Happiness Project met Lucinda Douglas

Ben je gelukkig? Kun je vertellen hoe gelukkig je bent of…? Ik geloof dat iedereen gelukkig mag zijn en kan worden. Geluk is als een spier die je dagelijks kunt oefenen precies zoals de spieren van je lichaam. En zoals iemand laatst tegen mij zei: ‘Love the process.’ Want happiness of intens gelukkig zijn betekent dat je erin moet investeren.

Hoe werkt het? Ik heb een aantal video’s voor je opgenomen over specifieke thema’s van geluk. Ik ga je ook uitdagen om actie te ondernemen. Tenslotte ligt je oplossing altijd in actie. Ik ga je uitleggen waarom en hoe ik gelukkig ben en hoe ook jij geluk als onderdeel van je leven kan inzetten.

Vreugde

Gelukkig(er) zijn is noodzakelijk als je oprecht wilt genieten van het leven. Als je gelukkig wil leven met weinig bezit en in vrijheid, dan is het Happiness Project wat voor je. Weet dat gelukkige mensen vaker succesvol zijn en dit geluk gemakkelijk vermenigvuldigen.

Happiness Project samen met Lucinda Douglas

In onze wereld waar stress en spanningen vaak de boventoon voeren, is het vinden van geluk niet langer een luxe, maar een absolute noodzaak geworden. Het Happiness Project biedt jou handvatten hoe jij de kwaliteit van jouw leven kunt verhogen.  De video’s onthullen niet alleen het geheim achter het bereiken van geluk, maar geven ook praktische tools en inzichten om een leven vol vreugde en vervulling te leiden.

 Ontdek de kracht van gelukkig zijn.

Waarom het Happiness Project een must-have is.

Waarom is geluk tegenwoordig zo belangrijk? Het antwoord ligt in de alomtegenwoordige uitdagingen waarmee jij en ik dagelijks worden geconfronteerd. Van de constante stroom van informatie en prestatiedruk tot persoonlijke en professionele verantwoordelijkheden; het leven kan vaak overweldigend aanvoelen. In deze chaos is geluk niet langer een optionele toevoeging aan ons bestaan, maar eerder een essentiële brandstof die ons in staat stelt om veerkrachtig te blijven en het hoofd te bieden aan de uitdagingen van het leven. Hoe staat het met jouw geluk?

Wat levert geluk op?

Wat levert geluk op? Geluk is de sleutel tot een gezonder, productiever en bevredigender leven. Talrijke studies tonen aan en bevestigen dat gelukkige mensen niet alleen mentaal sterker en emotioneel veerkrachtiger zijn, maar ook fysiek gezonder en meer succesvol in hun persoonlijke en professionele doelen. Gelukkige individuen ervaren minder stress, hebben een hogere weerstand tegen ziekten en genieten over het algemeen van een hogere levenskwaliteit. Bij die club wil jij toch ook horen?

Geniet van het Happiness Project met Lucinda Douglas

Het Happiness Project biedt een praktische benadering om geluk te cultiveren, waarbij we begrippen als zelfreflectie, gebed, dankbaarheid en verbondenheid verkennen. De video-workshop biedt jou de gelegenheid om diep in te gaan op  jouw eigen welzijn en te ontdekken wat jou echt vreugde brengt. Met interactieve sessies, inspirerende lezingen en praktische oefeningen begeleid ik je op jouw reis om te ontdekken hoe jouw geluk werkt. En het werkt!

Happiness Project is jou op het lijf geschreven

Of je nu op zoek bent naar meer voldoening in je carrière, een diepere verbinding met anderen wilt ervaren of simpelweg wilt leren hoe je meer vreugde in je dagelijks leven kunt brengen, het Happiness Project biedt de inzichten en hulpmiddelen die nodig zijn om deze doelen te bereiken. Schrijf je vandaag nog in voor de workshop en laat je inspireren om een leven vol geluk en vervulling te leiden. Want in deze wereld is het vinden van innerlijke vrede en vreugde de grootste schat die we kunnen bezitten. Jouw investering in happiness bedraagt € 47,- (ex btw) en bedenk dat jij ook weer anderen kunt inspireren gelukkig te zijn!

Vorig jaar volgde ik opleidingen op het gebied van positieve psychologie en geluk. Reden genoeg voor je om mijn training te volgen:)

 • University of California, Berkeley
  The foundations of Happiness at work
 • Harvard University
  Managing Happiness 
 • University of Maryland
  Happiness drives performance in organizations
 • Harvard University
  Positive Psychology
 • University of Michigan
  Leading diverse teams & organizations Intercultural/Multicultural and Diversity Studies
 • University of Massachusetts Lowell
  Servant Leadership
 • Evangelisch College
  In vier jaar de Bijbel door