Wil je meer verdienen zonder al te veel inspanning? Dat kan. Door de hectiek van alledag zie je soms de slimme mogelijkheden om meer te verdienen maar al te gemakkelijk over het hoofd. De online training Verdubbel Je Omzet in 10 Dagen! leert je anders kijken. En anders ondernemen… zeg maar slim ondernemen.

 

Verdubbel je omzet!

Eerst even iets over mijzelf en waarom ik het jou gun jouw omzet te verdubbelen. Mijn verhaal is een verhaal van meerdere keren opstaan en vallen. Op enig moment twijfelde ik zelfs aan mijn talenten. Ik vroeg me werkelijk af waar ik mee bezig was en of ik het allemaal nog wel onder controle had. Wie zat er nu op mij te wachten?

Ik ontdekte een doel en ik ontdekte dat de wereld wel op mij zat te wachten. Mijn doel nam steeds meer vorm – bekendheid en waardering – aan en in het eerste kwartaal van 2017 heb ik mijn omzet van 2016 al verdubbeld.

 

Lucinda Douglas

Als je me nog niet kent, Ik ben de meest gevraagde spreekster waar het gaat om Empowerment. Ik coach vrouwen in de top van organisaties naar de top van hun kunnen. Maar daarnaast coach ik ook onderneemsters om de beste van zichzelf te zijn in wat ze doen.  En ik ben genomineerd voor een aantal business awards. Ook verschijn in regelmatig in kranten, magazines ,op tv en online.

 

 

Ik deel mijn kennis graag met je omdat ik anderen ook graag hun successen gun. We zitten toch allemaal ergens ‘in hetzelfde bootje’ en wenden de steven graag richting succes. Daar profiteren we toch met z’n allen van.

 

 

foto brooke cagle

 

In mijn online training Verdubbel Je Omzet in 10 Dagen! heb ik al mijn kennis en ervaring op een rijtje gezet en deze presenteer ik je in 10 vlogs. 10 vlogs met tips, advies en ook gedachten hoe jij op eenvoudige wijze meer kan verdienen.

 

Voorwaarden Verdubbel Je Omzet in 10 Dagen!

Een belangrijk uitgangspunt is wel dat jij jezelf echt serieus neemt:

 • Jij mag er zijn en je ‘moet’ jouw talent, passie en ambitie tonen!
 • Concurrentie bestaat niet! Er is ruimte voor iedereen!
 • Jij neemt jouw plek in die voor en van jou is.
 • Jouw talent is uniek en ik wil je leren hoe je daarmee meer geld kan verdienen!
 • Neem een duidelijk doel voor ogen (dus zeker ook financieel). Focus uitsluitend hierop en laat je niet afleiden.

 

 

Verdubbel Je Omzet in 10 Dagen! door Lucinda Douglas

 

10 dagen, 10 vlogs met doelgerichte en vooral praktische inspiratie om jouw omzet te verdubbelen. Vanaf 4 september plaats ik ze iedere ochtend vroeg in een speciaal aangemaakte en besloten Facebook-groep (uitgezonderd het weekend). Ook krijg je de vlog als e-mailnieuwsbrief toegestuurd. Zo kun je de adviezen direct diezelfde dag toepassen en eraan verdienen… dat is namelijk de bedoeling! Uiteraard ontvang je voor de eerste uitzending nog een introductievlog. En dan is het verdienen!

 

 

fofo arilel lustre

 

2017; jouw omzet, jouw jaar

Jouw investering in Verdubbel Je Omzet in 10 Dagen! bedraagt € 39,- (ex btw). We starten maandag 4 september 2017. Een mooie datum om na de zomervakantie direct met de wind in de zeilen de business aan te pakken… dat wordt nog een gezond jaar voor jou.

 

 

Verdubbel Je Omzet in 10 Dagen! door Lucinda Douglas

 

 

Wat levert Verdubbel Je Omzet in 10 Dagen! jou op?

 • Vertrouwen in jezelf en jouw eigen persoonlijke aanpak. Jij bent serieus bezig.
 • Do’s & don’ts en praktische tips om je omzet te verhogen; direct toe te passen
 • Een persoonlijke positionering die opvalt en ontzag afdwingt dankzij jouw authentieke aanpak.
 • Money Mindset: een positieve mindset over geld en geld verdienen.
 • Financiële kansen zien die je snel kunt toepassen.
 • Meer inkomen!

 

Pak deze uitdaging aan en laat maar eens zien hoe jij jouw omzet gaat laten groeien!

 

Ervaringen en reacties van eerdere deelneemsters:

 

Judith den Dunnen

Judith den Dunnen

Eigenaar Beter Gevonden Worden

#dag1 loop een beetje achter. Heb zojuist m'n tarieven verdubbeld! Voelt goed en geeft ruimte om een aanbieding te kunnen doen in m'n webinar.

Raimke

Raimke

Eigenaar Raimke Animatiefilms

Dank je wel lieve Lucinda voor alle waardevolle tips en wat je verder in gang hebt gezet in mijn systeem.

Irene van Baalen

Irene van Baalen

Eigenaar SaHa Communicatie

Lieve Lucinda Douglas, ik wil je graag ontzettend bedanken voor deze training. Je hebt me geïnspireerd, aan het denken gezet en aangemoedigd 👊🏾 Eerder aan zulke uitdagingen meegedaan maar nog niet zo'n actieve response gezien, super hoe je steeds reageerde op ons!

 

Verdubbel Je Omzet in 10 Dagen! door Lucinda Douglas