Zichtbaarheid met Lucinda

Lucinda Douglas

Zichtbaarheid met Lucinda

Zichtbaar ben ik zeker en dankzij die zichtbaarheid spreek ik op internationale podia, schrijf ik boeken, zijn mijn projecten altijd vol en loopt mijn business goed. Of het nou Lefwijf is of Lefwijf Talks, business mentoring of jezelf zichtbaar maken voor de media, het is onderdeel van mijn business om dat te delen en ernaar te leven. 

Ik geef veel zichtbaarheidssessies aan bedrijven, ondernemers, auteurs, coaches en spreeksters en ook jij kunt drie online sessies met mij inplannen.

Wat ontvang je tijdens onze één-op-één 3 online sessies?

  • Helder wat je verhaal naar buiten is.
  • Hoe je jouw verhaal kan vormgeven, inkleden en inrichten om het online en offline te presenteren.
  • Jouw volgende stap om zichtbaar te zijn en je doel te bereiken. 
  • Ik geef je advies met de ervaring en kennis vanuit verschillende bedrijven die ik heb (ook internationaal) geleid en vanuit mijn lezingen, trainingen en workshops.

Heldere investering in zichtbaarheid

Jouw investering in het zichtbaarheidstraject met Lucinda in drie sessies bedraagt € 575,- (ex btw)* en dan starten wij met het traject. Over een periode van 1 maand vullen wij data in en geef ik je advies, maak ik een filmpje van wat wij hebben besproken en stuur het per app naar je toe. Zo kan je het altijd terugkijken en gaat niets verloren. De sessies zijn een uur lang en dan kan jij aan de slag. 

*Woon je in België of ergens anders buiten NL, neem even contact met me op dan ontvang je een aangepaste zakelijke (btw)factuur buiten de webshop om.

Hoe zichtbaar ben je zelf Lucinda?

Inmiddels hen ik een rij boeken op mijn naam staan, werd ik in 2016 genomineerd voor Etnisch Zakenvrouw van het Jaar, sprak ik op de internationale top She Speaks in Nigeria en had een tv-talkshow op RTV7 genaamd Yes You Can Woman, wat eveneens de titel is van mijn biografie. Ik ben ere-docent aan een internationale universiteit en bedenker van de LEFWIJF-reeks want ik ben ook een serieuze cheerleader voor vrouwen. Tijdens de sessies zal je ontdekken hoe belangrijk het is om je beren, angsten en bezwaren onderdeel te maken van wie je bent. Je kunt echt veel meer dan je denkt. Klik op het recente interview in Trouw.