Zichtbaar Zijn met Lucinda

Je kent vast wel de uitdrukking Samen kom je verder. Die uitdrukking is de kern van mijn programma Zichtbaar Zijn met Lucinda. Want tijdens dit traject deel ik niet alleen mijn kennis en ervaring, jij gaat ook bijdragen aan de inhoud! We pakken de zaken net even anders aan en dat is nu het mooie van Zichtbaar Zijn met Lucinda.

Dit jaar houd ik een serie inspirational talks in de VS. Het Amerikaanse filiaal van mijn sprekersbureau vroeg mij dit online te verzorgen. Dankzij mijn zichtbaarheid. In 2018 draaide ik een online programma Famous in 100 Days. Iedere dag interviewde ik of postte een bericht in het programma met als doel nationale bekendheid. Op dag 100 vroeg de NPO of ik de vaste vrouw in NL wilde zijn voor een radioprogramma. Alles dankzij zichtbaarheid. Het zijn twee voorbeelden van hoe zichtbaar zijn werkt. En des te meer zichtbaar je bent… Zichtbaar zijn werpt vruchten af. Zichtbaar zijn werkt echt voor jou. Dat gun ik je.

Zichtbaar Zijn met Lucinda.

Zichtbaar Zijn met Lucinda.

Jij, de zichtbare expert met het boek

Centraal in ons programma staat het schrijven van een – gezamenlijk – boek. Dat boek wordt jouw en ons vertrekpunt. Alle vragen die je hebt en alle antwoorden die je krijgt en vindt, verwoorden we in dat boek. Oh ja, samen staan we ook op de cover en delen royalties. Jij komt met jouw vragen en samen en met mijn team gaan we aan de slag. Zichtbaar Zijn met Lucinda heeft ruimte voor zes vrouwen, duurt negen maanden en start 1 januari 2023. 

Door onze geleerde kennis te delen in een boek, leer je heel beslist die kennis over zichtbaar zijn toe te passen. Je groeit in dit proces, je business gaat naar een next level, je ontdekt echt je toegevoegde waarde en je deelt dat op je socials. Heel bijzonder want dit is nog nooit eerder gedaan door mij en zeker niet binnen een programma zichtbaarheid.

Wat ook zo inspirerend is, is dat je daarna ook expert bent in zichtbaarheid omdat je tenslotte een boek daarover hebt geschreven. Jij mag vanaf nu als je het zou willen lezingen en trainingen geven en spreken over dit onderwerp. En programma’s voor anderen schrijven. 

Ik ben auteur van salesboeken en ik geloof ik dat zichtbaar zijn de nieuwe sales is. Ongeacht wat je doet, jezelf op de kaart zetten is in deze tijd belangrijker dan ooit. Uiteraard heeft dit ook te maken met je imago, je personal branding en ook het niveau waarop jij wilt werken. Talkshow, podcast, video en theatershow zijn zaken waar we zeker naar kijken om jouw zichtbaarheid nog meer te vergroten. 

Schrijf je boek met Lucinda

Zichtbaar Zijn met Lucinda

Hoe ziet het programma Zichtbaar Zijn met Lucinda eruit? Iedere maand hebben wij een dagsessie van 08:30 tot 17:00 uur en om de twee weken ontmoeten wij elkaar online. Na negen maanden ontvang je jouw zichtbaarheidscertificaat.

De dagsessie is vooral een leerdag die we inrichten met opdrachten voor de komende tijd. Wij vormen ook een mastermind met elkaar. Wij sparren samen, ondernemen op dit vlak samen en zijn elkaars uplifters totdat wij verder kunnen op onze eigen benen. Wij houden nauw contact met elkaar en delen onze vragen in de app-groep. Ik ben altijd heel snel met antwoorden geven:)

Onze ontmoetingsplek is LEF space in Apeldoorn. Een heerlijke en stijlvol en gezellig ingerichte ruimte in een oude ambachtsschool. 

Zichtbaar Zijn met Lucinda. LEF space in Apeldoorn.

Zichtbaar Zijn met Lucinda. LEF space in Apeldoorn.

Voor wie is Zichtbaar Zijn met Lucinda?

Als je er genoeg van hebt niet gezien te worden, ben je welkom.

Als je het zou beu bent om jezelf klein te houden, mag je aansluiten. 

Als je impact wilt maken en onderdeel wilt zijn van een team, ik nodig je uit. 

Wil je marketing leren op een actieve manier, er is voor jou een plek.

Wil je écht jouw dienst een podium geven, dan kun je het perfect doen met dit programma. 

Wil je boeiende mensen uit mijn netwerk ontmoeten die vertellen over hoe zij zichtbaarheid inzetten om hun werelden te herschikken, hier moet je zijn.

Als je nu eens goed wilt weten hoe je welke media, socials, video’s en foto’s waar en op een professionele manier kunt inzetten.

Als jij jouw verhaal zonder blikken of blozen maar met verve aanstekelijk wilt neerzetten.

Lucinda Douglas, spreker over lef

Spreekster Lucinda Douglas

Zichtbaarheid werkt voor jou

Inmiddels heb ik laten zien dat ik weet hoe zichtbaarheid werkt. In 2020, 2021 en 2022 leverde ik drie boeken uit de reeks Lefwijf af. En niet alleen vrouwen maar ook bedrijven en instellingen zijn geïnspireerd door de Lefwijf-serie. Mede ook door een goede marketing en zichtbaarheid. Boeklanceringen en -feestjes bij bedrijven en overheden zijn regelmatig terugkerende events. Zichtbaarheid die werkt… voor ons.

Ik sta in veel bladen en kranten en ik zal eerlijk zijn… het komt door hoe je een verhaal vertelt en natuurijk door de boeken die ik schreef. Een boek brengt je nu eenmaal veel verder en dit concept is nieuw. Het is nog nooit eerder gedaan en jij mag tot een jaar na het uitbrengen van ons boek meegenieten van de royalties. Bovendien kun jij de boeken verkopen, schenken of als inclusief bij een workshop Zichtbaarheid verwerken. Hoe dan ook, dat boek gaat voor jou werken.

Jouw investering

Jouw investering in Zichtbaar Zijn met Lucinda bedraagt € 7.500,- (ex btw). Uiteraard is het mogelijk om in termijnen te betalen.

Zichtbaarheid is de nieuwe sales

Reken nu eens goed af met jouw belemmeringen en bezwaren die je ziet opdoemen wanneer het over jouw zichtbaarheid gaat en kies voor een zelfbewust optreden. Mijn programma zet je in de startblokken. Werkt dat? Ja natuurlijk, simpelweg omdat ik de kracht van samen heel goed kan sturen. Heel organisch en heel fijn. En as we speak, deel ik mijn idee al met mijn professionele netwerk. Omdat jij je vertrouwen op mij stelt, kan ik en wil ik je graag de spotlights geven. Ik deel graag want alleen door te delen kan je vermenigvuldigen. En dat meen ik oprecht. Ik geloof dat door te geven er weer meer ruimte ontstaat voor mij om nog meer te leren.

Ik heb een aantal jaren marketing en trade marking gedoceerd en nu doceer ik met veel plezier disruption, inspiration en motivation aan de privé-universiteit van Wittenborg. 

Zichtbaar werken aan resultaat

Of het nu gaat om video, podcast, talkshow, interview of theater, jouw optreden gaat indruk maken. Ja, dat geldt ook voor jou. Ik speelde onlangs met de gedachte een cd op te nemen want ik houd van zingen. Zei de professionele studiomusicus: ‘Lucinda, als je op de juiste manier adem kan halen, leer ik je zingen en kunnen we een cd opnemen.’ Hier word ik blij van. Het kan! Zo kan ik jou ook leren jouw verhaal te vertellen en op de juiste plek met publiek. Stapje voor stapje, zacht werkend, arriveren we bij dat zichtbare resultaat.

Want jouw verhaal/pitch verpakken we ook als video die jouw optreden en naam in de markt verstevigt. Alles dat impact maakt, passeert de contentkalender. Wij doen allemaal veelal hetzelfde alleen onze invalshoeken zijn verschillend. En ons persoonlijke optreden. Dat wil je delen met je wereld want ze wachten op je. Ben jij klaar voor negen maanden met mij? Ik hoop het wel… Ik heb er echt veel zin in! 

Galafeest met Lucinda Douglas

Zussen

Een keer per jaar draai ik een prestigieus programma. Dit is het zeker. Wist je dat ik deze zesde dochter ben van het gezin waar ik in geboren ben? Ik zie mijn zussen niet meer. Ze zijn verspreid over de wereld. Dat zussengevoel heb ik altijd gehad en gehouden. Dat draag ik altijd bij mij en ook dat deel ik daarom graag met je : )

Lucinda Douglas, initiator van LEFWIJF