Lucinda Douglas empowerment spreker

Lucinda Douglas spreekt over inspireren en veranderen.

Cosmeticamerk Oolaboo houdt van groen. Als keynote speaker droeg ik mijn steentje bij met een motivational talk over anders kijken naar de markt tijdens de klantendag en de introductie van nieuwe producten.

Spreken over empowerment, Lucinda Douglas

Voor Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang sprak ik over anders denken en anders kijken met als doel… uiteraard een leven vol geluk en zingeving.

Lucinda Douglas spreekt over empowerment bij Defensie

‘Jouw verleden bepaalt je niet. Je kunt veel verder stijgen dan wie je denkt dat je bent.’ Ook Defensie heeft bij tijd en wijle ammunitie nodig om het leven ten volle te leven. Missie volbracht.

Lucinda Douglas spreekt over empowerment

Wat is de Nationale Carrière Beurs in de RAI Amsterdam zonder een inspirerende talk over het ontwerpen van een gezonde en uitdagende work-life balance? Precies.

Lucinda Douglas Empowerment spreekster

Ook de beauty-groothandel in Friesland koos voor een frisse spreekster over het zichtbaar maken van schoonheidsspecialistes en kappers… dat werd nog een inspirerend avondje upselling : )

Lucinda Douglas spreekt over empowerment

All You Need Is LEF!‘ Alle medewerkers van PQR – ‘De Rustmakers in IT – moesten aan de bak want voor interne veranderingen is een stevige dosis lef nodig. En wie anders dan een ‘onverschrokken Lefwijf’ kan daar verhalen over vertellen? Big time Lef-time dus.

Lucinda Douglas, spreker over lef

Voor een uitdagende sessie empowerment vloog de Treasury Department van Rabobank managers uit Noord-Amerika en Zuid-Azië over. Uiteraard ontvingen zij mijn boek Smart & Savvy Leadership.

Spreker Lucinda Douglas

Hoeveel lef heb je nodig om initiatief te tonen in nieuwe zelfsturende teams? Voor Zorggroep Apeldoorn zette ik het programma ‘All You Need Is LEF!’ op om op een speelse manier lef en zelfvertrouwen te creëren. Met natuurlijk een spetterende finale!

Lucinda Douglas als spreekster
Lucinda Douglas spreekt

Vrouw met lef. Wie is Lucinda Douglas?

Geboren in Kaapstad tijdens de apartheid. Gewelddadigheid in de vorm van mishandelingen, misbruik en een burgeroorlog kleurden mijn Zuid-Afrikaanse jaren. Vormende jaren. Nadat mijn professor in mijn laatste studiejaar mij zei: ‘Of je gaat met mij naar bed of je haalt je diploma niet’, besloot ik mijn spullen te pakken en het land te verlaten. Via een verblijf in Frankrijk belandde ik in Nederland. Op doorreis, dacht ik. Maar hier (her)vond ik mezelf. Hier kon ik alles worden wat ik wilde, hier kon ik mij ontplooien.. wat een prachtland! 

Optreden Lucinda Douglas
Lucinda Douglas spreekt bij PWC

Lef inspireert, zakelijk & privé

Aan de basis van veel optredens en interviews ligt ook mijn autobiografie Yes You Can Woman! met als ondertitel: ‘Hoe je omgaat met tegenslag, bepaalt je succes.’ Mijn verhalen en optredens inspireren vrouwen, zakelijk én privé. Lef en een positieve instelling in het leven vermeng ik tot een aansprekende formule vol winners mindset. We kunnen veel meer dan we onszelf voorhouden… en soms is een aanmoediging precies dat steuntje in de rug dat we nodig hebben.

Spreekster Lucinda Douglas
Lucinda Douglas, spreekster

Waar spreek ik?

Harmon Kardon | Samsung, UWV, ING, Women on a Mission voor Stichting Vrouw & Defensie, Kamer van Koophandel, UPS, Albada College Rotterdam, TopFem, Rabobank, Saxion, MECC-TEFAF, David Game College (Londen, UK), Wittenborg University, Helderecht advocaten, MKB Montferland, Uitgeverij Haystack, IVA Driebergen, Stellar Data Recovery, EFR Business Week, Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumonderzoek (NVKC), She Speaks (Enugu, Nigeria), North Sea Offshore, Asiades, Wijnhuis Robbers van den Hoogen, SDX, Entre Femmes, De Broekriem, Female Vrouwen & Zaken, Kickstart Your Social Impact, Leadership Talks (Gent, België), fam, Fuckup Nights, lead5050 webinar, Ladies Business Event, Stichting Zijweg, PWC, Club Cele, N2WE non-native women empowered, Spark, Meerwaarde Welzijn, Stichting Maatvast.