Je droom leven als vrouw en onderneemster… het klinkt zo gemakkelijk. Zo van ‘wat weerhoudt je er eigenlijk van’? Zo van ‘daar heeft iedereen recht op’. Zo vanzelfsprekend dus.

 

En ergens ben ik het met je eens. Op z’n minst moet het toch eenvoudig zijn. Op z’n minst is die droom binnen handbereik en kan je deze realiseren. Maar de weg van droom naar daad is helaas maar al te vaak geplaveid met (zelfbedachte) belemmeringen en bezwaren. Laat angst niet jouw raadgever zijn.

Hoe sterk wil jij jouw droom leven? Hoe sterk ben jij om de benodigde stappen te zetten naar een succesvol, bevredigend en vooral vol leven en ondernemerschap? Dat moet kunnen. Dat moet lukken. Dat gaat lukken. Empowerment.

 

Welke redenen weerhouden jou ervan jouw droom te leven? Welke redenen beroven jou van die gekoesterde droom die toch echt dichtbij lijkt? Welke sombere wolken vertroebelen telkens jouw zicht op jouw doel?

Heb je ooit goed in kaart gebracht – wees eerlijk tegenover jezelf! – welke bezwaren jij aanvoert die een heldere focus op jouw doel belemmeren?

Misschien heb je ze wel eens op een rijtje gezet. In een bestandje dat je nu en dan eens inkijkt en aanvult. En daar blijft het bij want de gewenste volgende stap blijft om ‘onverklaarbare’ redenen uit. En toch wil je het. Je wilt méér!

 

Ik heb goed nieuws voor je. Ik wil je helpen jouw droom te realiseren. Ik wil je laten nadenken over die elementen die jij als belemmeringen en bedreigingen bent gaan zien. En over wat jij eraan kan doen. Hoe jij de belemmerende redenen kunt omzetten in positieve stappen. In een positieve aanvaarding en bewustwording van jezelf, jouw talenten en van degenen om jou heen. Jij gaat veranderen. Jij kunt het. Dat is pas stappen nemen!

 

Empowerment. Lucinda Douglas is the Yes You Can Woman! Yes You Can Live Your Dream in Villa Sonsbeek

De Tuinkamer – met de witte stoelen! – van Villa Sonsbeek in Arnhem vormt 30 juni het decor van Yes You Can Live Your Dream!

 

 

 

 

Ik wil dat jij óók jouw droom leeft

Waarom wil ik jou helpen?  Ik leef mijn droom. En die creëer ik zelf. Ook ik zie soms beren op de weg die spandoeken ophouden met belemmerende kreten. Ik kijk naar ze, lach ze vriendelijk toe en laat ze genietend van mijn route achter me.

Mijn verhaal is een Yes You Can-verhaal en ik geef je deze middag (alweer de 2e editie!) tools in handen om dat ook voor jezelf te doen en in te richten. Dat wil ik jou ook leren. Want hoe meer vrouwen zo leven en ondernemen, hoe aangenamer het leven voor ons allemaal wordt op deze aarde. Daar ben ik echt van overtuigd.

 

 

Mijn naam is Lucinda Douglas en ik ben de Yes You Can Woman. Na mijn tv-programma ‘You Can Woman!’ op RTV7, het oprichten van 99PowerVrouwen en mijn nominaties in 2016 ben ik de meest gevraagde spreekster op het gebied van Empowerment.

Deze maand sta ik op een podium waar ik 250 vrouwen toespreek voor een multinationalwereldwijd op tweede plaatsin zakelijke dienstverlening. Zij vroeg mij te spreken over ‘Yes You Can Woman!’. Ook ben ik deze maand gastspreekster bij de boeklancering van De Geluksmachine van auteur Erwin Wijman. En wellicht zag je ook mijn interview door UN Women voorbijkomen. Uiteraard een interview over empowerment om vrouwen wereldwijd te inspireren. En… er komt nog veel méér!

 

Jouw Droom! Jij kunt veel meer!

Nu ben jij aan de beurt. Voor jou heb ik het werkboek ‘Leef je droom in 7 Stappen’ geschreven welke ik jou cadeau geef. Aan de hand van het boek kan jij een heldere focus ontwikkelen om jouw pad uit te stippelen. Puur empowerment voor onderneemsters.

En bedenk wel, je hoeft niet direct de wereld te bestormen (wel mooi als je het doet!) maar jouw droom kan ook iets zijn op kleinere schaal waarmee jij ook een omgeving en mensen kan inspireren en veranderen. Jouw droom is binnen bereik. Jij kunt echt veel meer dan je denkt.

 

De Dames van Hurkmans, Peggy-Sue Figueira, Anesca Smith, Anne Vrieze, Mariska Hilgenkamp, Moniek Berende & Judith Huinink.

Graag wil ik je ook voorstellen aan drie prachtige vrouwen die hun droom leven, stappen nemen en voorbeelden zijn van empowerment. Mijn medesprekers op deze dag zijn De Dames van Hurkmans, Peggy-Sue Figueira, Anesca Smith, Anne Vrieze, Mariska Hilgenkamp als mijn ‘sidekick’ en Moniek Berende en Judith Huinink.

 

De Dames van Hurkmans bij Yes You Can Live Dream by Lucinda Douglas

Peggy-Sue Figueira bij Yes You Can Live Your Dream met Lucinda Douglas Anesca Smith bij Yes You Can Live Dream met Lucinda DouglasAnne Vrieze bij Yes You Can Live Your Dream met Lucinda DouglasMariska Hilgenkamp bij Yes You Can Live Your Dream met Lucinda Douglas

 

Programma en Investering Yes You Can Live Your Dream

Datum: 30 juni 2017

Locatie: De prachtige Villa Sonsbeek op het hoogste punt in het Arnhemse Park Sonsbeek aan de Tellegenlaan 3.

 

Programma

Inloop & kennismaking:12:30 – 12:45 uur

Opening door Lucinda: 12:45-13:00 uur

Interviews: 13:00 – 15:30 uur (met netwerkmomenten)

 • Interview met De Dames van Hurkmans
 • Interview met Peggy-Sue Figueira
 • Interview met Anesca Smith
 • Interview met geselecteerde bankgasten

Optreden Lucinda:15:45 uur tot 16:30 uur

Afsluiting: 16:30 uur

Jouw investering bedraagt € 97,- (ex btw). Na betaling is er geen restitutie/teruggave meer mogelijk, maar je mag jouw ‘kaartje’ natuurlijk wel aan een andere onderneemster schenken (wel even doorgeven).

En oh… je komt toch ook in tenue de ville?

 

Empowerment! Jij als bankgast!

Uiteraard interview ik ook een aantal bankgasten. Dat kan jij ook zijn. Uit de eerste 20 aanmelders kies ik bankgasten die hun verhaal willen en kunnen delen. Zit jij daarbij? Snel aanmelden dus.

 

 

 

 

Wat neem jij mee naar huis van Yes You Can Live Your Dream?

 • Inspiratie van mij en de overige spreeksters voor jouw Next Level!
 • Mijn werkboek Live Your Dream in 7 steps.
 • Jij krijgt de kans een fantastisch netwerk op te bouwen.
 • Je ontmoet De Dames van Hurkmans en leert van hun succes story.
 • Je ontvangt 3 gouden tips om jouw leven in een stroomversnelling te plaatsen.
 • Vraag alles dat je wilt weten aan de medespreeksters, de deelneemsters en aan mij.
 • Jij gaat naar huis met een frisse visie hoe jij jouw bedrijf gaat leiden.
 • Je weet nu hoe je jouw droom kunt aanlopen.