Theatershow de Cheerleader van Lucinda Douglas

    

  

Natuurlijk is zij de Cheerleader. Dat stond in de sterren geschreven. En meer stond erin. Dat er een route aan vooraf ging en dat de weg was geplaveid met tegenslag van het soort waarvan je liever bij de pakken gaat neerzitten. Of niet. Je kunt ook opstaan, voorzichtig je stem proberen om krachtig ja en nee te zeggen. En op momenten te schreeuwen. Niet jezelf overschreeuwen, wel anderen toejuichen. Zoals Lucinda. Van Kaapse kleurling opgegroeid tijdens de apartheid tot cheerleader, in haar geheel eigen stijl neemt Lucinda je mee in haar universum. Geniet van een one woman show die knettert van energie. En wie weet, vrouw of man, verandert het jouw leven ook.

Na haar eigen talkshows (live vanuit verschillende locaties en op TV bij RTV7), haar optreden op de Nigeriaanse  vrouwentop She Speaks en de radio-optredens zoals bij NPO1’s Nieuws&CO is het tijd voor theater. Met de Cheerleader gaat een lang gekoesterde droom in vervulling. En wie Lucinda kent, weet dat dromen uitkomen. ‘Ik zeg niet dat alles kan, maar ik zeg wel dat niets onmogelijk is.’ Zij is de arm om jouw schouder of zoals ze zelf zegt: ‘We rise by lifting others.’ Zij is de Cheerleader.

       

De première van de Cheerleader was op 17 april 2019 in Theater De Leeuw in Arnhem. Het eerstvolgende optreden is op 8 juni in Studio de Bakkerij in Rotterdam. De voorstelling begint om 19.30 uur. Boeken doe je hier.

    

Theatershow de Cheerleader met Lucinda Douglas.
    
   

 

Beleef Yes You Can met

Lucinda voor Life & Business.

Dank je voor jouw inschrijving.

Oeps, foutje... probeer nog eens.

Jij ontvangt mijn tips en aanbiedingen via mijn nieuwsbrief. Jouw gegevens worden niet met anderen gedeeld.