SalesTalk, de talkshow van Lucinda Douglas

SalesTalk, de talkshow van Lucinda Douglas

Daar was de vraag weer: ‘Lucinda, wat kost het als je voor onze organisatie spreekt?’ Ik hanteer tarieven die mijn meerwaarde – kennis, ervaring en inspiratie – weerspiegelen. Nu ging het om een stichting met een goed doel en dan ben ik soms wel bereid water bij de wijn te doen. Bovendien neem ik mijn klanten hierin mee en daar kan soms iets moois uit bloeien.

Mijn waarde en meerwaarde

Hier zit een strategie achter. Mijn drijfveren voor ondernemen zijn de afgelopen jaren veranderd. Wel zei ik op een gegeven moment tegen klanten: ‘Beste klant, ik heb een Mercedes dus bij deze verdubbel ik mijn tarief.’ Nou ja… ongeveer zoiets, vooral met humor : ) Wat ik hiermee bedoel is dat ik het waard ben. Dat ik mijn waarde en meerwaarde ken en daarvoor staat een prijs waarvoor ik mij verkoop. Dan koop je ook mijn bekendheid en alle media-aandacht die daarbij komt.

In mijn talkshow SalesTalk is jezelf verkopen een terugkomend fenomeen. Sommigen schrikken van ‘jezelf verkopen’; ‘Ik verkoop een product, niet mezelf.’ Daarom is ‘Hoe verkoop ik mijzelf?’ het thema voor de SalesTalk op 20 september. Hoe jij jezelf wel of niet verkoopt is gekoppeld aan het beeld dat jij van jezelf hebt. Dat beeld… daar gaan we aan ‘werken’. Ik zeg, als jij jezelf kan verkopen, ben je de beste verkoper van jouw product. ‘Sales, dat ben je zelf!’ is daarom een van mijn geliefde quotes.

SalesTalk, de talkshow van Lucinda Douglas

Over mijn SalesTalk… strakke interviews, intrigerende gasten, bubbles, theater en sfeer kenmerken SalesTalk, een talkshow die al menige vrouw – én man – heeft geïnspireerd (en op verschillende locaties). 8 november 2019 is er weer een nieuwe SalesTalk met als thema ‘Hoe verkoop jij jezelf?’ Uiteraard zijn er de interviews met bankgasten (meer daarover later) en mag jij als zaalgast ook jouw vragen te stellen. Bovendien is het een prima gelegenheid om de kwaliteit van jouw netwerk te verhogen. We starten om 19.30 uur (inloop 19.00 uur).

SalesTalk, de talkshow van Lucinda Douglas

Mijn bankgasten vertellen hoe zij he doen: wat vragen ze voor een project en wanneer kan je méér vragen? Veel vrouwen moeten dat leren en de makkelijkste manier om het te leren is door de verhalen van anderen. Ik wil je uitnodigen voor een waanzinnige mooie avond vol humor, spel, gelach met de beste mensen op de bank.

Jij en de bankgasten!

‘Hoe verkoop jij je zelf en tegen welk bedrag?’ is onmisbaar voor een lekker lopend bedrijf. Wellicht een basaal onderwerp maar ik houd van basale onderwerpen. Ze maken een hoop duidelijk! Bedrijven en ondernemers worstelen met deze vragen en wij gaan met gave bankgasten dit verhaal oppakken. Ben jij er aan toe?

Jouw ticket koop je hier.

8 november 2019 om 19.30 uur (inloop 19.00 uur). Hanging Around in tot2021 aan de Molenstraat-Centrum 1 in Apeldoorn.

SalesTalk is de talkshow van Lucinda Douglas met uitdagende interviews, inspirerende bank- en zaalgasten. Voor ondernemers met ambitie.

Over Lucinda Douglas

Lucinda Douglas (geboren in Kaapstad ten tijde van de apartheid) woont en werkt in Nederland waar ze vrouwen adviseert en inspireert om hun capaciteiten te optimaliseren. Ze leidt ELLE, een elite en innovatieve mastermind voor vrouwen.

Lucinda heeft verschillende boeken geschreven, waaronder “Sales is Sexy”, “Yes You Can Woman!” (2018), “The only 21 stories you will ever need to be successful in life and business” (2018) en “Smart & Savvy Leadership” (2019).

In 2016 werd ze genomineerd voor Ethnic Business Woman of the Year en voor VIVA 400 als een van de meest inspirerende vrouwen in Nederland. Lucinda is lid van de European Advisory Board of Women in Exhibitions Network en ze is eredocent aan de meest internationale universiteit van Nederland (Wittenborg). Via de ‘bedrijfsladder’ werkte Lucinda zich een weg naar de top van het bedrijfsleven en weet als geen ander hoe ze het successpel moet spelen.

SalesTalk is de talkshow van Lucinda Douglas met uitdagende interviews, inspirerende bank- en zaalgasten. Voor ondernemers met ambitie.

SalesTalk is de talkshow van Lucinda Douglas met uitdagende interviews, inspirerende bank- en zaalgasten. Voor ondernemers met ambitie.

SalesTalk is de talkshow van Lucinda Douglas met uitdagende interviews, inspirerende bank- en zaalgasten. Voor ondernemers met ambitie.

 

Beleef Yes You Can met

Lucinda voor Life & Business.

Dank je voor jouw inschrijving.

Oeps, foutje... probeer nog eens.

Jij ontvangt mijn tips en aanbiedingen via mijn nieuwsbrief. Jouw gegevens worden niet met anderen gedeeld.