Zo hoor je altijd JA!

Zo hoor je altijd JA! met Lucinda Douglas

JA! Het beslissende woord is gevallen. JA! Het soort JA waarbij alle lichten op groen springen en een dynamiek vol overvloed in werking treedt. Klinkt goed, toch? Maar… die JA kwam niet uit de lucht vallen. Er ging het een en ander aan vooraf. Behoorlijk wat zelfs. En het goede nieuws is dat veel daarvan jij zelf in de hand hebt.

Hoe krijg je een JA? Hoe beïnvloed je jouw gesprekspartner of opdrachtgever dat zij of hij JA zegt tegen jouw voorstel? Kortom, hoe maak je het leven voor jezelf een stuk relaxter? Zo hoor je altijd JA! biedt praktische handvatten die leiden naar JA. En nog meer. Want de op luchtige toon beschreven tips, tricks, voorbeelden en universele principes in het boek laten zien dat JA horen een mindset en zelfs een lifestyle is.

En ja, ik gun jou zeker ook jouw succes, daarom heb ik het boek Zo hoor je altijd JA! geschreven en een online videoreeks Zo hoor je altijd JA! samengesteld. Boek en video-reeks bied ik je nu aan in het speciale Ja! Pakket voor € 47,50 (ex btw). Het bijzondere aan de video-reeks (die altijd op een maandag begint) zijn de aansporende en praktische opdrachten… zo zet ik je écht aan het werk. Lezen, luisteren, leven.

Zo hoor je altijd JA! met Lucinda Douglas

Zo hoor je altijd JA! is in het bijzonder een aanmoediging voor de vrouw want zij moet zeker meer JA horen en nee nooit accepteren. Daarom is altijd JA horen een mindset, een manier van leven die je kunt ontwikkelen, aanscherpen en toepassen. Om de vruchten ervan te plukken. Want bedenk wel, wanneer jij jezelf klein opstelt, kun je ook niets groots vragen. Uiteindelijk wil je maar één ding: JA horen. Ja, toch?

Zo hoor je altijd JA! met Lucinda Douglas

Oh ja, ik nam de videoreeks op in Sevilla op het dakterras van een apartement in het centrum. Want wat is het heerlijk om zo werk en plezier te combineren. Ik kan je dat zeker aanraden… zeg vooral JA! tegen deze initiatieven en geniet! JA!