Haar omzet steeg met 900%…

 

Intens Power Coaching by Lucinda

 

Twee weken geleden kwam mijn klant met een fantastische mededeling. Het was onze vijfde sessie uit een serie van zes en de hoogste tijd voor evaluatie.

 

Van nul klanten naar…

Nul klanten had ze toen ze bij mij aanklopte. Ze heeft een geweldige opleiding achter de rug en ze had net een jaar doorlopen bij een business coach waar honderd vrouwen per keer worden begeleid.

‘Eenheidsworst’, roep ik dan altijd maar dat is niet helemaal waar; voor veel vrouwen is alles nieuw en dan is het prettig om in het bijzijn van velen de basis te leren. Haar mededeling deed mij plezier: ‘Sinds onze eerste sessie is mijn omzet gestegen met 900%!’

 

Persoonlijk & Zakelijk

Zakelijke en persoonlijke groei gaan altijd hand in hand. Voor een grote zichtbaarheid heb je meer lef nodig. Dankzij die zichtbaarheid – en jouw persoon – kunnen én willen anderen voor jou kiezen. Zeker geldt hier ook dat je precies weet wat jouw verhaal is en dat je dat ook leeft.

 

De uitdaging

Wellicht heb je een ultra niche of tast je nog in het duister over jouw kunnen en doelgroep. Zet je alles in op jouw product (hoe maak je het tastbaar?) of mag en durf je jezelf ook als persoonlijk merk te presenteren?

Dan heb je ook een overtuigende ‘signature presentation’ nodig zodat je overal het podium op kunt. Of durf je nog niet te spreken? Ik weet het, de volgende stap zit vol uitdagingen. Maar niets geeft meer voldoening dan die uitdagingen met open vizier tegemoet te treden. Echt waar!

 

Intens Power Coaching by Lucinda

 

Ik zet jou aan het werk!

Worstel jij met bovengenoemde beelden en vragen, ik kan jou ermee helpen. Vanaf mei 2018 begeleid ik maximaal 10 vrouwen 4 maanden lang naar een succesvol bedrijf… met uiteraard ook persoonlijk succes waarbij empowerment de rode draad is.

Je krijgt 2 intense (daar zorg ik echt voor!) één-op-één sessies en 3 gezamenlijke sessies want het is ook leerzaam en herkenbaar om te zien waar we allen mee worstelen. De investering bedraagt € 2.500,- en reken maar dat ik je aan het werk zet!

Als bonus ontvang je de mogelijkheid om te spreken op mijn nationale event en je ontvangt het online programma ‘Verdubbel Je Omzet in 10 Dagen’. Hoe ga jij je ontwikkelen?

 

Intens Power Coaching by Lucinda