‘Lucinda, hoe doe je het?’

'Lucinda, hoe doe je het?' Event van Lucinda Douglas

 

Een van de meest gestelde vragen die mensen me stellen is: ‘Lucinda hoe doe je het?’ Gevolgd door: ‘Kun je me tips en advies geven? Waneer spreek je weer?’ Ik dacht, ik kan beter een event organiseren met de naam ‘Lucinda, hoe doe je het?’ om iedereen in één keer goed op weg te helpen. Een stuk socialer en gezelliger ook nog!

 

Living proof

Wat ga ik je vertellen en waar ga ik mee helpen? Nu, onder andere hoe ik bij een sprekersbureau in New York ben ‘terechtgekomen’, hoe ik in Nigeria op de Afrikaanse Top ‘She Speaks’ heb gesproken,  hoe het mogelijk is dat ik dit jaar in 10 verschillende magazines sta, dat ik dit jaar twee boeken op Amazon heb én dat door NOS/NTR ben benoemd tot vast panellid waar het gaat over ‘Vrouw & Ondernemerschap’. Verhalen, ervaringen en voorbereidingen die ik graag met jou deel. En wie weet wat er nog méér gebeurt… : )

 

'Lucinda, hoe doe je het?' Event met Lucinda Douglas empowerment

 

'Lucinda, hoe doe je het?' Event met Lucinda Douglas empowerment

 

 

En de praktijk is het beste voorbeeld en ik ben immers ‘the living proof of practise what you preach’. En jij? Waar sta jij nu? Hoe sterk is jouw mindset? Als jij gelooft in een positieve uitkomst, handel jij er dan ook naar? Uiteraard kijken we ook naar jouw attitude… want dat is toch een ‘dingetje’ waarmee we ons zeker moeten wapenen.

 

Spotlights & Empowerment

Voor 17 deelnemers vertel ik hoe kansen en mogelijkheden op mijn pad komen… hoe ik ze opzoek en hoe jij ze ook kan opzoeken. Een middag vol empowerment en energie met mij en natuurlijk met andere mensen die ook graag verder willen en smaakvolle koffie, thee, bruisend mineraalwater en sapjes. Wil jij een daadwerkelijke verandering in jouw leven doorzetten en daarbij ook nog eens de spotlights op jou gericht voelen? En die spotlights… neem mij van mij dat die fijn voelen!

 

De eerste 10 deelnemers betalen € 67,-, daarna is jouw investering € 97,- (prijzen ex btw).

Datum: 24 augustus 2018. Tijd: 14:00 – 17:00 uur.

Locatie: Apeldoorn (exacte locatie volgt).

She Power - Lucinda Douglas

BONUS: de eerste 10 deelnemers ontvangen tevens een e-versie van mijn in juli verschenen e-book

SHE POWER

'Ik wil ook optreden en de spotlights pakken en...

Zó ga ik het doen!'

 

'Lucinda, hoe doe je het?' Event met Lucinda Douglas empowerment

 

'Lucinda, hoe doe je het?' Event met Lucinda Douglas empowerment

'Ik wil ook optreden en de spotlights pakken en...

Zó ga ik het doen!'