Wonder Woman in Business: ‘Ik wil direct op nationale tv!’

Blog Lucinda Douglas over Wonder Woman in Business

 

Ik heb intensief contact met mijn dames van Wonder Woman in Business en daar kan ik zo van genieten. Ze zijn klaar voor hun doorbraak en willen meteen op nationale tv. Daar is natuurlijk niets mis mee maar start eerst maar eens met de lokale en provinciale tv en radio. Waarom zou je niet dichtbij huis beginnen?

 

Begin vooral ontspannen bij de lokale media

Het is verleidelijk om te dromen bij DWDD of Humberto Tan aan tafel te zitten, maar bouw eerst even lokale ervaring op. Onder die ervaring versta ik zeker het reageren op verschillende vragen uit verschillende hoeken… net zoals je het misschien niet verwacht had. Zie het als een proeftuin en bovendien herbergen de lokale media ook talent. Dus je bouwt ook tegelijk aan goodwill, likeability en een waardevol netwerk.

Mijn nationale tv-programma Yes You Can Woman

Begin 2016 startte ik met mijn televisie talkshow Yes You Can Woman. Dat was voor een nationale tv-zender en omdat ik al veel ervaring had opgebouwd met video’s opnemen, had ik daar weinig moeite mee. En ik genoot er zeker van! Zo snel sla je mij niet uit het veld : ) Mijn advies als je zichtbaar wilt zijn; begin bij het begin.

 

En mijn dames… Ze voelen de energie en kracht en willen vooruit! Daar houd ik van. Mijn advies over de lokale media nemen ze ter harte maar ze willen verder! Met de Yes You Can-mentaliteit zal het ze zeker op een dag lukken… er zijn vele manieren om je doelen (en je doelgroep) te bereiken.

 

Up, close & personal

Vandaag (17 mei) sta ik zelf in vrouw.nl van de Telegraaf omdat het thema 45 jaar oud zijn is (vanwege de verjaardag van Maxima). Het heeft dat te maken met mijn business? Niet direct, maar ik bouw wel aan mijn personal branding en dat is altijd lekker.

 

‘Nooit eerder had ik zoveel lef, mijn zelfvertrouwen is sterker dan ooit. Ik voel me sexy, ik voel me vrouw. Ik ben 45 en heb de tijd van mijn leven!’   uit vrouw.nl

 

Wil jij ook je droom leven? Schrijf je in voor Wonder Woman in Business en word de beste versie van jezelf! Je hebt nu de kans.