‘Tijd voor Mijn Talkshow!’

Talkshow met Lucinda Dougals

Een paar keer per jaar geef ik een talkshow genaamd SalesTalk. Ik ben 5 jaar geleden hiermee begonnen en het is nog steeds een succes. Natuurlijk groeit mijn show met mij en mijn ontwikkeling mee maar het uitganspunt is nog steeds hetzelfde gebleven.

Alles rond ondernemen draait om ruimte creëren, vrij zijn, jezelf kunnen ontplooien en natuurlijk geld verdienen want zonder deze elementen heb je geen purpose.

Jouw Purpose en… purse

Wist je trouwens dat in het woord purpose ook het woord purse zit? Maar om purse en purpose te vinden, moet je eerst weten wie je bent, wat je identiteit is, wat voor marketing past bij je en vooral… wat is jouw waarde? Je snapt het al, waarde heeft te maken met jouw persoonlijke drive en die van anderen.

Tijd voor JOUW talkshow!

Ik geloof dat het noodzakelijk is om de persoon achter de ondernemer te leren kennen, vragen te stellen, te leren van diegene en dan hebben wij besef van hoe wij het ook kunnen doen. Een talkshow eigent zich hier perfect voor: jij leert, jouw publiek leert én jij staat in de spotlights!

Okay… Lucinda, en nu dan? Hoe verder? Op 14 december geef ik de masterclass: ‘Tijd voor Mijn Talkshow!’ Hier zal ik je alles leren wat van belang is om je eigen talkshow op te zetten en reken maar dat heeft voordelen.

De voordelen van jóuw eigen talkshow…

Jij gaat samenwerken met gave bedrijven.

Je kan upsellen.

Gave content voor online TV.

Gave content voor sociale media.

Jouw business laten groeien.

Jouw klanten binden.

Jouw skills verbeteren.

Jezelf zichtbaar maken.

Plezier koppelen aan ondernemerschap.

Jouw klanten en relaties in de spotlight zetten.

En het is een top marketing tool… live & action marketing at its best!  

Jouw persoonlijke voordelen

En er zijn nog veel meer voordelen te bespreken. De nadelen… geen! Wat is mijn ‘take home’ Lucinda? Na deze masterclass kan je aan de slag met je eigen talkshow en reken maar het is feest!

Mijn talkshow geeft mij veel zichtbaarheid, erkenning, vergroot mijn geloofwaardigheid, mijn thema wordt helder en zo krijg ik ook steeds meer vragen om te spreken. Dat geldt ook voor jou. Ik leer je hoe jij je eigen draai hieraan kunt geven.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij er klaar voor? Doe dan mee op 14 december van 13.00 tot 17.00 uur in gebouw tot2021 in Apeldoorn. En natuurlijk borrelen we en netwerken we ook nog!


Naast de dames van ELLE zijn er 5 plaatsen vrij, dus wees er snel bij. Boek hier jouw ticket. Tot 14 december!

 

Beleef Yes You Can met

Lucinda voor Life & Business.

Dank je voor jouw inschrijving.

Oeps, foutje... probeer nog eens.

Jij ontvangt mijn tips en aanbiedingen via mijn nieuwsbrief. Jouw gegevens worden niet met anderen gedeeld.