn jaartraining volledig hernieuwd op waarde gaan schatten en vraag nu het vierdubbele. Juist door mijn eigen waarden te leren kennen en wat wil ik nu echt en wat heb ik echt te bieden. Doordat ik dit gedaan heb en de inschrijvingen nog even hoog liggen als vorig jaar heb ik juist veel meer ruimte vrijgemaakt voor mijn eigen boekpromotie en boeken schrijven, wat ik heel graag wilde

Ik vind Lucinda als coach, als trainer en daarnaast als mens een fantastische vrouw: eerlijk, open, echt, inspirerend, recht voor zijn raap af en toe en heel eigen waardoor je geen dooddoeners of vervelende oneliners voor je kiezen krijgt en echt je eigen manier vindt van lefwijf zijn in hart en nieren, met huid en haar, in leven en liefde. Het heeft mij enorm veel opgeleverd. Dank voor al dit moois!

Lucinda Douglas