VERKOCHT! De verkooptraining van Lucinda Douglas

Vrouwen, ik gun ze van harte een succesvolle business. Maar ik zie dat vele vrouwen in de praktijk net niet dat moment kunnen pakken of verzilveren om succesvol te zijn. Vaak realiseren zij zich niet dat ze dichter bij succes zijn dan ze zichzelf kunnen voorstellen. Hadden ze nu maar net even … gezegd of net even … dat gedaan. Wellicht gemakkelijk gezegd dan gedaan maar ik heb het ook moeten leren. En ik zie waar ze de mogelijkheden en kansen laten liggen. Dat wil ik met jou delen.

Succesvolle vrouwen weten…

Wist je dat vrouwen inhoudelijk sterker zijn dan mannen? Meer vrouwen studeren af dan mannen maar nog steeds zijn mannen succesvoller dan vrouwen. In ondernemerschap is het niet anders. Daar zijn redenen voor. Te veel vrouwen stellen zich te klein op. Te veel vrouwen horen nee terwijl zij net zo goed JA konden horen. Hoe jij jezelf en jouw product kan verkopen en JA hoort van jouw gesprekspartner, dat wil ik jou meegeven in mijn offline verkooptraining Verkocht! En let wel, ik heb ruimte voor maximaal 6 vrouwen omdat ik het graag intiem en exclusief wil houden.

Waarom VERKOCHT!

Ervaar jij dat ‘het verkopen’ niet altijd soepel verloopt? Dat je net niet de situatie naar jouw hand kunt zetten? Of dat je het gevoel hebt niet de verbinding te kunnen maken? Dan kan de training Verkocht! jou de handvatten en dat zelfvertrouwen geven om de deal rond te maken. Om met een JA!, dat euforische succesgevoel, naar huis te gaan. JA horen is genieten.

Voor wie is VERKOCHT!?

Voor ondernemers. Man, vrouw, startend of al jaren in de business en op zoek naar een frisse benadering… je bent welkom! Voorwaarde is dat je stappen wilt maken. Je wilt vaker JA horen en de bijbehorende mindset (verder) ontwikkelen.

Een selecterend kennismakingsgesprek gaat aan de training vooraf want ik wil uitsluitend mensen die die juiste motivatie hebben en die aan de slag gaan met opbouwende kritiek en feed forward. Tijdens de intake stellen wij een persoonlijk doel op waar we mee gaan werken.

Wanneer en waar VERKOCHT!?

De verkooptraining Verkocht! is een praktische en realistische opleiding van drie maanden waarbij wij elkaar om de twee weken ontmoeten.

Wij starten op donderdag 1 oktober 2020. De overige data (ook donderdagen) zijn: 15 oktober, 29 oktober, 12 november, 26 november en als laatste 10 december met een diploma-uitreiking. Tijden zijn van 10:00 tot 16:00 uur, inclusief lunch. Locatie is gebouw tot2021 in Apeldoorn (naast centraal station).

Uiteraard krijg je – praktisch – huiswerk mee. Ook ontvang je een exemplaar van het boek Sales Is Sexy (als je het nog niet hebt) wanneer je bij de eerste drie aanmelders bent. (Het boek is inmiddels uitverkocht.) En natuurlijk een exemplaar van Zo hoor je altijd JA! Tijdens de training kun je mij en de andere deelnemers altijd bereiken via onze speciale Facebookgroep of via WhatsApp met persoonlijke vragen. Om de exclusiviteit en aandacht te borgen, heb ik ruimte voor maximaal 6 vrouwen.

Mijn verhalen, voorbeelden en situaties – en de ‘Living Library’ – nemen je mee in een belevenis die jij kunt ontwikkelen tot mindset. Bovendien vergroot jij je wereld door de kennismaking met andere inspirerende en ambitieuze mensen, van deelnemers tot boeiende ondernemers.

Lucinda Douglas

Ik ben Lucinda Douglas en ik schrijf boeken met als thema’s persoonlijk succes, leiderschap en empowerment. Ik ben eredocent aan een internationale universiteit, heb over mijn thema’s op uitnodiging internationaal gesproken en run een succesvolle onderneming. Want hoe kun je anderen handvatten geven en verder helpen als je zelf het klappen van de zweep niet kent? Bedrijven en scale-up-organisaties huren me in om ze verder te helpen. Voor de KVK heb ik zowel de ondernemers wegwijs gemaakt als de KVK-medewerkers zelf. Over mijn onderwerpen schrijf ik ook.

Investering

Jouw investering bedraagt € 2.300,- ex btw en inclusief lunches, materiaal en na drie maanden een individuele offline sessie van 1,5 uur. De betaling mag in één of twee keer maar altijd vooruit. Een gezonde lunch is iedere keer inbegrepen. Uiteraard houd ik rekening met allergieën.

Wat deel ik met je in VERKOCHT!?

Hoe jij jouw dienst verkoopt aan jouw ideale doelgroep.

Hoe je met authentiek jezelf zijn het verschil maakt.

Hoe je JA! hoort wanneer jij dat wilt.

Hoe jij de autoriteit wordt op jouw vakgebied.

Hoe jij je momentum juist nu kunt creëren. En pakken!

Hoe jij je verhaal aantrekkelijk vertelt – on & offline.

Hoe jij jouw podium pakt – on & offline.

Hoe jij jouw producten en jezelf kunt opschalen (altijd gemakkelijk!).

Hoe jij jezelf op het hoogst haalbare niveau kunt positioneren en branden.

Hoe jij exclusiviteit kunt aanbieden.

Hoe jij de juiste prijs kunt bepalen voor jezelf of jouw dienst.

Hoe jij de deal kunt sluiten en inspirerende gesprekken kunt voeren.

Hoe jij je eigenwaarde kunt verhogen

Let wel, ik kan je alles leren en geven… maar zoals de Engelsen zo mooi zeggen: ‘the proof of the pudding is in the eating’. Je moet het wel zélf dóen. Want zonder actie gebeurt er niets.

Over Lucinda Douglas

Lucinda Douglas spreekt, schrijft en onderneemt. Lef, optimisme, humor, kansen zien en de cheerleader zijn, karakteriseren haar. Niet voor niets lanceerde zij in 2019 haar theatershow de Cheerleader. Want mensen en vrouwen in het bijzonder aanmoedigen en inspireren staat centraal in haar levensvisie.

Lucinda is geboren en getogen in Kaapstad tijdens het apartheidsregime. Die tijd motiveerde haar voortdurend het beste uit zichzelf te halen. Ze beschreef dat leven in haar autobiografie Yes You Can Woman! met als ondertitel Hoe je omgaat met tegenslag, bepaalt jouw succes. Ook is zij auteur van de managementboeken Sales is Sexy en Smart & Savvy Leadership; Every woman has to play her own game.

Lucinda sprak op de Afrikaanse top She Speaks in Nigeria, werd genomineerd voor Etnisch Zakenvrouw van het Jaar en was vast panellid van NPO1’s Nieuws&Co met als onderwerp de vrouw. Regelmatig verschijnt zij in de nationale (online & offline) media. Ook is Lucinda de oprichtster van ELLE Mastermind en Buro Grow, een marketing- en adviesbureau. In 2020 lanceerde zij LEFWIJF, een project waaraan vijftig vrouwen meeschreven over het lefmoment in hun leven. De vijftig interviews werden vastgelegd op video. Lucinda combineert een vernieuwende en commerciële blik met haar drive om vrouwen de beste versie van zichzelf te laten zijn.

Wanneer jij jezelf klein opstelt,

kun je ook niets groots vragen.

 

Beleef Yes You Can met

Lucinda voor Life & Business.

Dank je voor jouw inschrijving.

Oeps, foutje... probeer nog eens.

Jij ontvangt mijn tips en aanbiedingen via mijn nieuwsbrief. Jouw gegevens worden niet met anderen gedeeld.