SHE Power met Lucinda

SHE Power met Lucinda Douglas

Van jouw eigen kracht moet je het hebben. Wat is er mooier dan jouw kracht in te zetten, te benutten en de vruchten daarvan te plukken? Voorwaarde is wel dat je weet waar jouw kracht zit en hoe je deze voor jou kan laten werken op een manier die bij jou past. Dat laatste schort er nogal eens aan weet ik uit ervaring. Wellicht herken je dat ook bij jezelf. Met SHE Power wil ik dat jij jouw kracht herontdekt en ervan gaat genieten.

Waarschijnlijk heb je een droom die je graag in vervulling ziet en je werkt er ook aan maar tussen droom en daad… ik ken het. Je loopt tegen bepaalde grenzen aan en belemmeringen en twijfels blokkeren de weg. Misschien wil je zelfs opgeven. Dat hoeft niet. Met SHE Power wil ik jou helpen jouw kracht te hervinden zodat je met plezier en voldoening jouw route volgt.

SHE Power met Lucinda Douglas

Bij mijn ondersteuning en aanmoediging zijn het persoonlijke en het zakelijke op een onlosmakelijke manier met elkaar verbonden want ik ben ervan overtuigd dat die eigenlijk één zijn. Jij mag in jouw business vooral jezelf zijn, jouw persoonlijk is namelijk de sleutelt tot jouw kracht.

Ik zal je nog een ‘sleutel’ verklappen. Je hoeft niet alles tot in de puntjes te beheersen, je hoeft niet perfect te zijn. ‘Done is better than perfect’ is een uitgangspunt van SHE Power en de kracht van deze zin ga je zeker ervaren als we dit in de praktijk gaan toepassen want ik zet je aan het werk. Aanpakken is nog zo’n ‘sleutel’ die jouw kracht gaat versterken.

Wat gaan we doen?

Belemmeringen en struikelblokken; als ondernemer en als vrouw en moeder heb ik er door de jaren heen al heel wat opgeruimd. En dat voelt fantastisch! Dan sta je open voor de mooie dingen. En ze komen naar je toe! Ik denk aan het moment dat ‘Hilversum’ mij vroeg om de ‘stem’ van de vrouw te zijn, het moment dat PricewaterhouseCoopers mij vroeg te spreken over… mijzelf of het moment dat ik uitgenodigd werd te spreken in Nigeria. Of je zet een exclusieve mastermind op (ELLE dus).

SHE Power, jaartraject met Lucinda Douglas

Het is bijna verslavend als je in die vibe zit dat de aanvragen ‘vanzelf’ komen. Dat wil ik jou ook leren. Puur ondernemen zonder andere vrouwen te inspireren, dat vind ik echt niets. Ik wil vrouwen zien groeien… we kunnen zoveel! Ik doceer ondernemerschap aan de meest prestigieuze internationale privé-universiteit van de Benelux, reken maar dat ik weet waar ik het over heb. In ons jaartraject passeren thema’s als media, branding, positionering, story telling, boeken schrijven, bloggen, sociale media, vloggen, personal branding, gezien worden door je ideale klant (wie is dat eigenlijk?), top of mind blijven, een community bouwen, van betekenis zijn, duurzame verdienmodellen en je eigen talkshow beginnen.

Wil je meer info? Stuur gerust een mail naar mij toe. Ik raad het je aan.

Hoe werkt SHE Power?

Het aanmoedigingsprogramma SHE Power duurt één jaar. Met ingang van september 2019 ontmoeten we – jij en andere vrouwen – elkaar 10 keer op de laatste vrijdag van iedere maand in Apeldoorn. Die maand benut je om te werken aan het thema dat je bij ieder bezoek meekrijgt. Een intakegesprek gaat aan de sessies vooraf om te bepalen welke thema’s en doelen op jou van toepassing zijn. Uiteraard scherpen we de thema’s desgewenst aan.

’s Ochtends geef ik een masterclass en ’s middags staat het praktische ‘hands on’ centraal. Dan ben jij aan zet. Ik vertel jou bijvoorbeeld alles over bloggen of vloggen, schrijven en publiceren en de volgende dagen zie ik jouw blogs, vlogs en verhalen verschijnen op jouw website en sociale media. Sparren kan altijd in de besloten Facebook-groep.

SHE Power kan ook als jouw stok achter de deur zijn want als jij jouw boek of een publicatie of kunstwerk wilt neerzetten, dan blijf ik jou een jaar lang stimuleren en leiden. Ik help je zelfs met een overzichtelijke opbouw van jouw boek… hoe mooi is dat?!

Wil je meer info? Stuur gerust een mail naar mij toe. Ik raad het je aan.

Voor wie is SHE Power?

Voor jou als ondernemende vrouw die voelt dat zij meer kan halen uit haar kracht, talenten, niche en expertise en daarbij eerst nog ondersteuning en aanmoediging kan gebruiken voor zij haar vleugels in alle kracht uitslaat om gezien en gehoord te worden. Een jaartraject is een investering van € 2.700,- (ex btw).

Wat is het doel van SHE Power?

Genieten van jouw eigen kracht. Leren jouw eigen kracht te ontwikkelen en te benutten. Zodat jij doelbewust op jouw eigen doelen kunt afgaan met een heldere blik op jouw business (sterke propositie) en met een helder verhaal (in de media). Om van jou een persoonlijkheid te maken die impact maakt en om een inspiratie te zijn voor anderen. Iemand om wie je niet heen kan. Populair gezegd, ‘jij gaat knallen’.

Wil je meer info? Stuur gerust een mail naar mij toe. Ik raad het je aan.

Wat verwacht ik van jou?

Jouw inzet en jouw aanwezigheid. Reken maar dat ik mezelf 100% geef. Ik wil dat je leergierig, eerlijk, bereidwillig en verwachtingsvol bent. Voor perfectionisme is geen ruimte bij SHE Power, voor aanpakken wel… ‘let’s start before we are ready!’

Hoeveel vrouwen doen er mee?

Maximaal 12 vrouwen want ik wil jou voldoende aandacht kunnen geven. Uiteraard nodig ik gastsprekers en specialisten uit om hun kennis en verhaal te delen.

SHE Power, jaartraject met Lucinda Douglas

Wat is de grootste pre van SHE Power?

Als voorbeeld heb je mij. Mijn persoonlijkheid is mijn product en daar geniet ik van. Door te zijn mag ik doen wat ik wil. Bovendien heb ik er ook alle vrijheid in; ik doe wat ik mooi, leuk en waardevol vind. Afmattende salestrajecten en funnels laat ik links liggen, mijn likeablility en zichtbaarheid bepalen mijn succes. Dat gevoel wil ik als ‘leader of the pack’ met je delen. Ik gun het jou van harte om ook vanuit helderheid, authenticiteit en jezelf zijn te genieten van je leven. Bovendien is SHE Power ook nog eens live, betaalbaar en gezellig.

Wil je meer info? Stuur gerust een mail naar mij toe. Ik raad het je aan.

Wil je meer info? Stuur gerust een mail naar mij toe. Ik raad het je aan.

 

Beleef Yes You Can met

Lucinda voor Life & Business.

Dank je voor jouw inschrijving.

Oeps, foutje... probeer nog eens.

Jij ontvangt mijn tips en aanbiedingen via mijn nieuwsbrief. Jouw gegevens worden niet met anderen gedeeld.