Rasenberg & Douglas Empowers

Rasenberg & Douglas Empowers

 

Rasenberg & Douglas presenteren vanaf 22 mei een serie wekelijkse vlogs (annex podcasts) voor vrouwen over empowerment onder de naam Rasenberg & Douglas Empowers. Pittig, snel en doortastend. Met statements waar je wellicht nog even over nadenkt, die jou inspireren en uiteraard met véél plezier. En wat is nu eigenlijk empowerment? Oordeel zelf en reageer. De eerste vlog tref je hieronder. We hebben op dit moment 16 vlogs opgenomen. Wellicht heb jij ook nog onderwerpen voor ons : )

 

 

 

 

‘Hoe belangrijk is het nou om zoveeeel vrienden te hebben. En stel nou dat je echt wat hebt… wie staat er klaar voor je? Wat is de waarde van vrienden? Daar hebben wij het over… Ik heb er 2000 op Facebook en Femke heeft er geen!’#Empowerment

 

Schrijf je in en ontvang de empowerment vlogs in jouw mailbox… een uitgesproken opsteker voor de dag! Kijk en beleef het energieke (inspirerende!) samenspel van Rasenberg & Douglas! Wil je op een rustig moment de uitzending terugluisteren, dat kan als podcast op SoundCloud onder uiteraard de naam Rasenberg & Douglas Empowers. 

 

Meld je hier aan voor onze Empowerment vlogs!


 


 


 

 

 

Rasenberg & Douglas Empowers. Vlogs voor vrouwen over empowerment.