Live Your Dream met Lucinda

Live Your Dream met Lucinda Douglas

Met ‘Live Your Dream’ leer je hoe jij het meeste kan halen uit jouw natuurlijke talenten. Natuurlijke talenten hebben we allemaal en soms raken we het zicht erop of de verbinding ermee kwijt. Soms gaan we nog hele nieuwe ontdekken, ook dat kan.

Met ‘Live Your Dream’, neem ik jou bij de hand om jouw route te volgen. Een die jou op het lijf is geschreven want ‘Live Your Dream’ heb ik ontworpen als één-op-één programma, niet iedereen wil altijd in een groep leren. Soms is een eigen tempo en de stilte om de eigen stappen te overdenken, waardevoller. Zo kan jij exclusief putten uit mijn kennis, informatie en wat ik dagelijks ervaar.

‘Maar Gabriella, jij bent toch zelf coach en trainer?’ ‘Ja, daarom dus! Als professional heb ik ook inspiratie, motivatie en nieuwe inzichten nodig en natuurlijk ook wat leuke brainstormmomenten met gelijkgestemden. En daar is Lucinda nu net zo goed in! De fun & gunfactor ligt hoog maar vooral de concrete zaken en acties zoals verkoop aan wie en wanneer… daar moest ik uit de comfort zone.
Lucinda doet waar ze in heeft, wat ze leuk vindt en waar zij anderen mee kan inspireren en motiveren zonder na te denken over wat anderen van haar vinden. “Be yourself, everybody else is taken”, lijkt voor haar gemaakt. Een echte aanrader dus… niet meer nadenken, gewoon doen!’
 
Gabriella de Leeuw – Int. Coach & Trainer, Gender Intelligence, Corporate Trainer, Founder Office Brussels
 

En wat jij wilt… wellicht wil je een boek schrijven, spreekster zijn, of dat een online programma ontwikkelen of een verdienmodel ontdekken dat precies bij jou past. En een succesvol bedrijf opzetten, mag uiteraard ook genoemd worden. ‘Live Your Dream’ is zo ingericht dat jij binnen 8 maanden een basis hebt om verder jouw droom uit te bouwen.

Wat ontvang je van mij?

Je ontvangt 8 persoonlijke sessies van 3 uur elk verdeeld over een jaar. Ook geef ik je 8  privé-masterclasses waarin je leert jouw ruimte te pakken en jouw vleugels uit te slaan:

* Sociale Media voor jou laten werken

* Personal Branding

* Bloggen/communiceren als een Pro

* Netwerken als een Pro

* Het Podium pakken

* Hoe verkoop jij jezelf niet op inhoud maar op jouw persoonlijkheid?

* Leef met Lef & Achteloosheid

Samen en doelgericht

De sleutelwoorden zijn samen en doelgericht. Wij werken samen naar een doel en ik steun je hierin. Wat een doel is, dat is voor een ieder anders. Maar dat jij of jouw product zichtbaar moet zijn voor jouw doelgroepen, dat is noodzaak. Daarom lopen attitude, stijl en jouw persoonlijke aanpak als een rode draad door onze sessies heen.

Wat ontvang je nog meer bij ‘Live Your Dream’?

– Mijn boek Sales Is Sexy

– Mijn biografie Yes You Can Woman!

– Mijn online training FamousIn100Days

OP wie is ‘Live Your Dream’ gericht?

Sprekers, coaches, trainers, performers en ondernemers die vooruit willen!

Wanneer starten wij?

‘Live Your Dream’ is een offline programma waar je op ieder moment kunt instappen. Let wel, ik begeleid maximaal 5 dames. Heb jij interesse en wil jij verder met jouw leven, neem dan contact met me op. Lééf!

Live Your Dream met Lucinda

 

Beleef Yes You Can met

Lucinda voor Life & Business.

Dank je voor jouw inschrijving.

Oeps, foutje... probeer nog eens.

Jij ontvangt mijn tips en aanbiedingen via mijn nieuwsbrief. Jouw gegevens worden niet met anderen gedeeld.