The Lucinda Douglas Show

The Lucinda Douglas Show

 

 

 

In al mijn werkzame jaren in loondienst heb ik soms salarissen ontvangen van tot wel 10 000 euro per maand maar… ik voelde me vooral niet vrij. Als beginnende ondernemer verliep het me prima maar ook toen had ik niet het verwachte vrije gevoel. Nu wel. Nu voel ik mij vrij, geef betekenis aan de relatie met mijn kinderen en de voor mij geliefde mensen en zet me in voor anderen. Mag ik het zeggen… een fijn mens voor anderen die waarde toevoegt. Dat vrije gevoel, ik leef het nu. Wat een rijkdom.

 

The Lucinda Douglas Show: Let’s Create Money!

Dat gevoel en de benodigde stappen raken mij diep. Daarom staat deze The Lucinda Douglas Show in het teken van the money mindset. Let’s Create Money! Een mindset die ondernemen moeiteloos koppelt aan een vrij leven. Maar hoe pak je dat in de praktijk aan?

 

 

Vrouwen twee keer vaker financieel kwetsbaar dan mannen

In Nederland zijn twee miljoen vrouwen niet economisch zelfstandig en daarmee financieel kwetsbaar. Twee miljoen vrouwen verdienen minder dan een bijstandsuitkering, tegen een miljoen mannen. Van de mensen die extreem weinig verdienen is 10 procent zelfstandig ondernemer. Bron: RTL Z 11.10.2017

 

 

In mijn talkshow ontmoet je onze bankgasten die hier ideeën over hebben. En ze leven. Als je de profielen van mijn bankgasten leest, besef je ook hoezeer geld verdienen, vrijheid en van het leven genieten hand in hand gaan. Waarbij persoonlijke waarden en doelen een rode draad vormen.

 

The Lucinda Douglas Show - talkshow Let's Create Money!

 

Gedachten, verdienmodellen, kansen en de praktijk; mijn bankgasten delen hun kennis en ervaring graag met jou. Om de heel simpele reden dat wij jou ook graag succesvol en vrij zien. En ach, ik denk soms ook; wist ik dit maar eerder… een echte aanrader dus. Kom naar The Lucinda Douglas Show en leer, lach wissel met bankgasten en gasten van gedachten maar voel je vooral op je gemak… voor je vrij.

 

 

The Lucinda Douglas Show talkshow

 

 

The Lucinda Douglas Show verbindt

The Lucinda Douglas Show stelt vrouwen, verbinden en ondernemen centraal. Wat is jouw verhaal, waarom doe je iets wel en iets anders niet? Uiteenlopende thema’s zullen de revue passeren. Dan heb ik het over vrouwen die op hun eigen manier iets betekenen voor andere vrouwen. Wat is hun drive, hun motivatie? En hoe voelen zij zich erbij? Wat hebben zij met empowerment? En mannen die de show graag bijwonen, zijn ze net zo welkom.

The Lucinda Douglas Show is ook een prima gelegenheid om te netwerken op die heerlijk ontwapende en vertrouwde vrouwelijke wijze; up, close & personal. Dus ook jij bent aan zet.

 

 

The Lucinda Douglas Show talkshow

 

 

The Lucinda Douglas Show: Wat, Waar & Wanneer?

Toegangsprijs: € 27,50,- (ex btw) inclusief welkomstborrel!

Datum: vrijdag 24 november 2017. Van 19:30 uur – ontvangst vanaf 19.15 uur – tot wanneer jij naar huis wilt.

Locatie: tot2021 in Apeldoorn | Molenstraat-Centrum 1 (parkeren zie onderaan de pagina)

 

Lucinda’s bankgasten met een Money Mindset:

 

The Lucinda Douglas Show - Let's Create Money! met Ketty Lollia als bankgast

The Lucinda Douglas Show - Let's Create Money! met Lissa Agema als bankgast

The Lucinda Douglas Show - Let's Create Money! met Marian Koek als bankgast

The Lucinda Douglas Show - Let's Create Money! met Jeanet Bathoorn als bankgast

 

The Lucinda Douglas Show talkshow

 

The Lucinda Douglas Show talkshow

 

 

Talkshow The Lucinda Douglas Show

 

Talkshow The Lucinda Douglas Show

 

Talkshow The Lucinda Douglas Show

 

Talkshow The Lucinda Douglas Show

 

Parkeren voor The Lucinda Douglas Show

Je kunt parkeren in de straten direct rond gebouw tot2021; Stationsstraat en Molenstraat-Centrum; vanaf 18.00 uur gratis.

 

Je kunt ook kiezen voor parkeergarage Koningshaven. Je bereikt de parkeergarage via de inrit net vóór de ingang van gebouw tot2021 aan de Molenstraat-Centrum 1 (je ziet het woord Ingang op het gebouw).

 

Vanuit de parkeergarage loop je naar uitgang Stationsstraat. In de Stationsstraat sla je links af (je steekt de straat niet over). Je passeert enkele gebouwen en bij de stoplichten ga je links de hoek om (je steekt niet het kruispunt over). Gebouw tot2021 zit op deze hoek. Direct achter het hoekgebouw is een pad naar links. Daar tref je de ingang van tot2021. Je ontmoet ons in zaal Hanging Around op de 1e. Tot ziens!

 

 

The Lucinda Douglas Show - talkshow Let's Create Money!