Schrijf je mee aan LEFWIJF?

Boek LEFWIJF met Lucinda Douglas

Durf jij? Heb jij het lef om… een boek te schrijven met in totaal vijftig dames verdeeld over twee boeken? De vrouwen die zich hebben aangemeld zijn laaiend enthousiast én een tikkeltje gespannen want hoe geef je jouw lefmoment meeslepend vorm in woorden en zinnen? Als je meedoet ontvang je mijn verhaal Schaamhaar als voorbeeldverhaal.

Dat is nog niet alles want ik interview alle vrouwen – in beeld! – en deel de interviews op mijn sociale media. Bovendien ontvangt iedere auteur een pdf van LEFWIJF om te verkopen op de website of als jouw persoonlijke teken van lef. In februari 2021 is het tijd voor ons LEF-EVENT dat we houden in het nieuwe Experience Centre van bedrijfssoftware-ontwikkelaar AFAS. In gala natuurlijk.

Zichtbaar

Juist in deze tijden is het belangrijk zichtbaar te zijn en te blijven. Het zou jammer zijn als je wegebt in vergetelheid, doorgaan is het credo. Toen de coronamaatregelen van kracht werden, appte ik met Marcel Roorda van DOOP, branding company, en ‘Actie is reactie’ is wat hij vertelde. Genoeg aanmoediging voor mij. Stilzitten was er niet bij (nu had ik daar toch al niet veel last van : ). Hoe kon ik meer vrouwen aanmoedigen? LEFWIJF was geboren.

Wist je dat ik in 2018 een Engelstalig boek (The only 21 stories you will ever need to be successful in life & business) heb geschreven samen met twintig auteurs uit de gehele wereld? Ik wilde weten hoe zoiets werkt en door het zelf te doen leerde ik ineens heel veel. Bij LEFWIJF blijven we dichter bij huis en we schrijven in het Nederlands.

LEFWIJF, van en met Lucinda Douglas

Verhalen die raken

Ik houd mij bezig met leiderschap en empowerment. Daar heb ik boeken over geschreven, daar spreek ik over en ik leef ernaar. Na de coronacrisis hebben vrouwen zeker iets om naar uit te kijken. Een nieuwe start, en wat is dan gaver dan je lefmoment te delen. Zo zet jij jezelf op de kaart en je inspireert andere vrouwen. Ja, wij kunnen echt andere vrouwen raken en stimuleren, maar dat kan alleen door verhalen.

Geef je hier op voor jouw lefmoment in LEFWIJF.

LEFWIJF?

Veel vrouwen willen wel maar durven niet mee te doen. Het is te spannend, nieuw, onbekend en ze weten niet of ze het kunnen waarmaken. Zoals ik altijd zeg tijdens een optreden: ‘Mannen zijn altijd voor alles geschikt en bereid. Tijd dat vrouwen dat ook zien. En toepassen.’ Het is een mindset en kijken vanuit het juiste perspectief!

‘Ik ben er nog niet aan toe’, schrijven vrouwen mij. Jeetje… weet je wel wat je zegt? Jij zegt dat zoals je nu bent niet okay is. Dat vind ik een leugen want je bent altijd okay zoals je bent. Nogmaals, als ik dit boek zou schrijven met vijftig mannen, zouden zich spontaan al vijfenzeventig hebben opgegeven. Geschikt of niet. Dat vind ik dan wel weer humor van mannen.

Wat heb je aan deelname aan LEFWIJF?

LEFWIJF maakt je zichtbaar, geeft je een podium en een mogelijkheid voor anderen om jou te leren kennen. Dat is waar business, leven, relaties en verbinding begint. Laat jezelf echt zien! Gun jezelf een groeimoment, een boost. Je doet het nooit voor de ander maar altijd voor jezelf… het gaat om het moment dat je gekozen hebt om impact te maken. De rest volgt vanzelf.  Ik houd ervan als mensen in staat zijn om heerlijke verhalen te delen. Verhalen vol lef en durf! Dat inspireert!

Jouw lefmoment, jouw topmoment

Zo leef ik naar een topmoment met vijftig lefwijven en honderd gasten om ze te steunen. Ja, heel wat interviews maar wat een rijkdom. Dit doe ik het liefst, vrouwen in de spotlight zetten! Heerlijk om de cheerleader te zijn.

Lees hier meer en geef je op voor jouw lefmoment in LEFWIJF.