Plaats voor 5 vrouwen boek LEFWIJF

Schrijf mee met Lucinda Douglas aan LEFWIJF!

Een momentopname natuurlijk maar er zijn nu nog vijf plaatsen beschikbaar voor LEFWIJF. Een boek waarin 50 vrouwen hun lefmoment, inspiratiemoment of gewoon ongelofelijke stoere momenten openhartig delen. Ik vertel je waarom.

Ik geloof dat als je rolmodel wilt zijn, je dat ook moet laten zien. Jouw verhalen maken dat mensen je menselijker vinden. Een businessverhaal of een promoverhaal zegt niets over je en als mensen iets met je willen doen, dan willen ze graag weten wie je bent. In het boek LEFWIJF heb je de kans om meegenomen te worden door 49 andere vrouwen. Rolmodellen, leiders, topwijven en vrouwen die niet schromen om zichzelf te laten zien. Wij hebben voorbeeldvrouwen nodig maar eerst moeten die vrouwen zichzelf kenbaar maken… want zij hebben zo veel te delen!

Jouw verhaal kan het verschil maken

Vaak zeggen vrouwen: ‘Nee, niet voor mij. De ander kan dat veel beter.’ Onzin natuurlijk. Ik word vaak gevraagd omdat ik rolmodel ben. Ik doe daar vooral niet moeilijk over. Ik vind het inmiddels heel normaal en jij mag dat ook gaan vinden. Jouw verhaal telt, jouw verhaal maakt een verschil.

Recent werd ik gevraagd om gast te zijn bij een webinar. Wat ik mij realiseerde, is dat deze vrouwen aan mijn lippen hingen. Mijn ervaringen, verhalen en kennis, daar konden ze wat mee en wij hebben de taak om de volgende generatie en ook de huidige generatie te inspireren. Het gaat niet vanzelf.

Als ik spreek zijn mensen het meeste geïnteresseerd in mijn persoonlijke ervaringen en verhalen. Niet in de feiten. Daar kunnen ze bijna alle boeken voor lezen. Persoonlijk, kwetsbaar en impactvol daar gaat LEFWIJF over.

Jij beslist!

Ik kan je niet vertellen hoe gaaf dit project is; jij moet het voelen, het moet als een tweede huid bij je passen, je moet er klaar voor zijn en geen smoes bedenken waarom niet. Kom op zeg, bedenk nu eens waarom wel! Ben jij van waarde? Wat heb jij geleerd waarmee je de ander kan inspireren? Kan jij waarde toevoegen? Als je een van deze drie vragen met JA beantwoordt, dan is er een plaats voor je.

Zichtbaarheid is sales

Onlangs kwam ik deze #zichtbaarissales tegen en ik dacht… dat klopt. Als jij hoe dan ook jezelf of wat je doet, wilt etaleren, zal je eerst jezelf zichtbaar moeten maken. Het is zo gaaf! Je verhaal maakt je zichtbaar, ik interview je en mensen willen je graag zien en weten wat ze met jou kunnen doen. In mijn business werkt het niet anders. Eigenlijk werkt dit perfect en mijn sociale mediavolgers leren mij kennen en daardoor ook wat ik doe.

Laat de wereld van je genieten!

Toen ik benaderd werd door twee dames die volgend jaar de Yukon 1000 doen dacht ik… wow… wil ik ook! Zo geïnspireerd ben ik geraakt door hun verhaal. Ik ga geen 1.600 km op een sup afleggen maar het inspireert mij wel om te kijken naar wat wel kan en mijn dromen gewoon na te jagen. Gewoon doen.

Wie doen er mee in deze vibe?

Eén ding is zeker, met deze vrouwen kom jij in een hele andere vibe terecht. We hebben… de burlesque danseres, de LEF-trainer, hetdirectielid van een transportorganisatie, de monumentenfotografe, de dames van een marketingbureau en ook twee dames van een communicatiebureau. En dan heb je ook nog Pamela, zij is sjamaniste en Rolinka, zij is voorgangster bij de PKN-gemeente in Vathorst. En Ingeborg die tweede op de lijst staat voor de CU in Maastricht. En Marieke zij is kunstenares. Je snapt het al, een feest.

De meeste vrouwen heb ik nog nooit ontmoet en dat gebeurt pas bij de interviews. Nou, ik heb er zin in om in zo’n vibe te zijn met de meest uitdagende, inspirerende en go-get vrouwen van Nederland. En als kroon op ons werk, ontmoeten wij elkaar in gala bij het nieuwe AFAS experience center in Leusden op 4 februari. Dan is het tijd voor onze boekenpresentatie. Tijd om elkaar te leren kennen op ons feestje.

Meedoen

Meedoen kan nog… ik – en alle andere dames – verwelkom jou en jouw verhaal graag. Laat jouw licht schijnen, je bent het echt waard! Je kunt je hier opgeven. Tot ziens.

LEFWIJF met Lucinda Douglas